bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 sabah 5'de pestilimiz çıktığında 3 kişi randomlarla oynuyoruz. son 10 sn heyecanı. https://www.youtube.com/watch?v=rNKgg41FLxE&feature=youtu.be saat itibariyle benim atışlar gg ama dat momentum tho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 of çok ii helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 https://masteroverwatch.com/leaderboards/pc/eu/score rank sistemi high scorela lan ne saçma şey en çok oynayan en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Category yi değiştirebiliyorsun ? edit: gerçi tüm category ler total mış nvm %105 accuracy nasıl oluyor bide onu anlamadım, aimbot ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 evette mmr olarak düşünebileceğin cumulative birden fazla kriterin ortaya çıkarttığı bir şey yok. rank by score olarak geliyor default olarak. diğerleri zaten gerçekçi datalar değil. adam 20 maç yapmış atıyorum 80% win rate'ı var. 300 maç sonunda o zaten 50-60% bandına düşecek atıyorum. aynı şekilde diğerleri de böyle. roadhog ile genelde ilk 100 içindeyim ama 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 olm nasıl bulucaz discordda patiyi? inv minv bişi atın razz #4400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Abi ps4 storeda 210 tele Dedim elimde disk olsun hem downloadla ugrasmiyim... alir hemen oynarim dedim drdan aldim geldim. Cart 4 gb updatele basladi... zate 3mbe dusmus durumda internet. Buyuk mutsuzluk oldu. Ha bide 260 liraysi drda :p odeme yaparken hanimdwn gizli gizli odedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 pingimiz IND degil sanirim degil mi? 140ms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 acele etmeseydin gittigidiyor, n11, konsoloyun buralar bakılması gereken yerler :) İyi tarafından bakmak gerekir 20 küsür gb yerine 4gb indirmişssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 razzRaziel said: kimmiş onlar isim ver http://i.imgur.com/YpLJf7N.gif ulan şurda 6. nerde diye 40 tur falan izledim. sonunda buldum rahatladım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 allaa http://i.imgur.com/jKzVWHA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 mardox said: acele etmeseydin gittigidiyor, n11, konsoloyun buralar bakılması gereken yerler :) İyi tarafından bakmak gerekir 20 küsür gb yerine 4gb indirmişssin abi işte oynıyım pazar hazır boşken dedim. neyse başka çare olarak kablo netten günlük nitro aldım 100 mbite çıktı hızım, iniverdi bi anda :) bu origins edition hediyeleri işine yarayacak olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 abi aman diyim origins almayanı oynatmıyoruz. (banlatıyor da olabiliriz) kalsın onlar sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Ping problem yaratmaya başladı.120 civarı problem olmuyordu da bugün 250lere çıktı baya bi sinir oldum.Bi de wtfaste mi para verecez ya ne uyuz bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Konsolda zaten origins de diablo wow sc2 icin misc itemlar veriyor linkledigin b.net hesabina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 elesso said: mardox said: acele etmeseydin gittigidiyor, n11, konsoloyun buralar bakılması gereken yerler :) İyi tarafından bakmak gerekir 20 küsür gb yerine 4gb indirmişssin abi işte oynıyım pazar hazır boşken dedim. neyse başka çare olarak kablo netten günlük nitro aldım 100 mbite çıktı hızım, iniverdi bi anda :) bu origins edition hediyeleri işine yarayacak olan var mı? widowmaker noir kodu varsa talibim efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 tek kişiyi izlemek fena değil zevkli ama turnuva izlemek inanılmaz yoruyor ve boğuyor beni. sürekli ekran değişimi falan başımı ağrıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Skyfire said: elesso said: mardox said: acele etmeseydin gittigidiyor, n11, konsoloyun buralar bakılması gereken yerler :) İyi tarafından bakmak gerekir 20 küsür gb yerine 4gb indirmişssin abi işte oynıyım pazar hazır boşken dedim. neyse başka çare olarak kablo netten günlük nitro aldım 100 mbite çıktı hızım, iniverdi bi anda :) bu origins edition hediyeleri işine yarayacak olan var mı? widowmaker noir kodu varsa talibim efem Onu aldim :p Diablo3 wow iccin falan kod duruo oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 2 sup oynanmaz diyenler twitchte maçlara bakıyormu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/128/113/ed6.jpg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/127/376/7fb.jpg lol güzel şeyler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Daesu said: 2 sup oynanmaz diyenler twitchte maçlara bakıyormu hiç turnuvalarda zaten direk lucio + mercy oynuyo adamlar istisnasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 niye ultiyi orda bırakırsın ki, hadi fail hook atanı anlarım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Sam said: lol güzel şeyler çıkıyor. şunu junkrat ile yaşadım ya. tam adamın arkasına dolanıp çekip öldürcektim, ulti bastı tekerleği çekip öldüm sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 junkrat demişken, hayvan gibi oynadıktan sonra sokakta motor sesi duyunca irkiliyorum artık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 genji + reinhardt best ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar