Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #5

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

pub girilir mi ya. 30 vs 30 roundlar spawn olacak yer bulamıyorsun. saçma sapan ergen admin tripleri. pati server ı vardı bi ara oda böyleydi.

aynen bu dediklerin oluyor :D ama hilecilerle griefer lamerlerle uğraşmaktansa sıkılana kadar böyle takılıp leave alma korkusu olmadan basıp çıkıyorum.

@liebe

cayır cayır köreltiyor, geçen bi mm gireyim dedim nefes bile aldırmadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir şey liebe ile oynamak kadar köreltemez oyununu..

hayır hangi maçta öldürdüğün adam nasıl ölmüş diye bakarken takımdan 3 kişi ölür ki, sdafas

dün awp ile birini vurdum, sonra benim öldürdüğüm adam asılı kalmış mistte,korkuluklarda. liebe gel lan nasıl durmus adam dedi toplandık, arkadan CT pistolla yaklaşıp keklik gibi avladı bizi.

cs oynadığım sürece gördüğüm en mal olayıydı resmen sahaha tişikkirler liebe
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

hayır hangi maçta öldürdüğün adam nasıl ölmüş diye bakarken takımdan 3 kişi ölür ki, sdafas

dün awp ile birini vurdum, sonra benim öldürdüğüm adam asılı kalmış mistte,korkuluklarda. liebe gel lan nasıl durmus adam dedi toplandık, arkadan CT pistolla yaklaşıp keklik gibi avladı bizi.

geçen bi dust2'de shorttan koşan adamı gelişine vurunca adam kapının üstündeki kirişe uçup orda uzanır vaziyette kaldı. sonra ters taraftan yukarı bakarak kapıdan çıkanları tek tek vurduk
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

O adam bagciktan asili kalmis dediniz. Ben de merak ettim bakmaya geliyordum tam.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

applev0dka said:

O adam bagciktan asili kalmis dediniz. Ben de merak ettim bakmaya geliyordum tam.

ve yardımınıza ben koştum gene her zamanki gibi. cengiz miydi yoksa ?
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 tane overwatch yaptim bugun. hilecilerin map hep dust 2.

Bir tanesinde hileci ct oynuyor. bomb a da dusmus butun ct orda pusmus. son kalan t de, long kapinin arkasina yatmis silahi koruyor. Hileci velet ct spawndan long kapidaki t ye crosshair kitlenmis sekilde mid ten kapiya kadar gitti sdfsdf sonra kapi arkasinda durdu ates ediyor m4a1 le vuramiyor ama yine. sonra arkadaslari geldi onlar vurdu sdfs

yazik nasil tipler var lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...