Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi dün ilk defa yeni sistemde oynadım (bkz: gtx970 i5 4690 ssd vs vs), eski sistemden sonra (e6600 gts250) bayağı "oha ben oynamıomuşum" oldum. bildiğin vuruş yüzdem arttı, aim im gelişti, bi mutlu oldum.

bugün de 144hz için dvi kablom gelsin de 144hz fark yaratacak mı ona da bakayım.

negzel negzeeel!!!
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

abi dün ilk defa yeni sistemde oynadım (bkz: gtx970 i5 4690 ssd vs vs), eski sistemden sonra (e6600 gts250) bayağı "oha ben oynamıomuşum" oldum. bildiğin vuruş yüzdem arttı, aim im gelişti, bi mutlu oldum.

bugün de 144hz için dvi kablom gelsin de 144hz fark yaratacak mı ona da bakayım.

negzel negzeeel!!!

Yaratiyo yaratiyo. Bugun ben de yeni sisteme gecicem bakalim ne olucak.

Ayrica dvi kablosu lazim degilki? Icinden direk cikani taksana
Mesaj tarihi:
kısa gelmiş.

gg de 13 lıraya kargo dahil 3 metre dual link dvi kablo satıyolar.

eski monitorum için aldım bakalım. neticeyi yazarım buraya sdfs
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

Çok kısa o kablo malesef ya. benim eski monitörün de dvi single mış dual dvi gerekiomuş 144hz için işte.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

AtlaraFisildayan said:

Çok kısa o kablo malesef ya. benim eski monitörün de dvi single mış dual dvi gerekiomuş 144hz için işte.

ha niye hala display port ve kablo koymazlar high end monitorlere anlamış değilim.

tamam çok fazla bir çözünürlük yok ama display port artık standartlaşmalı
Mesaj tarihi:
Lectre said:

Dworgian said:

bu arada; ek para vererek görev almak nedir ya?

ve son mission packe 2 dragon lore drop koymak vs..

hani zaten çıkmazda, ya çıkarsa ^^

wtf :|

iyice paragöz oldu bunlar
Mesaj tarihi:
Esh said:

ha niye hala display port ve kablo koymazlar high end monitorlere anlamış değilim.

tamam çok fazla bir çözünürlük yok ama display port artık standartlaşmalı

abi ben onu geçtim. hadi tmm dp koymadın. ULAN 35-45 CM DVI KABLOYU KİM NE YAPSIN. (ölçüsünü attım)

Sanki herkes kasayı monitör yanında tutuyor gibi davranıyorlar resmen.
Mesaj tarihi:
Valla bi mobilya var. Böyle alengirli. kapanınca kütüphane gibi görünüo fln. Onun arkasından fln atmam gerekio kabloyu. Öyle yani.

Şu an aileyle kalıyorum da kendi masam fln yok mobilyalarım hepsi depoda sjkladklasj
Mesaj tarihi:
caseler 1.4 lira olmuş, haftasonu 1in altına düşer sdffgf

öyle dragon lore falan çıkmadığı sürece biz gabeni değil gaben bizi söğüşlemiş olucak her türlü

almıyom ben paket falan
Mesaj tarihi:
Abi haritalar herkese açıkken 6 $a operasyonu satmalarına birşey demiyorum.

Ama üzerine HADİ BİR 6 KAĞAT DAHA AT İKİ TANE DAHA GÖREV AÇIYIM SANA tam bir electronic arts, bir apple store kafası.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

kafam karıştı benim ya şimdi 2 tane quest yaptım vanguardtan, şimdi ek para vererek aldıklarımdan bile yapamıyorum quest 2 gün beklemek zorunda mıyım öyle mi? 2 gün sonra vanguardtan 2 quest daha yaparsam yine yapamıcam o zaman ek parayla alınanlardan e anasını satim ben niye para verdim o zaman buna şimdi?
Mesaj tarihi:
abi bu yeni aldığım anakartın çok acayp bir ses sistemi var lan. anakartta kırmızı çizgi gidiyo böyle ve oyunda seslerin değiştiğini farkettim.çok değişikmiş
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...