-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 baya eğleniyoruz ya. gelmeyen çok şey kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ortada kuyu olan mapte pharaoh knockback ile kuyuya attı, düşerken roadhog ile çektim adamda öldü. dat haz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Bu arada MrPaladin baya iyi oynuyor Reaper'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bingildak said: ortada kuyu olan mapte pharaoh knockback ile kuyuya attı, düşerken roadhog ile çektim adamda öldü. dat haz. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 belli bi saatten sonra sabaha karsi 2 gibi galiba sadece moronlar oluyor quick matchde kendini dps sandigindan oyunu kaybettigimiz tank mi dersin teleporter koymayan simetrami dersin ne ararsan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Bone said: Sam'e gelsin bu video: https://www.youtube.com/watch?v=uxO8AqZcekk widow & genji ile öldürememek de ciddi başarı olmuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 genji olarak bastion'a fu yazdirdim mac sonunda. adam bes saniye canli gezmedi mac boyu asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bastionlar nedense genjinin deflectini ölene kadar tarıyolar, adrenalinden midir nedir, duramıyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 maçlar çok kısa ya, bokunu çıkarmışlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Kısa olması çok daha iyi. Böyle olunca o gün çok yorgunda olsan zamanında olmasa girip bi kaç maç atıp çıkabiliyorsun. Çok ideal olmuş bence. Sonuçta build up yok bi moba gibi. Direk aksiyona dalıyorsun ha 10dk ha 20dk bitince tekrar gir birşey değişmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Bu oyunun maç bulma mantığı niye bana garip geliyor? Galiba istediğin haritada girip oynayamıyordun diye hatırlıyorum. Ne gelirse bahtına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 ben genjiye sardım artık ya. düşürmeli yerler varsa farah alıp blastla aşşa düşürmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 genjiyi oynarken optionstan E tusunu sadece genji için değiştirin mutlaka abi, sağ clicke aldım ben inanılaz fark etti. melee vurusu da v'den mouse'ta bir tuşa veya klavyede daha uygun biryere koymak yararlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 oyunun triali filan yok mu acaba? bilgisayar kaldırır mı kaldırmaz mı ona göre alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 sağ click atağını nereye aldın peki genjinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 e'ye aldım onu da çok kullanmıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 aldım ben de oyunu. çok direndim ama olmadı.. :( discord linki varmıdır patiye özel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 µh said: genjiyi oynarken optionstan E tusunu sadece genji için değiştirin mutlaka abi, sağ clicke aldım ben inanılaz fark etti. melee vurusu da v'den mouse'ta bir tuşa veya klavyede daha uygun biryere koymak yararlı oluyor. (tu) denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 melee'nin v'de olması da bana çok ters geliyor F falan yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Cuce said: ultiler sıfırlanırsa offense yalan olur. ama bazi ultilerin chargelarına ayar lazım. mercyninki fazla hızlı doluyo mesela heal attirirsaniz dolar jdaskjdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Ne hypemış arkadaş bana bile 120 papel ödettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Abi senin bişeyler ödemek için hypea ihtiyacın yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Hayır forumda counter hype basıyoruz millet yine hype a dayanamıyorum falan diyor. Çok enteresan kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 discordun linkini biri ateslese ya pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 bandicam indirin kaliteli ve az yer kaplayan video kaydı yapabiliyor. highlight kaydetmek için güzel. genji ile winston sardım. ilios haritasında süper eğlence dönüyo winston ulti ile asd. en az iki adam sallıyorum aşağı. karşı grubu dağıtma özelliği de unique. değişik tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar