Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski oyunları daha güzel grafiklerle oynamak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GOG'da Deus Ex için ücretsiz bir güncelleme pakedi sunulmuş. Bu pakete, daha önceden hazırlanan grafik modları da dahil edilmiş, ve Deus Ex oynamadan önce her bir modu ayrı ayrı bulup kurup yüklemek zorunda kalmıyorsunuz.

https://www.gog.com/news/release_deus_ex_revision_free_mod
  • 2 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Steam'de Megaton satılmıyor artık, ama benim Steam'de duruyor. HRP Megaton'u destekliyormuş:

"If you have the Megaton Edition installed, it's not a big deal. Just use a recent EDuke32 snapshot and the port will detect the installed groupfiles all by itself. You will be able to select which game you want to play from the EDuke32 launcher menu. Another option is to copy the groupfiles (dukedc.grp, vacation.grp, nwinter.grp) over from your Steam app dir to your EDuke32 folder if you like (as a standalone solution in case you uninstall Megaton later)."

Steam'de 20th Anniversary Edition satılıyormuş, yeni ışıklandırma eklemişler. HRP bunu destekliyor mu bilmiyorum ama deneyeceğim bakalım.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ay 2016 versiyonunda ne kadar leş yavaşlatmışlar karakter hızını amaaan

böyle aptal kararları kim alıyo çok merak ediyorum bazen. 

"duke nukeme cila çekicez. ama çok hızlı yürüyo, bunu yavaşlatalım, 30 yıllık fast paced first person shooter mekaniğini değiştirelim bakalım kesin çok güzel olcak"

Xenocide tarafından düzenlendi
  • 2 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Daggerfall için Unity çok iyi. bir sürü gelişmeyle geliyor.

Mod desteği de sunuyor.

Daggerfall'da dahil edilip kullanılmayan topografi özelliğini de fixlemişler hatta.

ama şu yukarıda verdiğim yarasa sesini değiştirmeleri kötü olmuş. çok severdim o gıcık sesi ve benim için Daggerfall'la özdeşleşen bir sesdi o.

Bone tarafından düzenlendi
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

hımmm şimdi madem portallar artık ışık geçiriyor, iki karşılıklı portal açıp ortasına ışık kaynağı koyarsak sonsuz ışık mı elde ederiz acaba heheh

al sana game crash

Bende şu corsairs, sea dogs falan gibi oyunları çok isterdim ya. Pirates ın da bi oyunu vardı güzeldi o da.

Akhlaur tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
16 saat önce, Xenocide dedi ki:

hımmm şimdi madem portallar artık ışık geçiriyor, iki karşılıklı portal açıp ortasına ışık kaynağı koyarsak sonsuz ışık mı elde ederiz acaba heheh

al sana game crash

ruhsuz bone cevabı: ray miktarında cap var tabi ki.

Mesaj tarihi:
On 18.12.2022 at 19:19, goldbären dedi ki:

ruhsuz bone cevabı: ray miktarında cap var tabi ki.

kendine yakışan cevabı vermişsin, bana çamur atma.

• Yeni Oluştur...