Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

arena metası da değişti iyi oldu bence, artık 3 tane flamestrike atan mage görmeyiz diyodum ama dün 3 tane flamestrike atan mage geldi yine

Ben olabilirim o, her arena imkanım varsa 3 flamestrike bazen 4-5 gidiyorum.

Karşı taraf 10 manayla 3 minion indirip tek kartla onları yakmak, priceless..

Ama dün hs oynamadım, o ben değilimdir.
Mesaj tarihi:
tek tük mü rogue vardı

http://images2.fanpop.com/images/photos/7900000/1x09-Storming-the-Castle-Animated-gif-Michael-s-reaction-arrested-development-7915256-300-170.gif
Mesaj tarihi:
Aynısını diyecektim ya tek tük varsa da hepsi beni buluyor sanırım : D
rogue oynanış itibariyle beni tavlamaya başladı bu yeni update ile, sanırım oynamayı düşünücem, ben de o "tek tük" rogue'lardan biri olacaağm :p
Mesaj tarihi:
beleş arenada 4-0 yaptım ondan sonra ne kadar şanslı sansür varsa karşıma getirdi blizzard. sansür yok yok... bir de en sonunda 'well played'' demiyorlar mı ipadi duvara çarptım ya.. blizzardın bana 2 tane ipad borcu var..
Mesaj tarihi:
ogre %50 sansla saldırabilir başka target'a onda sorun yok ama karsısında taunt duruyor o zaman taunt ne boka yariyor.

Oyunun kurallarını ben koymuyorum :) ama iyice rng'ye çeviriyorlar,ellerinden geleni yapiyorlar.
Mesaj tarihi:
attack'ı ona veriyosun işte daha ne olacak çalışmazsa ona vuruyor sonuçta.
rng'ye çevirmelerini ben de sevmiyorum ama adamların yapabileceği de pek bi şey yok aslında. ya böyle hayvan gibi çok kart çıkarıcaksın bi anda ya da az kartla rng'ye gidiceksin yoksa çok zevksiz olur. ha böyle de saç baş yolduruyo ama yapıcak bi şey yok işte.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...