Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 pubda iyice oyununuz körelir benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Camo düşme mekaniği nasıl çalışıyor? Var mı bir mantığı? 10 maç falan yapmışımdır ama 1 tane bile camo düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 camo ne skinden mi bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Aiko said: pub girilir mi ya. 30 vs 30 roundlar spawn olacak yer bulamıyorsun. saçma sapan ergen admin tripleri. pati server ı vardı bi ara oda böyleydi. ne güzel istediğimi yakardım, hoplatırdım, tepiklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Aiko said: pub girilir mi ya. 30 vs 30 roundlar spawn olacak yer bulamıyorsun. saçma sapan ergen admin tripleri. pati server ı vardı bi ara oda böyleydi. aynen bu dediklerin oluyor :D ama hilecilerle griefer lamerlerle uğraşmaktansa sıkılana kadar böyle takılıp leave alma korkusu olmadan basıp çıkıyorum. @liebe cayır cayır köreltiyor, geçen bi mm gireyim dedim nefes bile aldırmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 hiç bir şey liebe ile oynamak kadar köreltemez oyununu.. hayır hangi maçta öldürdüğün adam nasıl ölmüş diye bakarken takımdan 3 kişi ölür ki, sdafas dün awp ile birini vurdum, sonra benim öldürdüğüm adam asılı kalmış mistte,korkuluklarda. liebe gel lan nasıl durmus adam dedi toplandık, arkadan CT pistolla yaklaşıp keklik gibi avladı bizi. cs oynadığım sürece gördüğüm en mal olayıydı resmen sahaha tişikkirler liebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 eğlenceliymiş bence :D round ortasında gidip corpse incelemek falan iyiymiş yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ama içime doğdu lan şimdi biri çıkar bizi vurur arkadan diye :D olsun o manzaraya değerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 abi o roundu akşam youtubea yüklücem ahahahahah fail fail üstüne kerimin 6 hp ile kendine bomba atıp 1 hp kalması falan mükemmel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Nekro said: camo ne skinden mi bahsediyorsunEvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 applev0dka said: hiç bir şey liebe ile oynamak kadar köreltemez oyununu.. hayır hangi maçta öldürdüğün adam nasıl ölmüş diye bakarken takımdan 3 kişi ölür ki, sdafas dün awp ile birini vurdum, sonra benim öldürdüğüm adam asılı kalmış mistte,korkuluklarda. liebe gel lan nasıl durmus adam dedi toplandık, arkadan CT pistolla yaklaşıp keklik gibi avladı bizi. cs oynadığım sürece gördüğüm en mal olayıydı resmen sahaha tişikkirler liebe geçen bi dust2'de shorttan koşan adamı gelişine vurunca adam kapının üstündeki kirişe uçup orda uzanır vaziyette kaldı. sonra ters taraftan yukarı bakarak kapıdan çıkanları tek tek vurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 applev0dka said: dün awp ile birini vurdum, sonra benim öldürdüğüm adam asılı kalmış mistte,korkuluklarda. liebe gel lan nasıl durmus adam dedi toplandık, arkadan CT pistolla yaklaşıp keklik gibi avladı bizi. abi şunun videosunu güzel bir müzikle koysa ya biri lasjkdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 applev0dka said: hiç bir şey liebe ile oynamak kadar köreltemez oyununu.. hayır hangi maçta öldürdüğün adam nasıl ölmüş diye bakarken takımdan 3 kişi ölür ki, sdafas dün awp ile birini vurdum, sonra benim öldürdüğüm adam asılı kalmış mistte,korkuluklarda. liebe gel lan nasıl durmus adam dedi toplandık, arkadan CT pistolla yaklaşıp keklik gibi avladı bizi. cs oynadığım sürece gördüğüm en mal olayıydı resmen sahaha tişikkirler liebe O adam bagciktan asili kalmis dediniz. Ben de merak ettim bakmaya geliyordum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 AtlaraFisildayan said: applev0dka said: hiç bir şey liebe ile oynamak kadar köreltemez oyununu.. hayır hangi maçta öldürdüğün adam nasıl ölmüş diye bakarken takımdan 3 kişi ölür ki, sdafas dün awp ile birini vurdum, sonra benim öldürdüğüm adam asılı kalmış mistte,korkuluklarda. liebe gel lan nasıl durmus adam dedi toplandık, arkadan CT pistolla yaklaşıp keklik gibi avladı bizi. cs oynadığım sürece gördüğüm en mal olayıydı resmen sahaha tişikkirler liebe O adam bagciktan asili kalmis dediniz. Ben de merak ettim bakmaya geliyordum tam. ve yardımınıza ben koştum gene her zamanki gibi. cengiz miydi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ben orda dönüp ateş ettim ama ölmedi kaçtı galiba,sonra yerden silah beğeniyodum 4-5 silah vardı orda sonrasını hatırlamıorm sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Poland vs Turkey 00:00 TR http://www.hltv.org/match/2292943-poland-turkey-european-championship-2014 ilk maçtaki kadrodan iki kişi değişmiş bizde. http://i.imgur.com/w4zEW0u.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 16-0 net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 adam ceketle cs oynuyor lan işine saygı böyle bir şey hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Poland vs Turkey http://www.hitbox.tv/gameagentstv milli marşlar çalıyor şu an :P http://i.imgur.com/FtyRQN4.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ağızlarını kırdılar bizimkilerin ama xantaresle majer iyi baya da yetemiyolar karşı taraf komple eziyo sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Knife roundu aldı bizimkiler, sonra t tarafını seçtiler. T'de 3 el alabildiler aueuaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 solo queue ile MGE oldum. Son oyun sadece rusca konurak blayt blayt nidalari atarak 16-5 yendik infernoda nasil oldu bende anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Liebe said: ağızlarını kırdılar bizimkilerin ama xantaresle majer iyi baya da yetemiyolar karşı taraf komple eziyo sdsf apple in eksikliğini hissetmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 update gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 2-3 tane overwatch yaptim bugun. hilecilerin map hep dust 2. Bir tanesinde hileci ct oynuyor. bomb a da dusmus butun ct orda pusmus. son kalan t de, long kapinin arkasina yatmis silahi koruyor. Hileci velet ct spawndan long kapidaki t ye crosshair kitlenmis sekilde mid ten kapiya kadar gitti sdfsdf sonra kapi arkasinda durdu ates ediyor m4a1 le vuramiyor ama yine. sonra arkadaslari geldi onlar vurdu sdfs yazik nasil tipler var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar