Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
belli bi saatten sonra sabaha karsi 2 gibi galiba sadece moronlar oluyor quick matchde
kendini dps sandigindan oyunu kaybettigimiz tank mi dersin
teleporter koymayan simetrami dersin
ne ararsan var
Mesaj tarihi:
Kısa olması çok daha iyi. Böyle olunca o gün çok yorgunda olsan zamanında olmasa girip bi kaç maç atıp çıkabiliyorsun. Çok ideal olmuş bence. Sonuçta build up yok bi moba gibi. Direk aksiyona dalıyorsun ha 10dk ha 20dk bitince tekrar gir birşey değişmiyor yani.
Mesaj tarihi:
genjiyi oynarken optionstan E tusunu sadece genji için değiştirin mutlaka abi, sağ clicke aldım ben inanılaz fark etti. melee vurusu da v'den mouse'ta bir tuşa veya klavyede daha uygun biryere koymak yararlı oluyor.
Mesaj tarihi:
µh said:

genjiyi oynarken optionstan E tusunu sadece genji için değiştirin mutlaka abi, sağ clicke aldım ben inanılaz fark etti. melee vurusu da v'den mouse'ta bir tuşa veya klavyede daha uygun biryere koymak yararlı oluyor.

(tu)

denemek lazım
Mesaj tarihi:
bandicam indirin kaliteli ve az yer kaplayan video kaydı yapabiliyor. highlight kaydetmek için güzel.

genji ile winston sardım. ilios haritasında süper eğlence dönüyo winston ulti ile asd. en az iki adam sallıyorum aşağı. karşı grubu dağıtma özelliği de unique. değişik tank.
  • Yeni Oluştur...