xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 xenonauts (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 dark souls 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Tori said: çıkıyor abi 3 gün sonra :p oyun çıkmadan nasıl başından kalkamıyosun la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 store sayfasını f5'liyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Mino said: Splinter Cell Conviction. Mac versiyon PC'lerle oyun içi coop atamıyormuş yahu. Hamachi'ci varsa oynamayı deneyek bari. bunda quick save yok tum splinter cell serisini hardcore oynadim ben, bu oyunda en ufak hatadan bi daha checkpointte baslamak kadar uyuz bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 armadillo run? oynamadiysan baya götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 senko said: wolfesntein indiriyorum bakalim oyalar heralde, herkes olumlu yorumlar yapmis. vay vay hd4850 sonunda fail verdi yetemiyormus bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Evil Genius (4. kez oynuyorum) Witcher 2 (Bu da bitti, bunca sene neden bitirmemişim hayıflandım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 divinity oynamak istiyorum cokta zaman yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 en son saints row 4 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 South Park oyununu oynadim en son oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Borderlands 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 theif'in yenisi çıkmış ona bakıyorum şimdilik fena değil gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 1 aydır günde 7-8 saatimi heroes 3'e harcıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 watch dogs sardı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Bu aralar mmo lara ara verince single akmaya başladı, wither 1-2 , tomb raider , xcom bureau felan bitti :) Tomb raider özellikle çok iyiymiş 2. çıkmadan tekrar oynanır. Wither 2 de güzeldi ama crashlerden gına gelmişti bitirdimde kurtuldum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ben şu rambonun oyunundayım valla sürekli (: pek player yok pve giriyorum. https://www.facebook.com/ikincicag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Divinity güzel görünüyor, ben de indireyim. Collectors edition almalı mı ne dersiniz? Çok zamanım olmayacak oynamak için gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 senko said: theif'in yenisi çıkmış ona bakıyorum şimdilik fena değil gibi gibi şunu ben de alıyım az yorum yapın thief için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 kötü bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 En gazla anlatan adam bile vidyonun sonlarına doğru eh bu oyun da böyle idare ediverin artık demek zorunda kalıyor. Fakir versiyon oynayın oynayacaksanız para yedirmeyin denyo şirketlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Tori said: senko said: theif'in yenisi çıkmış ona bakıyorum şimdilik fena değil gibi gibi şunu ben de alıyım az yorum yapın thief için :p Thief yerine Dishonored oyna dlclerle. Eski Splinter Cell'lerle bi alakası kalmadı ki. Jack Bauer tadı gelmiyor senko said: bunda quick save yok tum splinter cell serisini hardcore oynadim ben, bu oyunda en ufak hatadan bi daha checkpointte baslamak kadar uyuz bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 arcanum / empire total war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 firefall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 the room çıktı, bulmaca oyunu.bitiyor 1 2 saate ama çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar