Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 On 18.05.2019 at 13:55, Catze dedi ki: ilk fight inanılmaz amatörceydi, oynayan eleman hiç rol yapamıyordu net, böyle amatörlüklerle başlayınca da baya ızdırap geldi bana. O adam bu o günde demiştim asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 helal 6 metreden güzel vuruyor asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 geri tepmesini bile güzel önlüyor bırak altı metreye takılmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 (düzenlendi) Accuracy filan da iyi baya. Adam özel tim gibi olmuş. Filmleri izlemedim ama adamın hatrına izleyesim geldi. Mayıs 29, 2019 serjuhan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 oo cok iyi, filmi bir daha izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 eglenceliydi ozellikle baslari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 3 cok dandikti ya. izlemeyecektim zaten de pikachunun seansi yoktu, gitmia bulunduk. keske tadinda kalsaydi uzatmasalardi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 John Wick ikinci filmden itibaren, fahri keanu patreon hesabi gibi bisey oldu. hani adam film cekicem para atin dicegine, film cektin, gorelim mangirlari dedi ordan akti gitti iste. keanu iyidir hostur ama, metroda yer veren adam + parkta yalniz donut yiyen adam meme'sinden sonra millette kontrolsuz bir sempati olustu asdfkj tom ile birlikte severiz keratayi, bitmez kredisi o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 film çok iyiydi ya ben beğendim 7-8 çalışır hatta direkt beklentimi fazlasıyla aldım ben filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 bu atış alanındaki yarı çıplak yavrular trainer mı yoksa cheerleader gibi gezdiriyor mu sdf. bikinis & ak47 kafası murrica mı yoksa sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 (düzenlendi) halle berry abi o. digerleri de trainer heralde, arada biri we're cheerleaders geyigi yapiyo ama asdf. filmleri izlemedim belki extra filan da olabilirler. Haziran 14, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 keanu reyisten başkaları da mı vardı o videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 (düzenlendi) çıkmış 1080p Chapter 3 Ağustos 23, 2019 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 1 hafta oldu fjfj. Bence 3. Film serinin en iyisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 pff aksiyon falan tamam da çok çocuksu fantastik oldu artık. nerede ilk film nerede bu. hani fast&furious ne kadar yarış filmiyse bu da o kadar aksiyon filmi. daha mütevazı kalmalıydı ilk filmdeki gibi. neredeyse bütün evren gündüz manav gece contract killer bayık oldu. cakartalı karambitçi dayıları sevdim ama raid'den alıp getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Aksiyona doyuruyor mu? Doyuruyor. Filmden başka beklentimiz var mı? Yok. Breathtaking/10 Ninjaları sevdim mi sevmedim mi ondan emin değilim yalnız. Karakterler iyiydi ama öyle yarım saat dövüşmeleri baydı. altınayının eleştirisine katılıyorum bir de. Over the top olsa da yine de belli bir tarzı bir ağırlığı vardı ilk filmin. Üçüncü filmin combat sahneleri direkt anime olmuş. Boss fight vermek istemişler belli ki ama yine de yakışmamış filme. Anime combatı izlemek istesek anime izleriz zaten, böyle atraksiyonlara hiç gerek yok. Çizgisini bozmasaymış keşke. Ama genel olarak gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 altınayı'ya katılıyorum bende, evreni genişletmeleri güzel ama fazla fantastik oldu. gerisi zaten aynı işte 10/10 aksiyonda işte fazla fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 (düzenlendi) Üçüncüyü yeni izledik de koreografi hollywood için efsane olmuş, bunu alıp üç filme dağıtırsın o derece. Aksiyon son derece başarılıydı. Ama yakışmıyor hikayenin derinliği bu emeğe yani, çok sığ. Anlatmak için az zaman da harcamıyorlar bayağı uzun uzun gidiyor ama ikinci film gibi öyle önce ileri gitti, sonra geri geldi. Biraz daha kafa patlatsalar keşke de amerikan orta karar comic kalitesinin üstüne çıksa ama kaçtı o fırsat artık. son sahne: Spoiler Abicim niye pissed off oldun, 12 saat önce hayatta kalmak için parmak verdin yani. Bırak çekil git. Anladık dördüncü filmi çekeceksiniz de hiç anlamı yoktu. Mark dacascosu sonlara doğru tanıyabildim ama iyi olmuş adamcağız onca tv filminden sonra yüksek profil bir filmde kendini gösterebildi. Ağustos 27, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Walla begendim ben, fantastik aksiyona doyduk. "John Wick 4: Intikam Pesinde" tarzi bisi daha cekip kapatabilirler seriyi. Aaa Mark Dacascos muydu o, bende bunun yuzu hic yabanci degil diyordum ama sallayip bakmadim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Film baya iyi. Bana uzun zamandır izlediğim en iyi dövüş sahnesini izlettiği için bile değerli. Spoiler adeta bir mortal kombat john wick evreni o çinlilerle dövüşü ve sonu. bu john wick evreni ile matrix 4ü bağlasalar varya şamata olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 aksiyonu nasıl beğendiniz ya ? Acayip yavaş geldi. Karşıdaki counter yapsın diye falan bekliyor saldıran resmen. İlk filmde daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2019 keanu nun dovus sahneleri, boyu uzun oldugu icin heralde, cig kaliyor cogu zaman. agir cekimde hissediyosun. bir jason statham cevikligi yok mesela. eline silah verip matrix teki gokdelen baskini gibi sahnelerde ise 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar