Uzun zaman önce görmüştüm Youtube kanallarını ve web sitelerini. Demek sonunda çıkartabilmişler ama Hardcore survival, early access, CryEngine, Indie birleşince ortaya güzel şeyler çıkamıyor.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Miscreated (post-apocalyptic hardcore survival)
bunun yapılmışı dayz değil mi zaten, farklı bir engine ve setting mi olayı sadece
Early access. No no.
- 6 ay sonra ...
Oynayan var mı? Videolarını falan izledim de harbi bize h1z1 ve dayzde post apokaliptik ortam diye boş haritayı kakalamislar acayip güzel gözüküyor oyun. Baya baya güzel. Random eventler falan da varmış geliştiriciler de baya hızlı gidiyor sürekli bir şeyler ekliyor. H1z1 de faillamisken alınır mı acaba bu?
Bir de konunun mmoda olması gerekmiyor mu :/
Bir de konunun mmoda olması gerekmiyor mu :/
no tenks
hay sörvayvılını. iyi ki biri tuttu ya.
http://www.youtube.com/watch?v=POd2ZAbdoOU
Free h1z1 hele release olsun bu furya sona erer o zaman.
Grafikler çok güzel ama Post-Apocalyptic Hardcore Survival = PvP Deathmatch haline indirgenmesi çok sıkıcı.
bakalim bundada paralari alip kacicak mi dev'ler yiilar sonunda (:P)
http://www.youtube.com/watch?v=nz3OSSpopzY
her survival early accessine yapıştıracam bunu dsdfg
her survival early accessine yapıştıracam bunu dsdfg
haha süpermiş
- 9 ay sonra ...
Ya şu oyun niye hak ettiği değeri görmüyor çok merak ediyorum oyuncu sayısı çok çok az. Devler fakir mıdır nedir reklam yapmıyorlar piyasanın en iyi Zombi survivalı
- 10 ay sonra ...
turklerin oldugu server var midir acep ?
Ya şu oyun niye hak ettiği değeri görmüyor çok merak ediyorum oyuncu sayısı çok çok az. Devler fakir mıdır nedir reklam yapmıyorlar piyasanın en iyi Zombi survivalı
Bu kadar iyi mi ya bu oyun? İlk çıktığı hafta almıştım bi daha da yüzüne bakmadım. Öyle bi yazmışsın ki yüklüyorum
oyuncu sayısı baya arttı galiba son 1 yılda. zombi survival için baya iyi oyun. kontroller ve ui meh ama grafikler ve haritası baya güzel. base building falan da var, aradığın spesifik zombi survival ise mutlu eder. yok survival olsun pvp bol olsun diyorsan rust falan bak.
ben video izledim de h1z1'den de farkını göremedim yani.
Ben zombie survival oyunlarına ısınamadım bir türlü. Sanırım atmosfer benim için birinci sırada. H1Z1, DayZ falan çok basit görünüyorlar bana. Bu Last of Us'a benziyor çok, indirimde alıp deneyeceğim sanırım.
valla abi oolumsuz yorumlarda hala "not a survival game, its a giant deathmatch arena" yazıyor.
PK'ing'in negatif bir etkisi olmadığı sürece herkes kill on sight olacak abi. nasıl ders almıyorlar hala hayret ediyorum. neden elimde silah varken, önümde hareket eden bir insanı hayatta bırakayım ki? gerçek hayat değil bu, vicdandan başka bişey lazım.
PK'ing'in negatif bir etkisi olmadığı sürece herkes kill on sight olacak abi. nasıl ders almıyorlar hala hayret ediyorum. neden elimde silah varken, önümde hareket eden bir insanı hayatta bırakayım ki? gerçek hayat değil bu, vicdandan başka bişey lazım.
yarım saatte bir acıkma susama mekaniği var mı bunda da. ya da iki vurdun mu kırılan ekipman falan. dedemin toollarını kullanıyoruz lan hala evde.
abi çok mu zor ya zombie apocalypse survival yapmak
zombi'ye bir kez ısırılınca zombiye dönüşme olsun, zombiler tamamen rage mode olsun ve gerekirse yavaş olsun falan filan ama saldırsınlar yani maloz maloz elle vurmasınlar. soğukluk olsun sıcaklık olsun. gerçek dünyaya yakın loot olsun ve petrol sıkıntısı falan olsun. bölgeler arası insanlar birbirini göremesin mekanlar geniş olsun, sonradan bir bölge diğer bölge ile bir şekilde iletişime geçsin ama fortlar halihazırda farklı bölgelerde kurulmuş olsun, faction'lar oluşsun kendiliğinden.
En önemlisi roguelike olsun öyle öldüm başka yerde dirilip kendi loot'umu alıyorum olmasın. örneğin 10 kredin olsun satın alacağın ve bu kredilerle farklı lokasyonlarda spawnlan ve sıfırdan başla falan filan uydurulur yani bi şekilde. bu haliyle resmen mmofps'ye dönüyor zombi survival. insanların aynı tarafta olması olayını bir şekilde kuralla ya da farklı bir şekilde kabul ettirmeleri lazım, mesela çok oynamasam da sanırım pk sistemi UO'da direkt bunu sağlıyordu, yapılabilir.
zombi'ye bir kez ısırılınca zombiye dönüşme olsun, zombiler tamamen rage mode olsun ve gerekirse yavaş olsun falan filan ama saldırsınlar yani maloz maloz elle vurmasınlar. soğukluk olsun sıcaklık olsun. gerçek dünyaya yakın loot olsun ve petrol sıkıntısı falan olsun. bölgeler arası insanlar birbirini göremesin mekanlar geniş olsun, sonradan bir bölge diğer bölge ile bir şekilde iletişime geçsin ama fortlar halihazırda farklı bölgelerde kurulmuş olsun, faction'lar oluşsun kendiliğinden.
En önemlisi roguelike olsun öyle öldüm başka yerde dirilip kendi loot'umu alıyorum olmasın. örneğin 10 kredin olsun satın alacağın ve bu kredilerle farklı lokasyonlarda spawnlan ve sıfırdan başla falan filan uydurulur yani bi şekilde. bu haliyle resmen mmofps'ye dönüyor zombi survival. insanların aynı tarafta olması olayını bir şekilde kuralla ya da farklı bir şekilde kabul ettirmeleri lazım, mesela çok oynamasam da sanırım pk sistemi UO'da direkt bunu sağlıyordu, yapılabilir.
Öne çıkan mesajlar