Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Sawer said:

Çok büyük hata yaptılar paralı yapmıcaklardı bu oyunu

adamlar 30 anlattı işte, 21 hero ile yapılmış bi oyun, ve oyunun dinamiği , hero değiştirme üzerine içerik 21 hero üzerinden yapılmış. O yüzdne hots gibi f2p hero satın alma modeli üzerinden çalışmıyor.

Nesi hata? on numara işte, bastım 60 euroyu aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir şekilde yeni maplerden para almayacaklarını söylediler. Hero satışı konusunda adamlar daha oyuna yeni hero eklemeliler mi zamanla onu bile bilmiyorlar. Dengeyi nasıl etkiler vs emin değiller. Ama kesin olarak söyledikleri şey asla Hots tarzında sürekli hero satışı olan bir shop vs olmayacağı. Oyunda kozmetik shop kesin olacak skin vs. satışı için. Yani üç seçenek kalıyor geriye. Ya ilerde hero eklemeyecekler ve bu son 21 hero şekliyle kalacak oyun ki bence bu imkansız. Ya hero ekleyecekler ve ücretsiz olacak. Yada yılda bir kaç kez dlc şeklinde hero release edecekler bizde satın alacaz.

Sırf para kazanıcaz diye oyuna bi ton hero eklemeleride saçma olur. Oyun içinde istediğin kadar hero değiştirme hakkın var acayip büyük karmaşa yaratır. Bu oyun bi moba değil. Belli bir sayının üstünde heroyu zaten kaldırmaz mümkün değil. Yılda 1-2 hero anca ekleyebilirler bana göre. Altından kalkamazlar yoksa. Adamlar röportajlarda esportan falan bahsediyorlar. Eğer ciddi competitive birşey yapmak istiyorlarsa sürekli hero satış olayı çok zor. O kadar salak olamazlar. Çünkü oyun içi shop olmayacak sürekli hero satılan. Bu demekki herhangi bir oyun içi currencyde olmayacak ek seçenek tanıyan. Böyle bir durum ciddi dengesizlik yaratır.

Bide abi şu oyun 40 dolar diye ağlanmak komik gerçekten hani. Oyun fps tabiki b2p olacak adam gibi iş yapmak istiyorlarsa. Para olarak da gelip Cs'yi örnek vermeyin lütfen. Gameplayi beğenmezsin, içeriği boş bulursun şu bu ondan bahsetmiyorum. Oyunun cinematiclerinden, seslendirmelerine, grafiklerine kadar herşeyden kalite akıyor. Bu oyun Hs veya Hots gibi bir yan ürün de değil. Başlı başına yeni bir ip ve uğraşılmış bir oyun. 40 doları sonuna kadar da hak ediyor. Reddit'e falan bakıyorum kimsenin umurunda değil oyunun fiyatı. Konuşulacak o kadar şey var oyunla ilgili fiyatmış şuymuş buymuş bunlar en gereksiz şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

dota 2 kaç yıldır oynaması tamamen bedava, demek ki bedava yapılabiliyormuş istedikten sonra. Dota 2'ye yatırılan para overwatch'ı 20'ye katlar. Hots gibi örnekleri hikaye.

Ben oyunu beğeniyorsam para vermeye teorik olarak karşı değilim, ancak burada kalkıp parasız yapılamazdı argümanını savunmak komik kaçıyor çünkü yapılmışı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Closed betaya erişimim olduğundan birkaç kez oynama şansım oldu.
Açıkçası oyun çok akıcı oyun öncesi ve sonrası istatistikler vesaire çok eğlenceli. insanı görevini yapmaya itiyor. Ancak Steam'de satılan bedava fpslerden teknik olarak hiçbir farkı yok. Paralı olmamalıydı.
Para verir miyim bilmem açıkçası bu oyun için.
Belki Blizzard serim tamamlansın diye verebilirim. Onun dışında beleş yapıp micro transactionslar ile parayı kırabilir ve daha geniş bir kitleye hitap edebilirlerdi. Amaç sanırım metin2 bebelerini uzak tutmak olmuş olabilir yada kotick yeni bir yat daha alacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl kafalar lan bu

biri cs:go ile kıyaslamış neden bedava değil diyor

diğeri dota ile kıyaslamış neden microtransaction ile karakter satılmazmış diyor.

oyunun en yakın benzeri team fortress 2
team fortress kaç karakterle çıktı? yeni karakter eklendi mi?

oyunda güc dengesi önemli, savunan saldıran konusunda. o yüzden optimum seviyede olasılıklarla tutmaya çalışacaklardır. expansion mantığı ile topluca eklemeler yapılır karakter eklenecekse birer birer değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyunun pahalı olması eger fakir değilseniz çok iyi.

Herhalde bi 6 aydır CS atıyorum arada, LEM'im, hacker'dan kendimi vurucam ve oyun bedava değil. Ne zaman bedava veya ucuz olursa oyun shooter tarzı her oyunda hacker abanıyor. Her indirime girdiginde adamlar stocklayığ stocklayıp zehir ediyorlar oyunu.

Çok da iyi oldu bedava olmaması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...