bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 competetive ne beklentiniz var ki bu oyundan lol. eğlencelik casual oyun işte. turnuvası vs. olacak olmasının tek nedeni blizzardın büyük firma olup gazlaması. gameplay olarak wolfteamden pek farklı değil. biçok hero da zaten balancelanmaya bile uğraşılmaz yeni hero eklerler devamlı işte kaostan kimse ne olduğunu anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 wolfteam dedin ve şimdi ortalık karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 wolftiim daha iyi bi kere, ne 60€ ne de tf2 kopyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 paralı bliz etiketli wolfteam olmasına katılıyorum ama bne de diablo oynuyorum malesef. lanet bliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 yok yanlış anlaşılmasın 40 saat playedim var benim de ama oyun böyle. yani gamepadle oynayan kitleyi de oyuna dahil etmek için böyle yapmak zorundalar yapacak bişey yok. skor tablosu olmaması, kill yerine kill+assist göstermesi, çoluğa çocuğa kendini başarılı gibi hissettirmeye çalışmasının sonucu hep. kimse bana masal anlatmasın toksik davranışları azaltmak için başkasının skorlarını göremiyosunuz diye. zaten toksik olan toksik olur skor görmesine gerek yok. toksik olmayan da olur gerçi adamın üstüne artıyı götürüp ateş etmekten aciz maymunlar yüzünden. ayrıca competetive olarak da oynanacak oyun tabii ki ama blizzardın kaktırmasıyla olacak ve kötü olacak. sonuçta büyük ödülü 1 milyon dolar olan kaka fırlatma yarışması yapsan da yarışanı çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 BİR MİLYON KERE VOLFTİM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bikez oyunda kurt adam bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 scorch said: -Deno- said: Cokomantis said: razzRaziel said: kimmiş onlar isim ver http://i.imgur.com/YpLJf7N.gif ulan şurda 6. nerde diye 40 tur falan izledim. sonunda buldum rahatladım <3 ulan 6. kim ahaha göremedim pharah bacım gank yapıo o değil de tracer da varmış bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bir de sanırsam roadhog'un hook finisher olarak kullanılabiliyor ya. damage vermiyor sanıyordum ben, bugün iki üç defa az canı kalanları onunla kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Dmg veriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Kurt samuray skinli Hanzo ile oynarken: https://www.youtube.com/watch?v=sgWyvyhlVsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 _Rave said: dpsler daha çok play of the matchte görünmüyorki? hatta ben mercy ile daha fazla play of the matchta oluyorum dpsle oynadığım zamanlara göre. kısa sürede 2-3 kill aldığın zaman potg. nasıl görünmüyor? bi diediedie attığında 2 kişi ölüyor zaten. mercy ile potg alamazsın demiyorum. ama herkesin ölmesini bekleyip 4 kişiyi aynı anda reslersen potg veriyor. kimse ölmesin diye debelenen mercy'e ekmek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 birini resleyip hemen ardından kill aldığında da giriyosun play of the matche.illa bütün takımın ölmesini beklemene gerek yok play of the matche giricem diye. ayrıca her oyunda dps tank-healer'a göre fazla tercih ediliyor.daha kolay çünkü efektif olarak kullanması.buna özel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=7vMgN0gUvd8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Dogru picklerle kazanmaya oynayacak grup olursa ses etsin gelir supportlarım lucio/mercy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 hanzo bu arada oku yanlış taraftan atıyor batılı usülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 o değil de şu overtime olayı çok gıcık değil mi ya, ota boka overtime. he çok iyi puşladınız son saniye, ondan kıyamadı oyun. king of the hill'de %99 vs %0'ken overtime verip maç verdiriyor resmen. ya da payload'da canını dişine takmışsın, artık son saniye, mercy bile süngüyü çekip araya girmiş, reinhardt desen balyozu bırakmış kafasındaki miğferle vuruyor, tracer ordan NOOOOO diye koşuyor, artık LANN HADİİİİİİ derken OVERTİEM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 DPS, tank, support hikaye. Bastion olan her maçta bastion giriyor potg'a. Daha az önce 6-7 dakikalık maçta kamyon yüküyle hero değişti, adamların payload'ı base'e sokmasına 3-4 metre kala picklediğim Bastion'la team kill alıp overtime'ı erittim hop potg sdıkfj İnanılmaz saçma bir hero. Hele takımda adam gibi support tank falan varsa aptal saptal işler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 az önce bir oyun oynadım. adamlar 4 reinhardt, 1 widowmaker, 1 lucio ile başladı maça. lucio speed buff + 4 charge ile direk sürdüler bizi payloadı aldılar, ilk checkpointler kolay geçildi falan. sonra 2 bastion, 1 reinhardt, 1 tracer, 1 mercy, 1 sinestra ile 7dk falan inanılmaz bir savunma yaptık, adamlar 4 kalkan açıp geldi, winstonlarla geldi herşeyi denediler geri vermedik payloadı. arkadaş 28k ben 20k dps yaptım kazandık sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bi iki genjiye giderdiniz valla. boyle turretli bastionlu seyler tam genjilik is. hele ulti varsa reflecte basip iceri kayip press click to continue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 bastion op değil, nerfte gelmez. bariz op olan mccree var bunun tartışılması anlamsız onun harici mei'de op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 megrinin nesi op abi. çükübik canla gezip fb tutturup 6lı sıkmaya calışıyosun boyuna. hani bi adamı aldın diğerlerinden kaçış şansı çok az, çok dikkat istiyo oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 karşıya genji geldi de, sürekli açık değil sonucta reflect. açtığını anladığında ona vurmayınca yalan oluyor o da zaten. adamlar 3 reinhardt ile payloadın üstüne cıkıp 1 tanesinin charge ı ile 2mizi atmıştı üstten en zorlayan oydu. onun dışında hepsini ağlattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 stunladıgın free kill. 450 vuruyosun stundan sonra. stun cd si boyle bir ability icin kısa. Stunı tutturması cok kolay. roll attıgın zaman free reload geliyor. sarjoru bosalt takla at sarjoru bosalt ggwp. mid rangede ve close range de bombastik damage vuruyor long rangede de ortalama vuruyor. IT'S HIGH NOOOOON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/4ljqr6/skill_floors_and_ceilings_and_why_mccree_is/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar