Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sam said: mesaj editleme dönemi bitti, küfürlü yazanın mesajını direkt uçuruyorum artık. elimde poşet eldivenle toplayamayacağım tek tek günlerce. bilginize. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 takip etmiyorum artık. Tosunum bir dilim baklava yerken resmini görsem yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Üzeri gabenle paticik ile alakalı işlemeli yatağan, bence en güzel hediye olacaktır. oyum yatağan dan yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://cdn.meme.am/images/300x/6484742.jpg hem baklava hem yatağana oyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Sıkıcı banka limit işlemini hallettim. Nihayet benim de çorbada tuzum var. Not: Yanlış anlamayın, bir yardım faaliyetinde nedense böyle bir ilgi olmuyor. Tüm insanlığa sitemimi de not olarak düşmüş olayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 adamlarin mekan bu binada 10500 NE 8th St, Bellevue, WA 98004, USA e: Valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 90 sayfa gaben reyiz, bıçak görselleri haritalar falan kesin takibe alındı bu forum ve başlık. çevirtiyordur cia şimdi ne diyor bunlar valve'ye terör saldırısı mı olacak diye. hatta dana'nın paylaştığı alanya restoran'la bağlantısını, microsoft çalışanıyla forum ve restoranın ilişkisini araştırıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yollasanız zehirli midir nedir bilimeyecekleri için çöpe atarlar.. ziyan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuşuldu bunlar fazlasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ama beyler bi dakka ya, baklavayı terörislerden zannedip yemezlerse ne olur? =(((( Bence TÜRK BAYRAĞI hediye edelim en küsel hediye =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 abi baklava gönderilmeyecekse hiç olur bu organizasyon. o yüzden başta ne konuşulduysa o yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 asdsdfasddfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 axedice said: Ama beyler bi dakka ya, baklavayı terörislerden zannedip yemezlerse ne olur? =(((( Bence TÜRK BAYRAĞI hediye edelim en küsel hediye =))))) hahah ulan saatlerdir bakamıyorum gittim geldim hala muhabbet ne güzel özetlemiş baltazar asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 şu topiği "ego tatmini" "başkalarıyla alay etme ortamı" yapanlara hastayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 e o zaman ben de şöyle diyim o zaman; Baklavayı burdan mı yollasak yoksa orda baklava yapan bi yer mi bulsak? :p Başa sardıysak hani... Edik: Bu arada 14,53 yollayan var, mesajımızı da verelim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 adam dalga geçiyormuş ben de ciddi ciddi cevap veriyorum. http://memeorama.com/wp-content/uploads/2012/01/fuck-your-shit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 90 sayfada öyle bir ihtimalin burdaki bi sürü insanın aklına gelmemiş olacağı fikrine de ben hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 HEE ZEHİR 2 kamyonla yollamışlar aral ithalat yollamış hatta valve ı bıtırmek ıcın EVET COK MANTIKLI penth amerikadaydı abi gonderıversın o amerıka kucuk yer nede olsa yok mu olm abd de pati ya pöf birileri uçak bıletını alın gıdem demıstı, e alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ama bence gümrüğe takılır baklava. hem şerbeti çöker olmaz o =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 abi ucak biletine neden para verelim haybeye. Uçak biletini alın bende giderim Bide ucak biletini yeni topladık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 arkadaşlar hiç söylenmemiş, kapıdan almama ihtimalleri de var baklavayı .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 beyler ben diyorum ki steam tl olduğu için gabena baklava yollayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 "bir talihliye seattle tatili" için para toplanmadı arkadaşlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Steam TL mi olmuş? diyecem şimdi hep küfredeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 o zaman ağaç dikelim... http://i.imgur.com/0u15U7y.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar