Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 5-6 sene önce çinlinin birinden 1 dolara windows key almıştım şu zamana kadar update falan filan herşeyiyle genuine bi windows olarak devam ediyor. Bu keyden upgrade yapabilecek miyim acaba
Mesaj tarihi:
Sam said:

bütün windows 10 ve gaming haberleri fıs

Ben DX12'ye adam gibi multi-core support koymalarini bekliyorum acikcasi artik. Her oyunun 1-2 core kullanmasi bayginlik getiriyor.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Ben DX12'ye adam gibi multi-core support koymalarini bekliyorum acikcasi artik. Her oyunun 1-2 core kullanmasi bayginlik getiriyor.

dx12 ile ilgili anlattıkları önceden bilinen şeyler genel olarak okuduğum kadarıyla, ondan bahsetmedim dx12'den yani. olumlu ama "bakın pc gaming için neler yaptık" denecek birşey değil zaten 15 yıldır yapıyorlar piyasayı ellerinde tutabilmek için mecbur.
Mesaj tarihi:
Sam said:

Bright said:

dx12 ile ilgili anlattıkları önceden bilinen şeyler genel olarak okuduğum kadarıyla, ondan bahsetmedim dx12'den yani. olumlu ama "bakın pc gaming için neler yaptık" denecek birşey değil zaten 15 yıldır yapıyorlar piyasayı ellerinde tutabilmek için mecbur.

Ne yapiyorlar yau 6 core 6 thread islemciler cikti hala 1-2 core kullaniyor PC oyunlari dsfssfsf
  • Yeni Oluştur...