Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Firebat deck e kartları dizip koymuş herhalde ne kart lazım olduysa geldi ve dünya şampiyonu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Götürdü 250.000$ ı , ne kadar ı vergiye gidiyor acaba ???? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 100k degil mi ödül ? 250 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 casterlardan biri de aynı konudan bahsetti zaten, "whoever giving these cards to firebat, pls stop it" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 applev0dka said: 100k degil mi ödül ? 250 mi 250 aga yüzde 20 vergi de hesapla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 1.'ye 100k, prize pool 250k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 aynen 1. 100k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 ben casterdan 100k duydum da o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 uyku sarhoşu yanlış duydum o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 zenginin malı işte gene yordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Napıyoruz şimdi gold, dust harcamayıp Aralık ayı gnome vs goblin mi bekliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Yeni tür dust gelecek, o sebeple eski dustları eski kartları yapmak için kullan gitsin, biriktirmenin mantığı yok. Gold baya lazım olur, o sebeple arena olayı bitmiştir benim için, 5li kart paketini de almam. Full daily yapıp gold biriktirsem 2 ayda 4k dan fazla toplanır. Zaten onların aralık dediği anca aralık sonu olur problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yeni dust yok. dust + gold ayni kaliyo https://twitter.com/bdbrode/status/522465658651439104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Hımm hiç blizzard tarzı değil, bir şekilde yeni kartların craft işine bir kısıtlama gelir diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Adam bm'ligi ile kazandi adeta. Nick'inin hakkini veriyor. Tam 1 FirebatHero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yahu bu adam daha önce turnuvalarda sürekli tokatlanan adam değil mi nasıl taa finale kadar gelir ben bunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 çünkü şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 firebat'ın druid deck'in linkini atabilir mi biri http://www.hearthpwn.com/decks/118237-firebats-world-championship-druid-deck deck buymus. neden 1 tane force of nature var ki. 2.yi neden koymamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 yeni dust yok milletin kafasını karıştırmayın, belli bir organınızdan yaptığınız tahminlerinizi kesin bilgi gibi gelip buraya yazmayın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Araştırma sonuçlarıma göre 5mb / saat yiyormuş data, doğru mu? Hotspot ile oynuyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 applev0dka said: firebat'ın druid deck'in linkini atabilir mi biri http://www.hearthpwn.com/decks/118237-firebats-world-championship-druid-deck deck buymus. neden 1 tane force of nature var ki. 2.yi neden koymamıs cenarius şu oyundaki en iyi class kartı. En iyi leg. de Loatheb Çok yüksek manalı kartları var total'de o yüzden yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 sipeyskeyk said: Araştırma sonuçlarıma göre 5mb / saat yiyormuş data, doğru mu? Hotspot ile oynuyorum da... oyunlar çok yemez zaten hearthstone gibi bi oyun iyice az yer, doğrudur o veri. bu arada finalin tekrarını izledim de firebat ağzıyla oynasa bu kadar oynarmış herhalde. karşısında ben olsam monitörü fırlatırdım kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 faqir hsdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 gold biriktiriyor muyuz simdi? kesin bilgi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar