Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 telefonun restart hızı çok iyi, belki de piyasadaki en hızlı boot eden alet olabilir. hoparlör sesi Note 2'ye göre çok gelişmiş. o telefonu kullanırken çok rahatsız ediyordu tiz hali. fotoğraf kalitesi çok iyi. karanlıkta bile güzel çekim yapabiliyor. Note 2'deyken kapkaranlık çıkan durumlarda düzgün görüntüler elde ediyorum. bir DSLR değil elbette ama ultra compact makine olarak çok başarılı. LG G4 biraz daha net çekiyor diye duydum. yalnız bazı sevmediğim yanları var aletin. android güncellemeleri çok geç geliyor. gelen güncelleme sonrası performans sıkıntısı başladı. şöyle ki, açık tüm programları göster tuşuna bastığımda bir iki saniye duraklıyor. google chrome tab arasında geçiş için o ekranı kullandığı için browse dert haline geldi bana. arkaplanda çalan müzik varsa fotoğraf çekerken müziği pauselaması da sıkıntı veriyor. fotoğraf menüsü çok aptalca geliyor. sanki Note 2'den sonra özellik kısıtlamışlar gibi, ya da ben beceremedim. LG G4 ile ilgili videolara bakınca onun menüsü çok kullanışlı. bunlar dışında memnunum. parmak izi yapmayan cam koruma bulabilsem daha şukela olacak. Galaxy S2'de en sevdiğim şey taktığım ekran filmi idi. toz kir parmak izi göstermiyor ve dokunmasındaki pürüzlü his de hoş geliyordu. öyle bir şey lazım buna da. Note 5 eylülde çıkıyormuş herhalde. şu Note 4'de sevdiğim özellikleri koruyup sevmediklerimi değiştirirlerse gidip onu alırım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Diğerlerini bilemem de chrome'da onun ayarı var kapatabiliyorsun. Hiç hoşuma gitmemisti benim kapatmıştım direkt. Bi de telefonun hızlı boot olması güzel tabi de niye bi kadar lazım oluyor restart onu anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://www.memurlar.net/haber/528530/ android yine öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 zirtop bir şirketin gerçekliği tartışılır haberine bukadar takılmanı manası yok, daha iki hafta önce sms ile iphonelar kitleniyordu ki millet zevk için birbirinin canına okudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bu mu s6 mı çabuk söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 parmak okuyucu kullanacaksan bunun ki çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 parmak okuyucu süper gereksiz bişi ya. ama evet kötü diyorlar bununkine. kullanacak olan %1'lik kesimden isen, bunu tercih etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Yakında Note 5 satışta olacak. Note 4 almayı düşünenler bütçelerine göre bekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Note 5'te çıkan pil ve SD Card yokmuş, Samsung artık bu şekilde gidicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 http://i.imgur.com/I8GFAkM.png telefon niye böyle saçmaladı la? %15 civarında bi anda şarj düşmeye başlıyor. %1 gözüküyor mesela ama 15 dk dakka daha telefonu kullanmaya devam ediyorum. 4g hatta geçtim, Turkcell kartım yerine Telenor kullanmaya başladım, sanki ondan beridir daha hızlı pil harcıyor, normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Foto çekerken müziği durdurması beyin hasarı ya ahag. Samsungun durumunu özetliyo o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 eger yeni sistem yukledi isen, veya update ettiysen, sistem kendi icinde o istatistiksel hesabi gunler icinde tekrar daha dogru hale getiriyor. biraz da firmalarin oynamalari var daha cok gidiyormus gibi gosterme adina falan. aslinda o %15 misal %3-5 falan diye dusun zamanla duzelebilir ya da o istatistikleri sifirlayip tekrar olusturulmasini saglayan appler ve/veya xda dev de programciklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Promenader said: Foto çekerken müziği durdurması beyin hasarı ya ahag H. Samsungun durumunu özetliyo o olay. durmasının saçma olduğu kesin. ama hayatımın hiçbir evresinde müzik dinlerken fotoğraf çekmedim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Otobüste falan lazım oluyo bazen. Müziği durdurup sesi apürlürden veriyo sonra geri geliyo falan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 apürlür samsunga özel bir şey mi asdsadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 üç aşağı beş yukarı her telefonda apürlür var. bir ağız tadıyla müzik dinleyemedik. yetiş marşal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 htc ile gerçek apürlür deneyimini yaşayın arkadaşlar. samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Apurlur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Öporler değilmiydi dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Note 4 için 5.1.1 güncellemesi çıkmış. 5.0.1'den geçiş yapıyoruz ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 6 cikti sen 5.1.1 e seviniyorsun :) Androiddeyken en sinir oldugum seydi bu update olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Nexuslar gibi android ilk cıktıgında saf olarak yuklenen modeller var,aslında onları kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Kanuni said: 6 cikti sen 5.1.1 e seviniyorsun :) Androiddeyken en sinir oldugum seydi bu update olayi. 6 çok ilgilendirmiyor beni ya, 5.0.1'den kurtulduğuma seviniyom :D miui ya da cyanogenmod iyidir. yok illa android 6 gerekiyorsa o zaman nexus 6P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 5.0.1'de açık programları gösterme tuşu delayli çalışıyordu. 5.1.1'de geri hızlanmış. nefis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar