Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral Ithalat

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Aral zaten hep kazikti ben hic ucuz oldugunu gormedim $ iken de ayni cacikti simdi de hea ama playstore fln yalan oldu tabi gerci fiyati dusururler birsey olmaz essek yukuyle kar etmezler artik o olur.

Playstore da halen taksit olayi var o yuzden kotarir fiyatlari dengelerse bir sekilde ama aral mefta tabi. GG
Sosyal ağlarda paylaş

Aral'ın alıcı kitlesi etkilenmez. Steam'den digital download'dan amazon'dan haberi olan adam hiçbir zaman Aral'dan almamıştır oyunu.

Bu zamana kadar Last Of Us ve Rome 2 TW haricinde almadım, onlarda da esas nedenim "kim uğraşacak bu kadar download'la, basayım geçeyim" oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aral dan CE harici bişi aldığımı hatırlamıyorum ehueah, onuda beni fıtık ede ede yolluyorlar zaten. MOP da CE yi gelip merkezinizden alim yolumun üstü dedim yok buradan veremiyoruz dediler 1 gün sonra geldi oyun, millet yeni contente akarken ben orgrimmarda pokemon oynuyordum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Aral'ın alıcı kitlesi etkilenmez. Steam'den digital download'dan amazon'dan haberi olan adam hiçbir zaman Aral'dan almamıştır oyunu.

Bu zamana kadar Last Of Us ve Rome 2 TW haricinde almadım, onlarda da esas nedenim "kim uğraşacak bu kadar download'la, basayım geçeyim" oldu.

Niye etkilenmesin, sadece daha onceden steam kullanan adamın mı haberi oldu yeni fiyatlandırmadan? Ogrenen/ogrenecek olan herkes ucuz olan yerden alacak tabi ki, dogal olarak da Aral musterisi azalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...