barbu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Cümlelere büyük harfle başlayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 spora başlayamadım düzenli olarak ama elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum. 118.5tan 102 civarına indim şu an. rejim iyi gidiyor keşke spor yapmaya vaktim de olsa ama nişan düğün koşturması zaten spor gibiydi bohça alışverişinde katır kuvveti kazandım annemin arkası sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 kendi kendime challange accepted yaptım bugün. p90x bugün torrente koyarım. Siparişler geçildi lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sinav bari cok gerekli degil, dumbbell alaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 evde senelerdir insanity ve p90 videoları yüklü bekliyorlar öyle ben açar izlerim diye. insanity ilk videosunu 10 15 kere yapmışımdır. 3. videoya geçmek nasip olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 insanity yapmayın abi gereksizlik direk. onun yerine çıkın koşun bisiklet sürün. sırf cardio insanity. yağ yakar kas yapmaz bi şey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 insanity sayesinde kolarım 30cm den 10cm e çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 aquila said: sinav bari cok gerekli degil, dumbbell alaydin. kayınbiraderin dumbbell'ına çöreklendim. Bu arada download bitti dün baktım baya hayvan gibi hepsi 25-30 spamlıyolar her hareketi ches&tarmsda ben 10-15 anca çıkartırım şu anki halimle max. Bu arada baktım 1 saat 10 dk sürüyor main quest. ab ripper da 17 dk filan. Benim bunları tamamlamam için 2 saate yakın süre lazım pause filan dayanamam tempoya galiba. O yüzden sabah 5-7 arası yapıcam Akşam filan o kadar vaktim yok. Hanım zopalar direk zaten.Kargo gelmiş. Yarın sabah 5 te başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 baslayamayanlar klubu degil mi ya burasi, adam basliyorum falan diyor. nasil is anlamadim ben bu pzt ye ertelemistim. simdi bayram sonrasina attim. gayet iyi gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 abi iste baslayinca cikicak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 her gün yürüyerek gidip geliyorum işe bence yarım spor sayılır, ucundan başladım diyebiliriz das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ben geçen hafta başladım gyme, haftada 4 gidiyorum. şimdi de birazdan çıkıp gyme gidecem. kaçıyorum ben buradan yani kendinize çok iyi bakın. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Mortisim 3 ayda hulkun istanbul şubesi olacakmış siz kalın pis şişkolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 DAS ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 moriarty said: insanity yapmayın abi gereksizlik direk. onun yerine çıkın koşun bisiklet sürün. sırf cardio insanity. yağ yakar kas yapmaz bi şey yapmaz. ya güya ben senden program alacaktım, kaynadı. koşma abi boşa vakit kaybı dediydin. koşuyoz mu şimdi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 kosmaktan keyif aliyosan, kos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Grego said: moriarty said: insanity yapmayın abi gereksizlik direk. onun yerine çıkın koşun bisiklet sürün. sırf cardio insanity. yağ yakar kas yapmaz bi şey yapmaz. ya güya ben senden program alacaktım, kaynadı. koşma abi boşa vakit kaybı dediydin. koşuyoz mu şimdi nedir yok abi koş vakit kaybı demedim sdf. koş tabi ama ağırlıkta yap ikisi bi arada dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kulüp üyeleri için exclusive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 İp var amk kesin ip var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 jimnastikçidir büyük ihtimal kas kontrolü muazzam cocugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yukarida zaten halkalar gozukuyor abi..sikiyorsa o sipa o hareketleri 20 sene sonra yapsin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 let it go abi, 20 sene sonrada utandırır bizi. gördüm ben, gözleri fıldır fıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 20 sene sonra spa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yada son darbeyi de vurayım ya, bahanemiz kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar