applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Liebe said: http://www.youtube.com/watch?v=RMGOq1PC_bc&list=UUjsI5DaCl64zRxqYYep0T_A adamlar sonunda takıma awp bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 sattim gitti 2 kutu acmıstım ikincisinden cikti tüm gorevler hersey belese gelmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 gelen ilk kutuyu açtım wasteland rebel ak-47 çıktı 100 tl ye yolladım hemen. ilk defa düzgün bişi çıktı kutudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi dün ilk defa yeni sistemde oynadım (bkz: gtx970 i5 4690 ssd vs vs), eski sistemden sonra (e6600 gts250) bayağı "oha ben oynamıomuşum" oldum. bildiğin vuruş yüzdem arttı, aim im gelişti, bi mutlu oldum. bugün de 144hz için dvi kablom gelsin de 144hz fark yaratacak mı ona da bakayım. negzel negzeeel!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bu arada; ek para vererek görev almak nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Dworgian said: abi dün ilk defa yeni sistemde oynadım (bkz: gtx970 i5 4690 ssd vs vs), eski sistemden sonra (e6600 gts250) bayağı "oha ben oynamıomuşum" oldum. bildiğin vuruş yüzdem arttı, aim im gelişti, bi mutlu oldum. bugün de 144hz için dvi kablom gelsin de 144hz fark yaratacak mı ona da bakayım. negzel negzeeel!!! Yaratiyo yaratiyo. Bugun ben de yeni sisteme gecicem bakalim ne olucak. Ayrica dvi kablosu lazim degilki? Icinden direk cikani taksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 kısa gelmiş. gg de 13 lıraya kargo dahil 3 metre dual link dvi kablo satıyolar. eski monitorum için aldım bakalım. neticeyi yazarım buraya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 AtlaraFisildayan said: Yaratiyo yaratiyo. Bugun ben de yeni sisteme gecicem bakalim ne olucak. Ayrica dvi kablosu lazim degilki? Icinden direk cikani taksana Çok kısa o kablo malesef ya. benim eski monitörün de dvi single mış dual dvi gerekiomuş 144hz için işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Dworgian said: bu arada; ek para vererek görev almak nedir ya? ve son mission packe 2 dragon lore drop koymak vs.. hani zaten çıkmazda, ya çıkarsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Dworgian said: AtlaraFisildayan said: Yaratiyo yaratiyo. Bugun ben de yeni sisteme gecicem bakalim ne olucak. Ayrica dvi kablosu lazim degilki? Icinden direk cikani taksana Çok kısa o kablo malesef ya. benim eski monitörün de dvi single mış dual dvi gerekiomuş 144hz için işte. ha niye hala display port ve kablo koymazlar high end monitorlere anlamış değilim. tamam çok fazla bir çözünürlük yok ama display port artık standartlaşmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 m4a1 basilisk baya hoşuma gitti kaptım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Lectre said: Dworgian said: bu arada; ek para vererek görev almak nedir ya? ve son mission packe 2 dragon lore drop koymak vs.. hani zaten çıkmazda, ya çıkarsa ^^ wtf :| iyice paragöz oldu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Esh said: ha niye hala display port ve kablo koymazlar high end monitorlere anlamış değilim. tamam çok fazla bir çözünürlük yok ama display port artık standartlaşmalı abi ben onu geçtim. hadi tmm dp koymadın. ULAN 35-45 CM DVI KABLOYU KİM NE YAPSIN. (ölçüsünü attım) Sanki herkes kasayı monitör yanında tutuyor gibi davranıyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ne kadar fark var kasayla monitör arasında merak ettim. kerim gibi tavana mı astın monitörü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Valla bi mobilya var. Böyle alengirli. kapanınca kütüphane gibi görünüo fln. Onun arkasından fln atmam gerekio kabloyu. Öyle yani. Şu an aileyle kalıyorum da kendi masam fln yok mobilyalarım hepsi depoda sjkladklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 caseler 1.4 lira olmuş, haftasonu 1in altına düşer sdffgf öyle dragon lore falan çıkmadığı sürece biz gabeni değil gaben bizi söğüşlemiş olucak her türlü almıyom ben paket falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ya bu gotv çalışmıyor bende, maç izleyemiyorum. "In order to support more GOTV spectators for the requested match we are configuring a GOTV relay proxy." diyor, bakışıyoruz öyle. wat do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bir sure bekleyince o gotv yi gercekten aciyorlar, girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ek görevleri alıyoz mu simdi napıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Abi haritalar herkese açıkken 6 $a operasyonu satmalarına birşey demiyorum. Ama üzerine HADİ BİR 6 KAĞAT DAHA AT İKİ TANE DAHA GÖREV AÇIYIM SANA tam bir electronic arts, bir apple store kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Liebe said: kafam karıştı benim ya şimdi 2 tane quest yaptım vanguardtan, şimdi ek para vererek aldıklarımdan bile yapamıyorum quest 2 gün beklemek zorunda mıyım öyle mi? 2 gün sonra vanguardtan 2 quest daha yaparsam yine yapamıcam o zaman ek parayla alınanlardan e anasını satim ben niye para verdim o zaman buna şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi bu yeni aldığım anakartın çok acayp bir ses sistemi var lan. anakartta kırmızı çizgi gidiyo böyle ve oyunda seslerin değiştiğini farkettim.çok değişikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Aiko said: ne kadar fark var kasayla monitör arasında merak ettim. kerim gibi tavana mı astın monitörü ? benimki yetişiyo abi fazla bile geliyor sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bu ek görevler için para verip görevleri tamamlayınca geri çevirmiyor mu parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ya elbet çevirir sonuçta bi treeden alırsın elbet 5-6 kutu drop satarsın 1 liradan. ama direk almamak gerek bence, ilk 2 chain bitince alırım ben alırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar