applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Yaa biraahh daha geçen gün comp atıyordunuz .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 5-6 Kişi olacaz da comp. a heveslenecezde keyfimiz gelecekte sen gel 2 el quick at sonra hadi comp atalım de zaten herkes o kadar üşengeç ki kimse itiraz edemeiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 di said: applev0dka said: Beni araniza almiosunuz.. hepinizden nefret ediyorum.. hepinizden Comp yok mu diyosun, yok diyorum gidiyosun sdf Yasli bizim takim, "50 yasinda ne comp'u, ac bi quick nesemizi bulalim" diye dolaniyo hepsi :) abi evet, sizden büyük umudum vardı ama direkt qp kafasında adamlarsınız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Ben varım abi korkma ortalamayı aşşa çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 di said: applev0dka said: Beni araniza almiosunuz.. hepinizden nefret ediyorum.. hepinizden Comp yok mu diyosun, yok diyorum gidiyosun sdf Yasli bizim takim, "50 yasinda ne comp'u, ac bi quick nesemizi bulalim" diye dolaniyo hepsi :) abi beni de istemiyolardı başta, baktılar sonra içim yaşlı, kabul ettiler. gel sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 4k bandını izlerken kanser oldum ya. 2700-3000 aralığında bile kimseye hook atamıyorum roadhog ile. dünkü maçlarda 10 hook tutturduysam 8 tanesi zarya kurtardı. zannedersin adam macro yazmış cd tanımadan çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Dynun said: di said: applev0dka said: Beni araniza almiosunuz.. hepinizden nefret ediyorum.. hepinizden Comp yok mu diyosun, yok diyorum gidiyosun sdf Yasli bizim takim, "50 yasinda ne comp'u, ac bi quick nesemizi bulalim" diye dolaniyo hepsi :) abi beni de istemiyolardı başta, baktılar sonra içim yaşlı, kabul ettiler. gel sen de Olm geleyim dedin de gelme mi dedik? Asgolsun. Gelemediysen tek sebebi o andaki yaslarimizin toplami 300 civari olmasidir. ( 6x50 tsisisi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 ya bana son 8-10 kutuda filan sadece gri ve mavi çıktı, ben oynamayalı bunlar loot sistemini filan mı değiştirdiler, yoksa ben mi bahtsızım? (bayağıdır oynamıyordum, event skinleri filan var diye haftalık kutuları toplamak için girdim de hiçbişey çıkmıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 sari cikti kutudan hobaaaa diye sevindim gangester mcree hardal renkli >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Baya baya gelmisine gecmisine sovdum blizzard'in gecenin tek comp oyununda. 29 level picin biri gelmis, 1 saat D.va'si var 1 saat widow'u, once genji pick'ledi, sonra widow, sonra hanzo. en son "oyunu sevdigimden oynamiyorum zaten" gibi biseyler zirvalayip "sikayet edin ya evet" diye dolaniyodu. oyun baya baya milleti kanser etmek icin var. cikip biri overwatch'un duzgununu yaptik dese kafa utuleyip kaciricam takimi oldugu gibi diger oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 ShadowFury said: ya bana son 8-10 kutuda filan sadece gri ve mavi çıktı, ben oynamayalı bunlar loot sistemini filan mı değiştirdiler, yoksa ben mi bahtsızım? (bayağıdır oynamıyordum, event skinleri filan var diye haftalık kutuları toplamak için girdim de hiçbişey çıkmıyor) Aynı durumdaydım event için girdim 3 kutu açtım 4 legendary çıktı. Şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 di said: Baya baya gelmisine gecmisine sovdum blizzard'in gecenin tek comp oyununda. 29 level picin biri gelmis, 1 saat D.va'si var 1 saat widow'u, once genji pick'ledi, sonra widow, sonra hanzo. en son "oyunu sevdigimden oynamiyorum zaten" gibi biseyler zirvalayip "sikayet edin ya evet" diye dolaniyodu. oyun baya baya milleti kanser etmek icin var. cikip biri overwatch'un duzgununu yaptik dese kafa utuleyip kaciricam takimi oldugu gibi diger oyuna. compda ITS ONLY A GAME LOLO WHY U SALTY şeklinde takılanlara gıcık oluyorum hayır adam winston yapmış, reinhardt yapmış mei yapmış, symettra yapmış gel ne olursan gel aime gerek yok yeter ki takıma bir faydayla gel diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ShadowFury said: ya bana son 8-10 kutuda filan sadece gri ve mavi çıktı, ben oynamayalı bunlar loot sistemini filan mı değiştirdiler, yoksa ben mi bahtsızım? (bayağıdır oynamıyordum, event skinleri filan var diye haftalık kutuları toplamak için girdim de hiçbişey çıkmıyor) bahtsızsız pampa. 10 kutudan 4 sarı çıkarttım, ha 3 ü eski ama yapacak bir şey yok :( (widow çıktı yenilerden oynamam etmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 yeni seriden 3 skin eksik kaldı. orisa, genji birde thorbun 2. skini. Gerisi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 geliyor diamond geliyoooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 [eyyor] ula chat'te team-herkes-party arası geçişleri tek tab'dan çift tab'a almışlar. havalarda gezen fara'yı lucy'yle yumruk atarak öldürüp "trolololo" yazıcam, takıma gidiyor oyundaki herkes yerine. sonra "dur bi dakka niye olmadı" deyip doğru kanala yazmaya çalışırken ölüyorum. [/eyyor] tek derdimiz bu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 olum ucuz yollu bulsanizda bende gelsem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3NQWP7npOSw ZAAAA -nerf south korea -it's not about nerf south korea, more about buff the rest of the world git gud dedi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 bu uydunette overwatch'e bir kıl biri var sanırım. haftasonu bildiğin lagspike'lardan geçilmiyor oyun. hani idare edilemeyecek kadar kötü oluyor haftasonu :/ diğer hiç bir oyunda sorun yok yada lagspikelara karşı bu kadar hassas değil oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 PC'de oynuyorsan blizzard app'te streaming default olarak acik, kullanmasan bile ciddi lag'e sebep oluyor. Benim WOWda lagspikelarum boyle gecti. Belki sana da faydasi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 kıps https://www.youtube.com/watch?v=OD34P79s5ns&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 http://i.imgur.com/MyyNI6o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 olm havada patlayınca o kadar hasar vermiyo ki o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Nasi vermiyo? Dikey menzili yok resmen D.Va'nin ultisinin. Pharah'la atmosfere ciksam yine indiriyo full health ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 yerdekilere az hasar vermesi için çook yukarda patlaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar