goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ilk darbeden değil de ikinciden öldü kesin. alnının çatını asfalta gömdü. yere düşer düşmez fencing response gelmiş zaten, travmadan gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 adamın şansa enseye vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 O tekerin hacmini katarsan bir de şeklini sadece ense olması olanaksız bi durum. Ayrıca yemişim öyle şansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 o alana yani, biraz aşağıya falan gelse belki daha hasarsız olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 farketmez belden aşağı gelmediği sürece kafasını asfalta benzer şekilde vuracaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Olay yeri inceleme uzmanları hiç vakit kaybetmeden uzmanlık sorularını bir bir yanıtlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 o hızde gelen tekerlek neredeyse duruyor nasıl absorbe ettiyse enerjiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 göğüs kafesinde ve kafada kırık varmış ama hayati tehlikesi yokmuş diye okumuştum dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 adam yasiyor bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Hareket ediyor zaten adam. Ya paticik nasıl her konuda haksız oluyor ki anlamıyorum. Cahiller sürüsü sizin. Sizin oyunuzla benim oyum bir mi şimdi ya. Şuna bakıp, öldü diyen adam ile oturup oyun tartışıyorum sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Cahallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 öldürmeyen allah öldürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Kamera şakasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 http://i.imgur.com/jdb5Ab1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 off içim gitti lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 tam alnının sağ üst tarafını vurduğu için travmadan ölmüştür kadın. 5cm daha sola gelse ortaya yakın olsa mesela ciğerlerine su dolardı ama yaşardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ulan beyin cerrahıyım ben, 10 küsür senedir kafa patlatıp uzmanlık okuyorum, bilip bilmeden yazmayın mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 68 derecelik açıyla bükülmüş boyun, eğer 65 veya altı olsaydı sorun olurdu. başı bile ağrımamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 kafayı vurduğu anda dizleri kendine doğru çekik pozisyonda, onlar da absorbe etmiş momentumu o yüzden ölmemiş yoksa maksimum 7 dakkaya ölürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 arkadaşlar saçmalamayın, sorsak hiç biriniz bi esnaf lokantasında merdiven yememişsinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 el kol koordinasyonu çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 o merdivenler sakat haci en temizi iki kanatlı merdivenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Abi iyi de merdivenin bir dayanak noktası yok, o zeminde tabi kayar, akıl var mantık var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 o kız kafa kanseri olur. veteriner tecrubelerime dayanarak söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 http://i.imgur.com/5D9MzMX.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar