Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cities: Skylines

Norak

Öne çıkan mesajlar

abi cok fena dalmisim saat sabahin 5 i olmus yarin ise gidicem anca saate baktim

ilk sehrim tabii ki abuk sabuk denemelerle bi seyime benzemedi, o kadar bodoslama yapmama ragmen para konusunda hic sikinti yasamadim desem yeridir, harbi tutorial tadinda olmus normal versiyonu. hard mode da falan oynamak lazim. ama oyun guzel, patchlerle falan daha da adam olur eminim.

bu oyunda tek yon yollari seven bir insan olarak tum sehri tek yonlerle insa ettim bastan itibaren. tabii trafigi etkili olarak cozdu, fakat cok buyuk sorunlar ortaya cikti. copculer uzun sure helak oldu copleri almaya dolanacagiz derken. zaten bir iki yerde hata yapmisim bastan planlarken tuz biber oldu dsf. neyse 30000 i gecti su an sehir.

Sosyal ağlarda paylaş

Otobüs hattı yapınca hatta dönen otobüslerden birine tıklayın. Otobüsün penceresinde modify lines seçeneği var. Orada o hattın adını değiştirebiliyorsunuz. Hattın rengini değiştirebiliyorsunuz. Hattın rengini değiştirince toplu taşıma tabını açınca hat çizgileri ayarladığınız gibi gözüküyor ve o hatta giden otobüs hattın renginde oluyor. Kırmızı hatta kırmızı otobüsler gidiyor.

Rotalarınız karışacak gibiyse çok faydalı bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

of 3 şeritli yolda tek şeritte bekleme olayı burda da var :/ neyse üzerinde çalışıyorlarmış.

yalnız bildiğin batmıyosun lan. bi ara yeni bir ultra masraflı mahalle girişiminde bulundum, tam yatırımı yapıp paraları tamamen harcarken şehrin elektriği gitti. sonra bir baktım kaynaklar tükenmiş. neyse import olaylarını falan öğrenmiştim ama tren istasyonu kuruncaya kadar borçlandım, insanlar şehri terk etmeye başladı haftalık gelir negatif 10k'lara düştü vs. aha dedim şehir battı. 50k'lık bailout da kurtarmadı anında eridi, 6k adam kaldı falan.

dedim madem battık tam batalım herkes kaçsın şehirden diye tüm tax'ları %30'a vurdurdum haftalık gelir 60k oldu sfsfsd. halk vergi zammını fark edip rage quit atıncaya kadar 200k yaptım sonra geri çekip herşeyi yoluna soktum lol.
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 tane ufak koy yaptim dun deneme amacli template falan cizmek icin, bugun asil sehrime baslarim:

Nerdia (!!)

su dinamik baya, tsunamiye sebep olan seyi kaldirinca geri cekiliyor bir sure sonra eminde sonunda.

baraj yaparken kenari kayalik yuksek yerlere yapin kumsala yapmayin, arkadaki su yukselicek cunku,

yol falan upgrade ederken tek tek tklamaya gerek yok mousea basili tutunca hepsi oluyor mousela beraber gidiyor.

bu hard mode achileri kapatiyor lel, normal oynicam galiba. workshopta nyc haritasi vardi ona bi bakayim.

edit, ahah workshop 1 gecede 3 katina cikmis icerik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...