quixef Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Manuel olarak DX güncelleme mi kaldı abi, korsan oyun mu oynuyosun napıyosun
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 manuel oto fark etmez güncelleme yapmıyor ne fark eder ki? deneyin isterseniz. güncel directx 9 isteyen oyunlarda sıkıntı oluyor. sims 4 mesala
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Gene mavi ekran. Dün format attim gece gene mavi abi şaka gibi ya. Sürücüden diyor. Abi çakışıyor bu realtek sürücüleri sanırım ya. Ramleri test ettim memtest de hiçbir problem yok ama gel gelelim sürücü gg.
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bir sorum var win7 diyi ücretsiz yükseltik, ama bir süre sonra format atmamız gerekti, o zaman win10 nu nasıl yükleyeceğiz, tekrar 7 den yükseltme mi yapmak lazım ?
Bright Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Win7 key'ini girip yükleyebiliyor olman lazım.
karatan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Doğrudan win10 kurabiliyorsun hocam. Anakart hdd gibi bileşenlerin değişmediği müddetçe MS tarafından internet yoluyla windows'un etkinleşir. Hdd veya anakart değiştirirsen de telefon ile etkinleştirme yolu açık.
Remus Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Windows 10 da durum nedir? Hala eziyet ediyor mu? Hani windows 8.1 kullanıyorum, ilginç şekilde çok memnunum, değiştirmeye değer mi?
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 8.1 kullanıyorsan geçmediğin hata. Gayet iyi yani 10. Bi güncelleme vs durumları canını sıkar, çünkü illaki kendi yapıyor. Onun dışında gayet iyi 10.
Bright Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Güncellemeleri gene tuşuna basınca yapıyor, ayarlayınca otomatik yapmıyor. Ha yükleneceği/yüklenmeyeceği seçemiyorsun, orası öyle.
Mal Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 windows on son windows, başka çıkmayacakmış. windows 10 un sürümleri olcakmış bundan sonra.
darkageman Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 • x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1511 Toplu Güncelleştirme (KB3140743). İndirmiyor bende arkadaşlar sizde de aynımı hata veriyor. Hata kodu: (0x80073712)
h2s Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 darkageman said: • x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1511 Toplu Güncelleştirme (KB3140743). İndirmiyor bende arkadaşlar sizde de aynımı hata veriyor. Hata kodu: (0x80073712) sorunsuz yüklemiş bende.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 darkageman said: • x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1511 Toplu Güncelleştirme (KB3140743). İndirmiyor bende arkadaşlar sizde de aynımı hata veriyor. Hata kodu: (0x80073712) http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/windows-cumilative-updates-are-not-being/3172fc78-23eb-4c9a-8400-232cb8d4aff0?auth=1
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 DavidMills said: 8.1 kullanıyorsan geçmediğin hata. Gayet iyi yani 10. Bi güncelleme vs durumları canını sıkar, çünkü illaki kendi yapıyor. Onun dışında gayet iyi 10. ya ben de huzur içinde 8.1 kullanıyordum. düz düz "ya bu yeni, her yeri bozuktur 2 sene sonra bakarım" deyip sallıyordum. demin roket ligi oynarken çat diye restart update falan moduna girdi, antivirüs sandım. o da mal mal restart at deyip duruyordu kaç gündür. onu da anlamadım zaten. akşam kapatıp sabah açtığıma göre o sürede "kapatmayın şekerim bi dakka" diye giydirseydi update'i bilgisayar kapanırlen/açılırken. onu yapmadı diye ona da uyuz olup yav he diyordum 3 gündür falan. neyse sonuçta hayvan gibi (kendi çapımda) yardırdığım maçtan oldum. bi de 3 saat kurar şimdi bu. geri dönüşü var mı bi de? edit: ya arkadaş başlığı sondan sondan okuyayım dedim, bi sayfacık öncesi mavimekranlar, asırlardır atıl kalmış driverlar, zuzuzuzu diye sesler... YILLIK İZNİM YENİ BİTTİ LAN UĞRAŞTIRMA BENİ WİNDOS
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 yeni diske sifirdan nasil kuruyoruz ki bu zikkimi.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ya gerçekten 100+ sayfadan sonra, bin bölümlük anime arasına "aa bu adam kim, ne acayib saçı var" diyen yeto gibi girmeyi hiç istemiyorum ama win10 for dummies tuto'su var mı, ya da forumdaki en kanlı bıçaklı insanların bile birleşip "şunu yap, bunu sil, şu tuşa bass...masaydın keşke mal. format at baştan kur" dediği şeyler ne? anksiyete krizi geçiririm işten gelince mavi ekran falan spamlerse
karatan Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Kendim çıktığı ilk gün kurdum. Mesai arkadaşlarımın da dizüstü bilgisayarlarının hepsini win10'a geçirdim. Şu ana dek ne bir güçlük yaşadım ne de arkadaşlarımdan bir şikayet duydum. Eğer kurduysan keyfini sür kardeş. Win8.1 ile bariz farkı da ayarlar kısmı. Bazı ayarlar denetim masası şeklinde bazısı da win10 temasından ilerliyor. Arada kendi aralarında paslaşıyorlar. Bak kurcala derim fazla bir numarası yok bence. Başlat menüsü hiçbir windows sürümünde beni alakadar etmediğinden zerre kadar umurumda olmadı. Gamer keyboard ile direkt devre dışı bırakıyorum zaten. Eğer sen sürekli kullanıyorsan win8 ile xp kırması bir şey işte her türlü alışırsın.
aente Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bende w7'deyken gördüğü harici 1 TB'lik WD hd'mi görmüyor, başka PC'de takınca görüyor sorun yok alette, ne yapmam lazım bilen eden?
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ya 8.1 den güncelleme ile kurarsanız, Upgrade ettiği için Windows.old diye bir klasör yaratıyor. Bunu silmenin yolları var ama uğraştırıyor artık. Eskiden illa ki, eski sistemlerde Windows 10 update tool ile, imajı indirip kurmak zorunda idiniz. Artık öyle bir gereklilik yok. Elinizde CD key var ise, Win 7 ve ya 8 in direk ISO yu indirin Microsoft'un sitesinden, kendi eski bir yazılımı bile var Windows 7 USB Tool diye, onunla yükleyin abi işte. Sıfır kurulum, dert yok tasa yok. Ha CD key i bilmiyorsanız, kullandığınız eski Windows unuzdan Windows 10 Upgrade ile yükleyeceksiniz. Yolu yok bildiğim kadarı ile.
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hatta söyle diyim. eger hesap actiysaniz daha önceden upgraden sonra. cd key bile girmenize gerek yok. normal kullanici adi sifreni gir aninda aktiv oluyor windows.
Arma Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 freedos bir notebook aldım. buna windows 10 işini nasıl çözeyim patiler? 300-400 tl ye bir sürü versiyon var. http://www.kinguin.net/category/19429/windows-10-professional-oem-key/ şöyle bişey önerdi birisi. Bunun olayı nedir?
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 aente said: Bende w7'deyken gördüğü harici 1 TB'lik WD hd'mi görmüyor, başka PC'de takınca görüyor sorun yok alette, ne yapmam lazım bilen eden? disk manager veya device maanger da görülüyor mu?
Öne çıkan mesajlar