progamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 raid 2 gibi olmuş. Birinci filmin üstüne güzel upgrade yapmışlar her şeyiyle. Beğendim baya bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Bu kadar hype sonrası gideyim ben de bari yarın. İlki çogzeldi bu da öyledir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Üşenmiştim akşam koşarak ulaşıyorum sinemaya reis için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 çürük domates ve metakritikten de deli puan almış. heyecanlandım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 film 10 numero ilkini seven kacirmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Dun izledik trumpta. guzeldi, begendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 trump begendi mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Film INANILMAZDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Baya güzeldi hakikaten. 1. filmin havasını korumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 ilk filmi sevmiştim bu çok kötü geldi bana. diyaloglar espriler yavan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Reis yine sanatını konuşturdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 ilk film daha iyiydi bence. filmi biraz uzatmışlar. bazı sahneler çok uzundu. güzel bir finalle toparladı ama yine de ilk filmi daha çok beğendim. müzikler güzeldi. ilk filmde john bu kadar mermi yememişti. burda baya baya taradılar da o giydiği kıyafet bi yere kadar yani. yediği merminin haddi hesabı yok. ilk filmde gece klubu sahnesi çok iyiydi. burda da o tarz bir ortam oldu ama çok kısa sürdü. bence pistol ile close combat ağırlıklı aksiyon olmalıydı. öyle sıka sıka ilerleyince müzik eşliğinde çok iyi oluyordu. 3. film bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 bence iki daha iyi ya. birinci de intikam duygusunu daha iyi yansıtmışlardı ama. harbiden de "it's just a fucking dog"un nelere kadir olabileceğini görmüştük. bundaki aksiyonu daha çok beğendim. keanu abi master race resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 lan amma övmüşsünüz gidip izliyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Biraz uzundu film evet. Ama çok iyiydi yine. İlk film sanki biraz daha önde gibi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ilk film daha iyiydi, kotuydu muhabbetini sevmem ama soyle bir sey var; ilk film iyiydi, 2. film kotu olmus. begenmedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 hayır ikinci daha iyiydi ve bunu kabul edeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 aynen iki daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Birinci daha iyi diyen ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ilk film daha oturaklıydı, bunda çok fazla goygoy vardı. her şekilde 8/10 falan çalışır yine tür içinde şuna da ilki direkt 9.8/10 falandı. Zaten 10/10 tek film var o da Mad Max :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ilk filmde setting yoktu, köpüşüm öldü kesimi vardı. bunda daha böyle setting kastılar, ayağı yere basan dünya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ya bu darkrider neden çok kötü review ediyor her şeyi levent'e dövdüreyim mi olm seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 dsdfsdasd levent'le gittik zaten. o da ikinciyi daha başarılı buluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 levent hep kaliteden anladı çünkü. UNLIKE YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 2. filmi beğenmeyen etek giysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar