inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Çıkmadı mı bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 DEV IYI BOLUMDU YA. kendimden gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Giant Spo (get it?) Oha lan 1 saat önce düşmüş anında çektim izledim. Olm Pacific Rim'e bağlamışlar lan çok iyi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 11 AHAHAHAHAHAH Kuvira çok pis satış koydu http://media.tumblr.com/5d01a8599d5cfe074ac1558c29bf5ca8/tumblr_inline_mgfjqkg1nh1r5wa78.png Final yaklaşınca Kuvira nın for greater good anti-villain değil pure evil villain olduğunu vurgulamaları lazımdı tabi. Dev mecha filan abartı olmuş ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Ne gerek vardı robota ya. inyormaynd said: Giant Spo (get it?) Oha lan 1 saat önce düşmüş anında çektim izledim. Olm Pacific Rim'e bağlamışlar lan çok iyi :D. http://i.imgur.com/sin77MN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 HarveyQuinn said: Çizgi roman serilerinde gosteriyor En son bir ormana kacti, okudum onlari hep. Sonra ne oldu? Simdi ne yapiyor? Bolum iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 meh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 GERGE said: HarveyQuinn said: Çizgi roman serilerinde gosteriyor En son bir ormana kacti, okudum onlari hep. Sonra ne oldu? Simdi ne yapiyor? Bolum iyiydi. bütün romanları okuduysanız hocam gösteriyor orda zaten annesi hala yaşıyor ama başka bi kılık içerisinde bi ruh tarafından kılığı değiştirilmiş işte o ruhu buluyolar onun sayesinde annesi eski haline dönüyor ama biraz daha yaşlı bi halde galiba the search da olması lazım. hatırlamıyorum tam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ek olarak meh bi bölüm meh bi final olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Shingeki no Kuvira süper ya, cidden korra'nın yaptığı ikinci büyük iş olacak ikinci sezondan sonraki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Korra'nin karizmayi toparlamak icin son sansi. Benim hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Geçen bölüme laf ettim diye taşa tutmuştunuz şimdi sizler meh diyorsunuz lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 meh diyenler drop'lasin gogo. gayet iyiydi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 inyormaynd said: Geçen bölüme laf ettim diye taşa tutmuştunuz şimdi sizler meh diyorsunuz lel. bir bölümü sevenler diğer bölümü sevmeyebilir, niye ezikledin ki böyle sen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 airbender finale geldim hala yassı burunlular yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 hatun batshit crazy çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Gayet iyi bölümdü pls. Biz kötü demiyoz ki Korra'ya büyük görevler düşüyor diyoruz. Dev gibi mechayı altetme konusunda kendisine güvenimiz bile tam ki goygoyluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bu mechayı devirince efsane mi olucak şimdi ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 spirit bendingle bükücek muhtemelen mecha dan gelen lazeri (energy bending diye mi geçiyo yada ? nvm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ben sevdim bu bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/879/574/55e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Güzeldi bölüm metal deilmi mecha? büküversinler topluca işte? onada gerek yok, toprak büküp ayağını kaydırıverse yığılr zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Hiç sevemedim ben bunu. Bölüm başı babasına isyan edip bölüm sonu "baba sen haklıymışsın"lar baydı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Suark said: Güzeldi bölüm metal deilmi mecha? büküversinler topluca işte? onada gerek yok, toprak büküp ayağını kaydırıverse yığılr zaten? Adamlar zaten bükerek kullanıyorlar aleti!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar