Aceace Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Abi Hearthstone ölene kadar flamestrike görmeye devam edeceğiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Sparkcaster said: arena metası da değişti iyi oldu bence, artık 3 tane flamestrike atan mage görmeyiz diyodum ama dün 3 tane flamestrike atan mage geldi yine Ben olabilirim o, her arena imkanım varsa 3 flamestrike bazen 4-5 gidiyorum. Karşı taraf 10 manayla 3 minion indirip tek kartla onları yakmak, priceless.. Ama dün hs oynamadım, o ben değilimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Arena hiç değişmemiş, adam 12 health, destemde 4 fireball var, 1 tane bile gelmedi. Neyseki beleşti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 şans işte tamamen 1 tane aoe gelmeden defalarca mage oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 arena komedi ya şu anda saçma sapan bi deckim var 2-2 başladım şu an 6-2 devam ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ben her zamanki gibi...3-0 bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Gadget'in manayı 6 ya çıkarmak biraz insafsızlık olmuş piyasada tek tük Rogue vardı ne güzel şimdi oda olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bedava arenada 8 win aldım kayıpların biri 1 HP biri 3 Hp adam. hunter op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bonjo said: Gadget'in manayı 6 ya çıkarmak biraz insafsızlık olmuş piyasada tek tük Rogue vardı ne güzel şimdi oda olmayacak. miracle yapabilen herkes elini kolunu sallaya sallaya legendary oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 tek tük mü rogue vardı http://images2.fanpop.com/images/photos/7900000/1x09-Storming-the-Castle-Animated-gif-Michael-s-reaction-arrested-development-7915256-300-170.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Aynısını diyecektim ya tek tük varsa da hepsi beni buluyor sanırım : D rogue oynanış itibariyle beni tavlamaya başladı bu yeni update ile, sanırım oynamayı düşünücem, ben de o "tek tük" rogue'lardan biri olacaağm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 beleş arenada 4-0 yaptım ondan sonra ne kadar şanslı sansür varsa karşıma getirdi blizzard. sansür yok yok... bir de en sonunda 'well played'' demiyorlar mı ipadi duvara çarptım ya.. blizzardın bana 2 tane ipad borcu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hmmm sorun bliz de yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 aynen blizz bana karşı tüm dünya aslında bana karşı cia takip ediyor zaten beni.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Vay be ilk defa arenada felaket öndeyken deathwing attı herif ve kaybettim değişik bir duyguymuş herkesin yaşaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 beles arena olunca nooblar dolusmus heralde 6 win deyim ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 abi kolento 4/2 ogre maul ile toplamda 4 vuruş yaptı. 4ü'de face. 2si tauntu aşarak 16 damage kurtaramadı adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 o dedigin 4/4 degil mi. %50 chance to attack wrong enemy gibi bir ozelligi var. Az once arenada kullandim taunt i gecip hero ya vurdu baya guzel sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 taunt'u aşması çok salakçaymış ama resmen kural hatası gibi birşey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 niye kural hatası olsun ki attack'ı tauntlıya veriyosun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ogre %50 sansla saldırabilir başka target'a onda sorun yok ama karsısında taunt duruyor o zaman taunt ne boka yariyor. Oyunun kurallarını ben koymuyorum :) ama iyice rng'ye çeviriyorlar,ellerinden geleni yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 attack'ı ona veriyosun işte daha ne olacak çalışmazsa ona vuruyor sonuçta. rng'ye çevirmelerini ben de sevmiyorum ama adamların yapabileceği de pek bi şey yok aslında. ya böyle hayvan gibi çok kart çıkarıcaksın bi anda ya da az kartla rng'ye gidiceksin yoksa çok zevksiz olur. ha böyle de saç baş yolduruyo ama yapıcak bi şey yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 rng sevmiyosan almazsın rng kartı biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 kural ihlali yok. rng evet ama kural kirilmasi söz konusu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ya şu düşük 10-20 ranklerde oynama süresini azaltsınlar bıktım gerizekalılardan ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar