Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 iyi de widow için iyi refleks ve kafaya aim alışkanlığı gerekmiyor mu? şahsen mcree ve soldierla oynamak, widow'la oynamaktan daha kolay geliyor bana. Fin said: git gud. tamam işte ben de onu soruyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 benim ytdeki awp vidyalarımı izleyerek kendini eğit ve ovırvaçta şampiyon ol dul bonec https://www.youtube.com/user/s1lphatos/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 fara'yı mei'le hitscan'lerle olduğundan daha rahat indiriyorum. atayisler açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Çok oynamadım ama Widow da avantajlar fazla. - Yüksek yerlere çıkıp, hızlıca pozisyon değişebiliyorsun. Shield vs. çok takılmadan rahat rahat takıl. - Mcree deki mesafe sorunu yok. Hasar yok olmuyor. - Zoom var - Ultinin counterı yok (shield mış, reflect miş, stun mış, hasar alıp ölürmüşsün) Küçümsenecek avantaj değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 zarya oyna free elo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Legendary Edition 19,99 olmuş gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Blizzard Confirms Overwatch's Soldier 76 Is Gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Blizzard Confirms Overwatch's Soldier 76 Is Gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 gay mainler ciksin ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a3Qw6KQ_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 domuz yılına hoş geldiniz. yeni skinler de gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 çıplak roadhog or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leviyathan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 arkadaşlar var mı şöyle 2000-3000 rating arası hevesli aktif oyuncu? ekleşelim oynayalım. roadhog mainim. bana mesaj atın. https://playoverwatch.com/en-us/career/pc/Leviathan-1616 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Hogdan main, 3000in altindan pain olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 nihayet yeni main tank geliyor. video muthis olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Gameplay ne zaman gelir acaba, origin story güzel de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 mei'nin story ne güzeldi ya iyice tembelleşti bu adamlar 3-5 ayda öyle bi short story atin allahsizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 PTR videosu geldi. ben epey sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Opppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 yeterince kutu satana kadar OP kalir o. diger tum sonradan release herolar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 (düzenlendi) abi her yer barrier oldu oyunda ya. zevk alamıyorum eskisi gibi. tek yaptığım soldier'la bariyere ateş etmek. Eylül 1, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 müstehak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Olm Soldier ile bariyere ateş etmekten sıkıldıysan Soldier'ı değiştir? Bariyerin ne suçu var sfdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar