sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu topicte kaç kere söylendi lan o mana olayı. hatta güldünüz ace'e falan öle saçmalık mı olur diye ahsdfuhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ace soyleyince komik cunku agzini buzdurerek soyluyo boyle bak "hirtsitindi mini rindim diil" Hep bu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 amaz'ı izliyodum da, adam oyunu hacklemiş resmen, 12 kart kalmış destesinde, "bana bi brawl lazım" tak geliyo, "ragnaros please" tak raggy, "bi weapon ver" tak death's bite chat yardırıyodu take a lottery ticket diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 amaz hep öyle ya bakma ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 demin bi arena yapıyım dedim karşıma tam 4 epicli bir rogue geldi tokatladı geçti sonra bi druid geldi ancient of lore+ancient of war+2mark of nature koydu bir de o tokatladı kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/124/304/635513051419059459.png şimdi handlocklar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 quixef said: Ace soyleyince komik cunku agzini buzdurerek soyluyo boyle bak "hirtsitindi mini rindim diil" Hep bu yuzden Ahdasuhdhasuhsudfhguasfhuoıasdofuıhadsuoıfhuoıashdfuoıhasudhfuıdafo.... Lan kahkaha attım bütün ofis döndü bana baktı. Nasıl açıklayacağımı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ha bir de yeni kartlara gelince. Malum yeni gösterilen kartların büyük çoğunluğu random etkisi olan kartlar. Blizzcon'da açıklanan kartlardan sonra gösterdikleri kartlar ise tam tersi. Muhtemelen Blizzcon'da konsepte de uygun olsun diye büssürü kullanılmayacak (ya da çok kısıtlı kullanım alanı bulacak) random kartları sundular. Randomness konusunda fikrim henüz değişmedi. Ancak oyunun farklı mekaniklere ihtiyacı olduğu konusundaki fikrim de değişmedi. Taunt divine shield vsvs. güzel şeyler. Ah biraz daha biraz daha eklense. Ne biliyim, artifactler gelse ama kart olmasa oyunun başında 20-30 artifactten birini seçsek deckimizin 31. kartı olsa. Mana istemese falan. OP falan olmasa ama. Ne biliyim böle şeyler işte:D Ah bir de Bo3'ler gelse oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Tori said: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/124/304/635513051419059459.png şimdi handlocklar düşünsün bi de bu var http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/124/260/635513019233322995.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 anti handlock değil de kart çektiren deckler vardı onlarla iyi gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Naturalize-Mukla-2 mana 8/8 :D Bu arada gergeyi gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Adam hemen kapatacak sanki oyunu :p 10-15 yıl gider oyun, dediklerinin hepsi gelir zaten.. Aceace said: Ha bir de yeni kartlara gelince. Malum yeni gösterilen kartların büyük çoğunluğu random etkisi olan kartlar. Blizzcon'da açıklanan kartlardan sonra gösterdikleri kartlar ise tam tersi. Muhtemelen Blizzcon'da konsepte de uygun olsun diye büssürü kullanılmayacak (ya da çok kısıtlı kullanım alanı bulacak) random kartları sundular. Randomness konusunda fikrim henüz değişmedi. Ancak oyunun farklı mekaniklere ihtiyacı olduğu konusundaki fikrim de değişmedi. Taunt divine shield vsvs. güzel şeyler. Ah biraz daha biraz daha eklense. Ne biliyim, artifactler gelse ama kart olmasa oyunun başında 20-30 artifactten birini seçsek deckimizin 31. kartı olsa. Mana istemese falan. OP falan olmasa ama. Ne biliyim böle şeyler işte:D Ah bir de Bo3'ler gelse oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/125/305/635513926282533244.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oh secret mage'im çılgın atacak hepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 meh tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 epic hunter kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Adamlar kesin millet gold/dust biriktiremesin diye blizzconda lök diye açıkladılar ÖNÜMÜZDEKİ AY EXPANSİON HADE YİNE İYİSİNİZ KERANECİLER şeklinde. Naxxraması 7-8 ay önceden açıklamışlardı lan. Onu bırak naxxdan 2-3 ay sonra naxxın 4 misli kart içeren yeni expansion. Hatta onu bırak blizzardın birşeyi açıklayıp coming soon demeyip hemen çıkarması. Röh. Bu sefer release olur olmaz herkesin elinde undertaker olmayacak işte, yani umarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 2.5k goldum var. Yetmeyecek ama olsun. Olduğu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 peh ben de naxx gibi olur diye 1.5k civarı gold tutuyordum. sittin sene birikmez şimdi 40 40 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oynayasım geldi şunu kart mart yok ben de şu booster packleri almaya değer mi? değmezse iyi bir starter deck nedir hangi classtır ? yardımları pm olarak alırsam sevinirim:) ya da eklemek isteyen olursa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Kaç win eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 12win almadan gelme, tek kötü kart priestess of elune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 8k gold ve 4k dust ile ben hazırım, gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 olur da geriye dusersen zor comeback yaparsin o desteyle. kart cekme olmamasi arenada cok buyuk risk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 birinden yardım alabilirsem sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar