deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 senko said: onun da anlami yok ki binemedigin ferrari'ye ne kadar baksan bos. Hayır kekelik yapıp onca hatundan bir tanesiyle bile iki kelime edemeyeceğini varsayalım. Evde oturup ozbir çekmekten iyidir. Fit kalmış oluyorsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 khalad said: para verip verip gitmedim nasıl devamlılık sağlıyorsunuz lannn para verip giderek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 spor salonlarının vazgeçilmezi zaten. arka sırayı erkekler kapar önde hatunlar bisiklet sdfds taytın çekiciliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 https://www.instagram.com/p/BIYRp3eBNBG/?taken-by=jenselter taytın çekiciliği evet hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 hmpppffffff tayt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 göt modası bitsin artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 aseksüeller bile götü seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bence allah varsa yogapants içinde güzel bi göt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ıjaıjosjoıadsadjsıoasdıojıjodsaıjdoasıojdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 dünyanın en güzel şeyi lan popo göm kafayı uyu bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 oponun yuzey gerilimi kafayi koyup uyumak icin uygun degil ya meme daha iyi, inanmasam da saygi duyuyorum ama popoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Taytlı göt çıplağından daha güzel görünüyo ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Tatil dolayısıyla tırmanışa ara verince bi arkadaşın gazıyla focus t25e başladım bugün, intihar gibi bişey bu sanırım. bi ara nefes alamamaya başladım, bi ara da kalp krizi geçiricem sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 hic inandirici gelemiyor bunlar bana ya videolarina baktim da millet yine gobekli halinden gladyatore donmus 50 gunde. bir de altyapi olmadan bunlari yapmak hakikaten kalp krizi getirebilir, veya vucudun yarattigi stressten hasta fln olursun sdf zamaninda p90x mi ne vardi onu denmistim, bunu gunde 200km bisiklete binerkenki kardiomla yapiyordum, ben bile kaldiramiyordum o zamanki halimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Ben zayıfım zaten de kalp güçlensin az diye yapıyim dedim. Bakalım devam eder de ölmezsem yorum yaparım. Ama çok da sağlıklı gelmedi, maksimum nabzımın %75inden fazlaya çıkıyorumdur kesin, daha sakin+süresi uzun bi kardiyo daha iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 nasılsınız göbüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Göbüşü aştık, memeler sallanıyor benim. Mesela yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 kick box + crossfit en iyi çözüm, ilk 2 haftayı atlatınca gerisi geliyor, göbüşlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 kesin denmiştir ama klüp değil kulüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Yeni başladım crossfite umarım üzülmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Abi hiç spor yapmamaktansa yürümek bile inanılmaz faydalı. Ne zamandır üşenip gitmiyordum spora, tekrar başladıktan sonra pişman oldum. Her şeyi geçtim hayatım düzene girdi, tembellikten öyle sıkılmışım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 aynen evde 10 gundur bugun ise surune surune gidip salona yazildim. su ilk bir haftayi bi atlatiyim o zaman guzel olacak iste. yalniz cok zorlanmadim evde 10 gundur yaptigimdan galiba o bile farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 adamın parmaklarına dombik dendi diye salona yazıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Metrodan çıkıp eve gelirkenki yolu uzatıp 700 metreden 1.7km'ye çıkarmayı bile aksattıysam ben hayatta spora başlayamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Black_Hand said: adamın parmaklarına dombik dendi diye salona yazıldı. me? yok abi tombik degil killi benimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar