Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miscreated (post-apocalyptic hardcore survival)

totemic

Öne çıkan mesajlar

steam'de erken erişime gelmiş fiyatı 39-tl cry engine motoru kullanıyor. dün akşam lirik oynuyordu twiçte baya beğendi o da.. denenebilir..

miscreated

''Miscreated is a multiplayer online hardcore survival game set in a post-apocalyptic future. You will need to survive against mutants, players, and even mother nature herself.''

System Requirements
MINIMUM:
Processor: Intel: Core2 Duo 2.4Ghz, AMD: Phenom X2
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVidia Geforce 460GTX / AMD Radeon HD5850
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 20 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible

RECOMMENDED: (bu ne lann)
Processor: Intel i5 2500, i7 2600, 2700 or better
Memory: 6 GB RAM
Graphics: GTX 670 or greater
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible

[video]https://www.youtube.com/watch?v=minMmBNoOaQ?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Oynayan var mı? Videolarını falan izledim de harbi bize h1z1 ve dayzde post apokaliptik ortam diye boş haritayı kakalamislar acayip güzel gözüküyor oyun. Baya baya güzel. Random eventler falan da varmış geliştiriciler de baya hızlı gidiyor sürekli bir şeyler ekliyor. H1z1 de faillamisken alınır mı acaba bu?

Bir de konunun mmoda olması gerekmiyor mu :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
paradoksalkedi said:

Ya şu oyun niye hak ettiği değeri görmüyor çok merak ediyorum oyuncu sayısı çok çok az. Devler fakir mıdır nedir reklam yapmıyorlar piyasanın en iyi Zombi survivalı

Bu kadar iyi mi ya bu oyun? İlk çıktığı hafta almıştım bi daha da yüzüne bakmadım. Öyle bi yazmışsın ki yüklüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla abi oolumsuz yorumlarda hala "not a survival game, its a giant deathmatch arena" yazıyor.

PK'ing'in negatif bir etkisi olmadığı sürece herkes kill on sight olacak abi. nasıl ders almıyorlar hala hayret ediyorum. neden elimde silah varken, önümde hareket eden bir insanı hayatta bırakayım ki? gerçek hayat değil bu, vicdandan başka bişey lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok mu zor ya zombie apocalypse survival yapmak

zombi'ye bir kez ısırılınca zombiye dönüşme olsun, zombiler tamamen rage mode olsun ve gerekirse yavaş olsun falan filan ama saldırsınlar yani maloz maloz elle vurmasınlar. soğukluk olsun sıcaklık olsun. gerçek dünyaya yakın loot olsun ve petrol sıkıntısı falan olsun. bölgeler arası insanlar birbirini göremesin mekanlar geniş olsun, sonradan bir bölge diğer bölge ile bir şekilde iletişime geçsin ama fortlar halihazırda farklı bölgelerde kurulmuş olsun, faction'lar oluşsun kendiliğinden.

En önemlisi roguelike olsun öyle öldüm başka yerde dirilip kendi loot'umu alıyorum olmasın. örneğin 10 kredin olsun satın alacağın ve bu kredilerle farklı lokasyonlarda spawnlan ve sıfırdan başla falan filan uydurulur yani bi şekilde. bu haliyle resmen mmofps'ye dönüyor zombi survival. insanların aynı tarafta olması olayını bir şekilde kuralla ya da farklı bir şekilde kabul ettirmeleri lazım, mesela çok oynamasam da sanırım pk sistemi UO'da direkt bunu sağlıyordu, yapılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...