razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 100euroluk paket olacakmış bi de, unicorn'a binen diablo olarak oynucakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 tracer'ın cosplay'ini cüceler yapmasın ya uzun bacaklı ablalar yapsın bir zahmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ben ona baya güldüm ya. tracer çıktı bacak boyu 85 cm. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Xenocide said: ABİ SPOİLER. mal mısınız ya, linke tıkladım GÖT çıktı bildiğin karşıma. işyerindeyim, arkam cam gözünüzü seveyim. Lan dingil, cosplay diyince başka ne çıkacaktı ya göt çıkar ya da meme. Gelmiş bir de artistlik yapıyor hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 lan belki seda sayan bakarken görecek, bir an böyle içi gıdıklanıcak, bakışları sana kayacak, o seksi göz bebeklerinde kaybolup kendini kollarına bırakacak. neden kendini olasılıklara bu kadar kapatıyorsun abi. hayat bu. genciz. nerede gideceğini bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bıngıldak haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 gleoddyn said: Xenocide said: ABİ SPOİLER. mal mısınız ya, linke tıkladım GÖT çıktı bildiğin karşıma. işyerindeyim, arkam cam gözünüzü seveyim. Lan dingil, cosplay diyince başka ne çıkacaktı ya göt çıkar ya da meme. Gelmiş bir de artistlik yapıyor hıyar. ABİ TAM SAYFA GÖT BEKLEMİYODUM PARDON :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Hakkı Blyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 olm oyun çıkalı daha 1 hafta olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 saçmalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 fazla hızlı kastık bence, levellar uçtu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Abi taşınana kadar max 3 saat benden günde, Eve 8:15 gibi giriyorum, 9'da anca yemek yemiş oluyorum. 1 saat hatunla takılma sonra yatana kadar overwatch. Hayat kalitem Ow oynayabildigim saatle ölçülebilir birşey oldu baya dram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ben aylardır düzgün uyku çekmiyormuşum gibi hissediyorum ya. bir hafta olmuş olamaz. bug falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ben de felaket durumdayım ya, sürekli zar zor 10 a doğru kalkıp işe gidiyorum. Dün özellikle 2 ye kalmadan oyundan çıkıp yattım yine zar zor kalktım. Overwatch ..ktin ebemizi resmen. Bir de dün akşam Aznathul la Warcraft filmi izlemeye gittik. Eve dönerken withdrawal hissetmeye başladık hemen dönüp oynamamız lazım moduna girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 xunn said: Abi taşınana kadar max 3 saat benden günde, Eve 8:15 gibi giriyorum, 9'da anca yemek yemiş oluyorum. 1 saat hatunla takılma sonra yatana kadar overwatch. Hayat kalitem Ow oynayabildigim saatle ölçülebilir birşey oldu baya dram. hangi semtten hangi semte gidiyorsun ya? hadımköy-maltepe yapıyorum ben daha kötü olamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bonuSimo said: yok yanlış anlaşılmasın 40 saat playedim var benim de ama oyun böyle. yani gamepadle oynayan kitleyi de oyuna dahil etmek için böyle yapmak zorundalar yapacak bişey yok. skor tablosu olmaması, kill yerine kill+assist göstermesi, çoluğa çocuğa kendini başarılı gibi hissettirmeye çalışmasının sonucu hep. kimse bana masal anlatmasın toksik davranışları azaltmak için başkasının skorlarını göremiyosunuz diye. zaten toksik olan toksik olur skor görmesine gerek yok. toksik olmayan da olur gerçi adamın üstüne artıyı götürüp ateş etmekten aciz maymunlar yüzünden. ayrıca competetive olarak da oynanacak oyun tabii ki ama blizzardın kaktırmasıyla olacak ve kötü olacak. sonuçta büyük ödülü 1 milyon dolar olan kaka fırlatma yarışması yapsan da yarışanı çok olur. CS'de oyunun ilk elinde kimseyi öldüremeden ölürse retry yazan stereotype'tan bir adamın saçma sapan görüşleri resmen hehehehe. Takım oyunu ve objective bazlı hareketlere değer veriyor oyun. Herkes en çok soteli kill yapan classı alıp yatıyor, support hero kalmıyor vs. yoksa. Gördük geçmişte örneklerini. Tabii bunu yapmaktan hoşlanan adamlar da bireyseli sıfırlayan oyuna bok atma ihtiyacı duyuyor, çünkü bencilliğini yapamıyor. Bizler için daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 oyunun takım oyunu ve objective bazlı hareketlere değer vermesinin başkalarının basic statlarını görememenle bir ilgisi yokki hehehehehehehehehehehehehe. görevi düşmanı öldürmek olan adam düşmanı öldüremiyorsa üzülmesin takımı ona kızmasın oynayabilsin diye tamamen. bu sayede gidip hanzo alıp zıplayıp random ok atarak toplam 2 kişi öldüren insanlar güzelce barınabiliyor oyunda. anladığım kadarıyla csde k/d 1'in altındaysa nickinin yanına deagle kasıyorum yazanlardansın sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Öncelikle herkesin EN BİRİNCİL GÖREVİ her an düşman öldürmek değil işte. Map, mevcut class dengesi ve rolüne göre değişe değişe gidiyorsun. İkincisi, o adam oyunu oynamak istiyor. Kimsenin üstünlük taslama hakkı yok. Dediğin gibi görünür olsa başka türlü "hanzo"lar gelip LOL WTF UNINSTALL falan diye harrass kasıyor. Elbet beceremediğini anlayıp class değiştirir ya da zaten kendi skill seviyesine göre diğer random adamlarla match edilir, geçer gider. Dert etme fazla. Kimisi oyun oynamanın özü olan hobi/vakit öldürme ve team play ile eğlenmek için oynuyor, kimisi stat showoff/başkasını eleştirip egosunu köklemek için. OYUN dediğin şeyin ilkine odaklanması yanlış değil bence, güzel ve yeni bir bakış açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 http://i.filmot.org/qohadvy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 said: kimse bana masal anlatmasın toksik davranışları azaltmak için başkasının skorlarını göremiyosunuz diye Blizzard'ın böyle bir derdi hiç olmadı ki, tırt MMO PvP arenasında bile sadece 0.001'inin alabildigi arena mountlarını hatırlatırım. Starcraft franchise'ını competetive scene'e kazandıran adamlardan bahsederken azıcık neden bahsettiğini bil önce. Ayrıca oyunun SCOREBOARDunu eleştiren tiplerin triggerlanıp yine de 40 saat oynamış olması gerçekten bitiriyor beni. Git CS at abi MUH FLICK SHOTZ diye ego kasacaksan. Ben neredeyse offense olarak sadece Tracer oynuyorum ve killden çok karsı takıma ne kadar vakit kaybettirdim onu düşünüyorum. Oyunun öldüreni rewardladıgı yok, 30 kill- 3 death oynayıp ezildigim maçlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 canım diamond league altındada lossları yazmıyo mesela sc2de. abi losslarınıza takılamyın ne yapabildğinize bakın gibi bir tutumu var blizzarddın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ergen attitude çok itici ya, yanıt veresim bile gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Adamın derdi takım oyunu değil zaten canım. "Görevi adam öldürmek olan oyuncu adam öldüremiyorsa takımı ona kızamasın, oynayabilsin"miş argümana bak hehheh. Takımının adama KIZMA ve OYNATMAMA hakkı falan var yani, böyle bir egoist sapkın dominant hayal dünyası. Votekick, voteban falan da koymamışlar oyuna, hep gamepadciler oynayabilsin diye işte... Beceremeyeni şutlayacaksın yoksa bak bir daha beceremediği class deneyebiliyor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Cuce said: canım diamond league altındada lossları yazmıyo mesela sc2de. abi losslarınıza takılamyın ne yapabildğinize bakın gibi bir tutumu var blizzarddın Abi onun sebebi peer pressure'a karsı korumak değil, LADDER ANXIETY sdhgbsdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar