Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 roadhog'la etraftan birilerini kancalayıp sonra da kafasına shotgunı indirmek çok zevkli, adam sana vurup öldürmeye çalışırken aynen şu hesap ayakta kalan sen oluyorsun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bence division'a para verip satın alanlar oyunla ilgili topiclerde yorum belirtmesin. önerim budur yönetime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Division alan mı var aranızda AHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 weekly brawl çok komik. tracer ile genji kaynıyo. cooldown yok falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 tracer denedim brawlda, çok acayip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 paradoksalkedi said: bence division'a para verip satın alanlar oyunla ilgili topiclerde yorum belirtmesin. önerim budur yönetime. katılıyorum. isim versinler banlayalım FPS bölümünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 http://teamcoco.com/overwatch?playlist=x%3BeyJ0eXBlIjoidGFnIiwiaWQiOjI2NzF9 conan, lena ve dinklage'li promo bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bu oyunu TF'den farklı kılan tek şey, hedef yaş kitlesinin 14-22 yaş arası olması herhalde... haydi hayırlı tıraşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Blizzort fanboyları sağolsun kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 tf2'den en büyük farkı adam vurmanın aşırı kolay olması, fall damage yok+mermi sınırı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 şimdi mail attı blizz, 30€ yazıyor basıyorsun, gelen sayfada fiyat 40€. http://static.giantbomb.com/uploads/square_small/0/8273/1539430-5ed3_pl_robertkotickthumb.jpg ahah ne biçim pound işareti yapmışlar öyle, aptal saptal font kullanmayın para birimi yazacaksınız madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 checkout yapiyosun, oluyo 60. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 üstüne 2 kutu acıyorsun 100e tamamlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Brawlda maymun fena olm zipliyon surekli ahaiq Fiyat pahali uzun götürür mü bilemedim acikcasi. Belki betada gördugum icin haypim kaçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ağızı soğan-ekmek kokanları topic dışına alalım piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Hype ile gaza gelip dün işe gitmedim sanki biliyor gibi 7 de hanım kalktı 8 de bebe hadi bugün doktora götürelim kontrole diye tüm günüm gitti Failhype :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Division bunu kılçığınlan yer gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ciddi ciddi 60 yuroluğu alan var, meme sanıyodum : DDD. 40 yuro master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 meme mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Oyun iyi ya. TF2 daha zevkliydi daha kalabalık ve baselere girmesi daha zor olduğu için ama zaten onu oynamıyordum yılladır yerini doldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 base'lere girmesi hala kolay degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Tfye göre çok kolay TF'de turret adamı yok ediyor über dolduracam die ugrasıon arada ölürsen gg. Überi ulti olarak düşünürsek bu oyunda progress kaybı olmadığı için daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Luriel said: Oyun iyi ya. TF2 daha zevkliydi daha kalabalık ve baselere girmesi daha zor olduğu için ama zaten onu oynamıyordum yılladır yerini doldurdu. tf2 tekrar paralı olsa oynanır, şöyle bi 60 euro mesela. şu an yaş ortalaması 9, player ortalaması yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Öyle canım bende free olduktan sonra bi süre oynamaya devam ettim sonra bıraktım dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Şu hikaye, anasından babasından 40 euro alabilen 9 yaşındakiler pro oyuncu mu oluyor. Her oyun bir süre sonra sıkabilir, f2p bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar