applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Oyun aim isteyen bi oyun degil ki. Asil sıkıntı berbat rank sistemi. Oyuncuyu bu kadar cezalandıran baska sistem yok sanırım mevcut oyunlarda. Dusmek kolay cikmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 hitscan olan her oyunda aim işe yarar diyorum düz adam modunda ve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Kojiroh said: 4 placement maçımda leaver denk geldiği için ben de gold'dan başladım ama şansım yaver gitti, gold'daki tüm maçlarım iyiydi, 2300 küsüre dayanadım falan. Mei ve healer main'lediğim için carry potansiyelim yok nerdeyse, o yüzden tırsıyorum daha fazla solo q girmeye sdkfjdf baba ana oyun taşıyor söyliyim. Ana çok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 ben de onu dicektim de karşı takım noob değilse hemen focus'luyorlar. hop ana'yı koruyan dps oyunu taşımış oluyor. sonra hop onu hayatta tutan tankıydı, onu çakallayan flanker'ıydı falan derken o onu o onu koruyarak oyun taşıdı oluyor. (sıkıntıdan avatar'a başladım da yeniden.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 ana ya bak ana ya, bedel 3 5 babaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 o hepimizin anasi -pharah main Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Abi doğrudur, toplam 4 saatlik competitive tecrübemle konuşuyorum sdf Ama quick play'de falan herkes flanker kasıp tek tek gidip öldükleri için çoğu zaman elim kolum bağlı bakıyorum ortalığa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 İyi ana Flanker dinlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 sleep i headshotlayınca oyundan atılsa keşke kurbanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 roadhog a sis kebap tarzı bi ulti gelse negzel olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Lopeth said: sleep i headshotlayınca oyundan atılsa keşke kurbanlar crowd control bilmiyo abi insanlar, oynayanlarin yarisi bi bok bilmiyor zaten. sleep dart atilan adama dokunmaman lazim yani, cok basit. gene sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Cokomantis said: sayın deno, ben plat başladım bodoslama solo girerek (sonra saçma bi lose streak yüzünden hırs yapıp 2000-2100 arası bi yere düştüm) sen nası gold çıktın ya. bilgilerinize arz ederim. saygılarımla, (blizz'i cc'ye koydum) önceki sezonlar da etkiliyor. hep plat'tım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Deno'nun başarılı olabildiği bir fps oyunu yaptığın icin cok yasa Blizzort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 kanka seni fps'de yerim sıçmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 başarılı derken? HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 dedim şu gerçek erkek olduğunu zanneden cem neler yapmış competitive'de, bir de ne göreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ortamlarda qp şampiyonuydum dersin aslan parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 o görüntü nerden be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 http://masteroverwatch.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ow a girmeyeli aylar yıllar oldu ya. arada sırada hanım giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 üstümüze rahat bişiler giyip for honor'a geçelim http://i.giphy.com/26gsbTNHjknldrWoM.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 @bingildak Ne bileyim abi bu kadar çene yaptığına göre basarili diye düşündüm sdfs Gerci CS de 1 kill alinca 3 el onu anlatan adam sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 olm laf sokucam diye nasıl götünden sıkıyorsun belli değil, gel senin de ağzını kırayım akşam beta'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 bende de çıkmıyo ki lo skill bıdısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar