applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Yok ya bu oyunda solo tasimak imkansiz. Takimda yinr minimum seviyede beyin olmali..
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Anamiz bacimiz karışmasa iyidi... Sdfac
scorch Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Lopeth said: eshle katılın bize direk 2500 civarılar 3 win, sonra 3 loss, sonra 3 win sonra 3 loss 1000 maç sonra hala aynı mmr istikrar bizim işimiz Bnet ver stalklayacam
scorch Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 di said: Ahahahah. Ya skorc, abi ben bile 900 baslayip 2400 kusur kapadiysam onceki sezonu, sorun sende sanki ya. Abi hungarde ile iyi kötü gidioduk Bu ozanı aldık sıçtı batırdı bide bize bok atıyor
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 aim alabilen biri 900le başlayamaz abi. imkan yok yani
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Bu arada biz ne zaman 5-6 kisi grup girsek ve ne zaman oyunu kolayca alsak, bir ya da iki sonraki mac anamiz agliyo. Direkt ona gore adam/takim getiriyo sistem karsimiza ve aksam vakti herkes oyunda oldugundan seni esleyecek seviyede adam bulmasi nispeten kolay oluyo. Evden calistigim(!) donemde OW atarken baya catir catir yukseliyorum, aksamlari geri dusuyodum.
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Esh said: aim alabilen biri 900le başlayamaz abi. imkan yok yani Sharky 800'du ben 900'dum abi iste. Gordun ikimizin de nasi oynadigini. edit : ki onceki sezonu coook daha yuksek acmistim.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Geçen sezon 1600 le başlayıp 1000 lere düşüp 1700lere çıkıp en sonunda da 1400 le bitirmiştim. Bu sezona hiç başlayasım yok o yüzden. Gereksiz yere sinir stres.
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Esh said: Heal dahil 3 altin 2 gumusle maci bitirdim soldirla saka gibi ya. Ezim ezim ezildik arkadas. Sombra nedir junkrat nedir . Hani cok cok iyi oynasan bile nedir yani junkrat niye sevilmiyor anlamıyorum. defense'de çok baş ağrıtıcı oluyor karşı takım için. ben oynadığım zaman kill ve dmg altın madalya oluyor hep :D sombra, yeni hero geldiğinde biraz daha dengeli olacak diyorlar.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 scorch said: Lopeth said: eshle katılın bize direk 2500 civarılar 3 win, sonra 3 loss, sonra 3 win sonra 3 loss 1000 maç sonra hala aynı mmr istikrar bizim işimiz Bnet ver stalklayacam ekliyimdir kesin
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Bone said: Esh said: Heal dahil 3 altin 2 gumusle maci bitirdim soldirla saka gibi ya. Ezim ezim ezildik arkadas. Sombra nedir junkrat nedir . Hani cok cok iyi oynasan bile nedir yani junkrat niye sevilmiyor anlamıyorum. defense'de çok baş ağrıtıcı oluyor karşı takım için. ben oynadığım zaman kill ve dmg altın madalya oluyor hep :D sombra, yeni hero geldiğinde biraz daha dengeli olacak diyorlar. junk sadece 2 takımın da atak yaptığı, capture olan yerlerde iyi. hedefe 3 yolla gidilen yerlerde direk meh. bi pharah görmeye dursun direk gg.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Temple of anubis def oynarken junk ile tek basima girisi tutuyorum
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 https://pbs.twimg.com/profile_images/463586721045569537/4XSTKBPK_400x400.jpeg Tek basina degildir o, bi Mercy, bu Lucio vardir saginda solunda. :)
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 di said: https://pbs.twimg.com/profile_images/463586721045569537/4XSTKBPK_400x400.jpeg Tek basina degildir o, bi Mercy, bu Lucio vardir saginda solunda. :) Ahahah yok abi sag giris odasi dar zaten. Kapiya bir trap, line of sight disindan bomba spamle doldukca mayin at kimse iceri giremiyor. Takim 2 haneli iq ya sahipse zaten kalan 5 kisi tutuyor high grounddan. Ustune life pack hemen arkamda canim azalirsa, yukardan widow ya da pharah tarafindan vurulma riskim de yok.
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Olm o nasi kapi tutma. Kapi deyince tum gate'i tutuyon sandim. Ben genelde kapidan girmeye calisirken Reinhardt'i one itekliyorum ya arkasina mayin atip ya da Pharah'in E'siyle, sonra dumduz yardiriyoruz, sola girdigimiz pek az oluyo. Hele Symmetra + Tank ya da Junk oradaysa tumden cilginlik oraya girmek.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 applev0dka said: Temple of anubis def oynarken junk ile tek basima girisi tutuyorum tabi shit tier rank'ler için geçerli bu LOOOOOOOOOOOOL
Miraul Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 speed i verip rushlamiomusunuz abi ya aliosun ilk atakta yada drawanubis oluo
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 di said: Olm o nasi kapi tutma. Kapi deyince tum gate'i tutuyon sandim. Ben genelde kapidan girmeye calisirken Reinhardt'i one itekliyorum ya arkasina mayin atip ya da Pharah'in E'siyle, sonra dumduz yardiriyoruz, sola girdigimiz pek az oluyo. Hele Symmetra + Tank ya da Junk oradaysa tumden cilginlik oraya girmek. Oranin guzelligi su. Kapiya dogru 2 cikis rampasi var, bulundugum yerden birini direkt görüyorum diğerine de pillar yardimiyla bomba atıyorum oyunda boyle 2-3 aci var sirf junkrat bile yetiyor. Symmetradan bile iyi orayi korurken bence.
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Miraul said: speed i verip rushlamiomusunuz abi ya aliosun ilk atakta yada drawanubis oluo Reinhardt arkasinda turret falan varsa nasi rush'liyosun abi. Rush'lasan da bi ise yaramiyo.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 -Deno- said: applev0dka said: Temple of anubis def oynarken junk ile tek basima girisi tutuyorum tabi shit tier rank'ler için geçerli bu LOOOOOOOOOOOOL Cop tierden shit tiere cikarsan senin oyunlarinda da olur üzülme sdfsf Pis hirs yaptim 2 haftada 3k olucam. 2.5k ile başlayan kariyerim 1.5larda sürünüyor leaverler ve eve net gelene kadar 4.5g ile oynamam sebebiyle
Öne çıkan mesajlar