k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 surf mapleri var onu diyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 olabilir. ne ki o? yani 50 kere denemisimdir, karsiya gecmeyi beceremedim, millet leblebi gibi geciyo, kendi aralarinda konusuyolar bide max speedim suydu buydu fln diye.. skill mi kasiyolar artisi ne orayi gecmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bildiğim kadarıyla maplerin zorluk dereceleri falan var. surf yaparak bitirmeye çalışıyosun işte. pek bi anlamı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 güzel drop alan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 reyou said: olabilir. ne ki o? yani 50 kere denemisimdir, karsiya gecmeyi beceremedim, millet leblebi gibi geciyo, kendi aralarinda konusuyolar bide max speedim suydu buydu fln diye.. skill mi kasiyolar artisi ne orayi gecmenin. bunnyhop diye arattır eşşek gibi zıplıyorlar bide havada dönüp adam vuruyor utanmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Şimdi dropu sadece haftada 1 kere rank up tan alıyoruz değil mi? Quest va? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 rank up veya mission degildi oyle bi mactan sonra siyah bi kasa dustu bana 7 dolara yakin koydum markete 2 saniyede satildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 O 7 dolarlık kutunun içinden neler çıkıyor baktınmı? 5 item var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Hangi kasa o? Drop yoksa neden verdik abi bloodhounda para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 haftada 1 tane drop veriyor, rank atlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 rank atlayınca değil haftada 1 kutu drop var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 her hafta 1 tane skin veriyor rank atlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 totemic said: sevgili patiler 100 puanlık noob sorusu; şimdi benim elimde keleş karşı elamanda 4/2 var. ben ondan önce ateş etmeye başlıyorum ve neredeyse bütün şarjörü boşaltıyorum ama adama birşey olmuyor ancak o benden 0.75 saniye sonra ateş etmeye başlamasında rağmen tak ölüyorum. bildiğim kadarıyla rankın ve mavi ya da mor renkli silahların bir avantajı yok. eee o zaman bu adam neden ölmüyor?? (oyun modu ölüm maçı yani helmet falan yok) cevap soruda gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 totemic hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 o değil 1.6 zamanı silah ismi bilmez, 3-1, 4-2, 4-4 falan derdik. adam şimdi 4-2 diyince durup dusundum neydi lan o silah diyesdafaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ben hala arada yanlışlıkla 4-3 alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 tamam lan vurmayın artık öldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 7 dolarlık kutu hangisi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 operation bravo case imis sub falan da degilim nereden dustu bi fikrim yok ama cift keleste 5-6 oyun ustuste 30+ frag alip yardirdigim vakit dusmustu gaben halime aciyip verdi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 1-2 ay önce bana da düşmüştü o ya drop şansı baya az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 This screen perfectly summarizes the average P90 user. https://i.imgur.com/sRK7PV6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 benjani said: ben hala arada yanlışlıkla 4-3 alıyorum o değil de, hala mp5 getirmediler ya, resmen uyuz ediyolar adamı nerde o beta 5.0 zamanındaki mp5 http://cs2.gamemodding.net/posts/2013-06/70435900_1371535588_51285043_de_dust0000.jpg gl_spriteblend yazar cursor'u kalınlaştırdık lambert -1.01 herkese ışık verirdik, sdf r_lightmap 1 yazıp herşeyi gri yapardık falan hey gidi günler bee bi de bi komut daha vardı, haritayı tamamen gri gösteriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Ben bi 1 ay önce başladım, şu kartal rankıyım adını hatırlayamadım su an. Ortalamanın üstü müyüm? Hiç rank falan da düşmedim daha, sanırım komünitesi baya casual, çünkü inanılmaz bir FPS insanı değilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 gizli yeteneksin 1 sene sonra komutan olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Pro-gamer olmak için çok yaşlı olmak ne üzücü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar