Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bayadır takımlar oluşmuştu, insanlar kendi çok bildiği kankaları dışında oynamak istemiyor. e gerçi haklılar da, ne kadar über süper düper oyuncu olsan da, takımın dinamiğine alışkın değilsen her maç rank düşmekten başka bi işe yaramıyor. solo queue çok kötü. şansına competent takım düşüyor. lvl 50+ rank 50+ halen "ben support oynayamam sadece hanzo oynarım" diyen kişilerle karşılaşıyorsun. haliyle takım şart. dün pati içi oyun çevirek dedik mesela feci çuvalladık. takım halinde oynama olayı yoktu, herkes bireysel takılıyordu, sonuçta çok da zevk aldığımızı sanmıyorum. sonrasında random bi takıma geldim. çok da iyi oynamasa da birbirlerine destek olan, arka çıkan tipler, güle oynaya birkaç premade çevirdik. hele bi mei geldi ki adam her sıkıntılı anımda yanımdaydı ve gereken yerde gereken hareketi yapıyordu, baya dua ettim kendisine.
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Overwatch icin de btag paylasim sticky mi yapsak simdi kimler beni arasina kabul eder ;)
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Dragonfire said: discord da lfg kanalına. abi o kanala nasıl nereden gireceğim ?
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 rocket league direk çalmışlar ASDASDAasdasd jef kaplan sınır tanımıyor
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 summergaems lootbox almak için lucioball oynamak şart mı yoksa düz level atlayınca geliyor mu ya, gerçek rocket league'den sonra pek tat vermedi.
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 normal login olunca yeni boxlardan veriyor eski boxlar kalkmış zaten
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Oha Rocketleague'i ne agır çalmışlar ayıp lan. Gerçi geçici event, o yüzden selam çakmışlar da diyebilirim bilemedim. Bu arada tracer'ın oldugu saniyede arkada bıraktı trace izinde kod var, reddit falan çözer yakında. Kod: U2FsdGVkX1+vupppZksvRf5g5XjFRIipRkwBokylY96Qsv2Lm+3lcmzaAILwytX/z66ZVWEOM/ccflg+9m5bul+sit+A9cenDxxqklaxbm4cMeh2oKhqIHhdaBKOi6XX2XDWpa6+P5o9MQww==
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ya bi de harita filtreleme gelemedi şu oyuna ya, king of the hill'leri (nepal, illios vs) sevmiyorum. çoğu hero çöp oluyor çünkü. edit: oh yes http://i.imgur.com/wmcAXps.jpg
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 bu yeni box'lar da sadece level atlayınca mı geliyor?
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 aynen, benim gibi lvl 230 falansanız baya kötü yani dfg.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi box kazanmanın tek yolunun level olması cok sacma. bi sure sonra para vermeden box alamayacak duruma geliyosun. brawl win'e 1 tane versinler iste hs gibi. quest eklesinler ne bileyim. sıkıcı olmaktan kurtarır yani uzun vadede.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 istanbul olduğum için ve pcim olmadığı için oynayamıyorum Overwatch. Çok özledim overwatchı çok üzülüyorum :( Hele bir de bir sürü skin vs dağıtıyorlar 1-2 haftalığına hepsini kaçıracağım :((
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 o skin'ler bi süre sonra oyun içi currency'yle de alıneybıl olur ya, kutudan çıkmasa da çalışır ödersin. aslan gibi adamsın aim'in de iyi...
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 şu oyunu önsipariş aldım sonra bi dünya iş çıktı oynayamadım 2-3 ay. 2 saat playtime var resmen =/ artık zamanım var ama şimdi de millet aşmıştır diye giresim gelmiyor. daha ne map biliyorum ne taktik ne hero.
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 bu sezon alışma sezionu zaten gir takıl işte. Quick playde kimse takmıyor artık zaten.
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 lvl 100 olan adam da bilmiyor. sıkıntı yok o konuda heroyu al gazla git. competitive de çok yenilirsek quicvk playe dalga geçmeye giriyoz satış heroları alıyoruz vs.vs.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 xunn said: aynen, benim gibi lvl 230 falansanız baya kötü yani dfg. xp 100'de reset yemiyor mu ? yani 230-231 xp'si 30-31 ile aynı değil mi ?
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ~20 leveldan sonra her level için gereken exp aynı diye biliyorum bende
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 hem ole hemde 100-120 arası 1-20 gibi hızlı
Öne çıkan mesajlar