Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 vpn kullananlar baska ulke sececek tr yerine 1 extra tikla, sanmam engellediklerini pek. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 şimdi kazakistan satışları patlar, satıcılar da düşünür neden diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 o region hopping e önlem almadıkları sürece her zaman en ucuz bölgeye akın edecek herifler. Bize bu değişiklikleri yaparken ekstra önlem almışlardır umarım, 1-2 şey gördüm ama bilemedim hani. 0.44$ harcadım bende , bir oyun %90 indirime girmişde eh artık alayım dedim . Tabi indirim başlayana kadar aldıklarım göçertti onu da demek lazım. Kredi kartı bugün kesiliyor, yeni bir başlangıca yelken açıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Sam, 28.11.2023 13:48 tarihinde dedi ki: Ben protestoyu bir adım öne götürüp gittim starship troopers’ı epic’ten aldım. Steam fiyatının neredeyse beşte birine geldi sanırım kuponla. hangisi o? rts olan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 yok coop shooter, başlığını açmıştım. 16 kişi dörder kişilik ekiplerle oynanıyor. base building var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Türkiyede ki Dolar kuru politikası öncesi ve sonrası son ve ilk 3 ay datalarını bulabilsek bi dosya hazırlar gaben a göndeririz. Bak önümüzdeki 5 yıl prediction ı böyle böyle hepimiz kaybederiz bu devam ederse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 gerekli datalar vardır onlarda merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Dragonutopia, 29.11.2023 16:12 tarihinde dedi ki: Türkiyede ki Dolar kuru politikası öncesi ve sonrası son ve ilk 3 ay datalarını bulabilsek bi dosya hazırlar gaben a göndeririz. Bak önümüzdeki 5 yıl prediction ı böyle böyle hepimiz kaybederiz bu devam ederse diye. lan adamlar yunanistan başbakanının eski ekonomi danışmanını işe almıştı bi ara, sırf steam'deki trade pazarını dengelesin diye. eminim ki asıl paranın geldiği pazarlar konusunda da yeterince düşünüyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Yunanistan batmadı mı ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 batmadı, ekonomik krizle boğuştular 2018 den sonra çözdüler 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 ülkeyi o noktada kurtarmanın zorluğu bir yana; en iyi ekonomisti getir, dediklerini başka sebeplerden dolayı uygulamadıktan sonra bi anlamı yok ki. katkısı olmuş mu bilmiyorum ama adam radikalmış baya, planını uygulamamışlar zaten. eurozone'dan çıkalım falan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 yarın Steam de kapatıyoruz kardeşim dükkanı dese o kadar para verilen oyunlar ne olacak? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Su içersin üstüne. Oyunlar senin değil zaten steamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 satışı kapasalar bile eskiden alınmış şey oynanmaya/izlenmeye devam ediyor steamde, bölye bir şeyi ilk kez görüyorum herhangi bir platformda. refund falan yapmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Hukuki olarak hizmet vermeye devam etmek zorunda değil, müşteri memnuniyeti için devam ediyor o da kendi keyfine bağlı. Bu modelin zaten en büyük dezavantajı bu, geçici olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 (düzenlendi) Steam de zamanında bir iki oyun kaldırdı. Gelen tepkilerden dolayı şimdi kapanan mmoları bile kaldırmıyorlar. Gog fena değil gibi. Satın aldığı oyunları Drm free olarak indirebiliyorsun. Aralık 3, 2023 haleluya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 BUTt PLAY HAS NO LIMITS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 ahmedinejad, 03.12.2023 11:55 tarihinde dedi ki: oyunlar ne olacak? soyle simdi, satin aldigin oyunun kendisi degil, oyunu kullanma lisansi aslinda. ama zamaninda, eger boyle birsey olursa hepsini indirmeye acariz dedilerdi, tabi hatirliyorsa gaben dedigini 15 sene once bu sebepten oyunlarini indirip yedekleyen bit kitle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 kapatacak olsalar bence bayağı önceden izin verirler, indiren indirir. Öyle haydi bana eyvallah diyeceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Daha önce bu soruyu cevaplamışlardı. Öyle bir şeye ihtimal vermiyoruz ama kapatacak olsak ful download edilsin diye tutar insanlara fırsat veririz diye. Tabii yine güven meselesi. Başka bir konuda bikaç sene evvel miras bırakılamaz dediler. Ölünce hesabını kapatıyolar. Gazeteye haber falan olmuştu babasının hesabını alamaması birinin. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 bu enteresanmis, guvenli mi degil mi tabi tartisilir : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 bu fest bize gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2024 siskoya gelsin... 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2024 (düzenlendi) Bu arada yeni sistemde USD uzerinden karttan işlem yapabilen var mı? 2 ay önce dolar ekstresi actirmama rağmen iş bankası kartiyla son 2 islemim yine de try üzerinden oldu. Saçma sapan komisyon kesiliyor bunun yüzünden. Bankayı aradım bizimle ilgisi yok diyor. Mayıs 25, 2024 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar