Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aral zaten hep kazikti ben hic ucuz oldugunu gormedim $ iken de ayni cacikti simdi de hea ama playstore fln yalan oldu tabi gerci fiyati dusururler birsey olmaz essek yukuyle kar etmezler artik o olur.

Playstore da halen taksit olayi var o yuzden kotarir fiyatlari dengelerse bir sekilde ama aral mefta tabi. GG
Mesaj tarihi:
Aral'ın alıcı kitlesi etkilenmez. Steam'den digital download'dan amazon'dan haberi olan adam hiçbir zaman Aral'dan almamıştır oyunu.

Bu zamana kadar Last Of Us ve Rome 2 TW haricinde almadım, onlarda da esas nedenim "kim uğraşacak bu kadar download'la, basayım geçeyim" oldu.
Mesaj tarihi:
Aral dan CE harici bişi aldığımı hatırlamıyorum ehueah, onuda beni fıtık ede ede yolluyorlar zaten. MOP da CE yi gelip merkezinizden alim yolumun üstü dedim yok buradan veremiyoruz dediler 1 gün sonra geldi oyun, millet yeni contente akarken ben orgrimmarda pokemon oynuyordum :D
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Aral'ın alıcı kitlesi etkilenmez. Steam'den digital download'dan amazon'dan haberi olan adam hiçbir zaman Aral'dan almamıştır oyunu.

Bu zamana kadar Last Of Us ve Rome 2 TW haricinde almadım, onlarda da esas nedenim "kim uğraşacak bu kadar download'la, basayım geçeyim" oldu.

Niye etkilenmesin, sadece daha onceden steam kullanan adamın mı haberi oldu yeni fiyatlandırmadan? Ogrenen/ogrenecek olan herkes ucuz olan yerden alacak tabi ki, dogal olarak da Aral musterisi azalacak.
  • Yeni Oluştur...