Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 GOG'da Deus Ex için ücretsiz bir güncelleme pakedi sunulmuş. Bu pakete, daha önceden hazırlanan grafik modları da dahil edilmiş, ve Deus Ex oynamadan önce her bir modu ayrı ayrı bulup kurup yüklemek zorunda kalmıyorsunuz. https://www.gog.com/news/release_deus_ex_revision_free_mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 oh boy here i go again http://img.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2007/08/duex-ex-mention.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 monkey island I-II yeni grafiklerle cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Mass Effect için şöyle bişi yapmışlar: https://dontfeedthegamers.com/mass-effect-trilogy-remaster-mod-alot-alov-bioware/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 topiği upluyorum, Castlevania için şöyle bir şey yapmışlar, daha denemedim, ama Castlevania hayranları çoktan bu modla oynamıştır diye tahmin ediyorum: http://www.romhacking.net/forum/index.php?topic=24125.msg355609#msg355609 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Bundan iyisi, Unreal Engine 5'te yapılan bir Duke Nukem 3D remake'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Steam'de Megaton satılmıyor artık, ama benim Steam'de duruyor. HRP Megaton'u destekliyormuş: "If you have the Megaton Edition installed, it's not a big deal. Just use a recent EDuke32 snapshot and the port will detect the installed groupfiles all by itself. You will be able to select which game you want to play from the EDuke32 launcher menu. Another option is to copy the groupfiles (dukedc.grp, vacation.grp, nwinter.grp) over from your Steam app dir to your EDuke32 folder if you like (as a standalone solution in case you uninstall Megaton later)." Steam'de 20th Anniversary Edition satılıyormuş, yeni ışıklandırma eklemişler. HRP bunu destekliyor mu bilmiyorum ama deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 (düzenlendi) ay 2016 versiyonunda ne kadar leş yavaşlatmışlar karakter hızını amaaan böyle aptal kararları kim alıyo çok merak ediyorum bazen. "duke nukeme cila çekicez. ama çok hızlı yürüyo, bunu yavaşlatalım, 30 yıllık fast paced first person shooter mekaniğini değiştirelim bakalım kesin çok güzel olcak" Şubat 3, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Eski oyunlari hep cok iyi grafikli hatirliyorum. Vice city'i gta 5 grafikleriyle hatirliyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Final Fantasy VI için portların kıyaslaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2022 enteresan konu, ne kadar uygulanabilir düzgün şekilde bilmiyorum ama uygulama alanı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 (düzenlendi) Daggerfall için Unity çok iyi. bir sürü gelişmeyle geliyor. Mod desteği de sunuyor. Daggerfall'da dahil edilip kullanılmayan topografi özelliğini de fixlemişler hatta. ama şu yukarıda verdiğim yarasa sesini değiştirmeleri kötü olmuş. çok severdim o gıcık sesi ve benim için Daggerfall'la özdeşleşen bir sesdi o. Kasım 19, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Oynuyorum ben bunu, eğlenceli de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Jagged Alliance 2 v1.13 der kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 asıl Zork çok iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 (düzenlendi) muazzam olmuş gerçekten, morrowind’i böyle yenileyebilseler ah ah. Aralık 18, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 hımmm şimdi madem portallar artık ışık geçiriyor, iki karşılıklı portal açıp ortasına ışık kaynağı koyarsak sonsuz ışık mı elde ederiz acaba heheh al sana game crash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 (düzenlendi) Bende şu corsairs, sea dogs falan gibi oyunları çok isterdim ya. Pirates ın da bi oyunu vardı güzeldi o da. Aralık 18, 2022 Akhlaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 16 saat önce, Xenocide dedi ki: hımmm şimdi madem portallar artık ışık geçiriyor, iki karşılıklı portal açıp ortasına ışık kaynağı koyarsak sonsuz ışık mı elde ederiz acaba heheh al sana game crash ruhsuz bone cevabı: ray miktarında cap var tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 yani videoda adam gösteriyor settings ayarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 On 18.12.2022 at 19:19, goldbären dedi ki: ruhsuz bone cevabı: ray miktarında cap var tabi ki. kendine yakışan cevabı vermişsin, bana çamur atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 bu daha da ruhsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar