Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 bu başlık iki ayda bir açılıyo mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 tam hatırlamıyorum ama ninja kaplumbağalar ya da amerikalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ben 4 yaşında başladığım için hep çizgifilm e sokmuşlar. jurassic parka fln soksalar ölürdüm heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ilk kez dayım götürmüştü bruce lee filmiydi ama hangisiydi hatırlayamadım şimdi. filmden sonra iki hafta auu vuuaa diye bağırıp ortalıkta gezdiğim için annem kızmıştı hatta dayıma nasıl filme götürdün sen bu çocuğu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/01/Ghostbusters_ii_poster.jpg tam emin değilim ama buydu galiba korkudan altıma kaçırdığımı hatırlıyorum. 6 yaşında falandım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Beni bir yazlık sinemada Cüneyt Arkın filmine götürmüşlerdi ama adı neydi hatırlamıyorum. :) Sonra Jurassic Park tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Fistan said: jurassic park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 80 sonu 90 basi turk sinemasi'nda kuraklik oldugu icin (bi tek jonq var) herkes yabanci filme gitmis. yeni nesil'in recep ivedik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Ya Indiana Jones ya da Gremlins'ti. İkisini de izledim de hangisi önce, hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 http://theactionelite.com/site/wp-content/uploads/2013/08/TMNT.jpg hayat açıkhavada gitmiştik buna.5 yaşındaymışım, gerçi 1990da gelmemiştir bize daha geçtir. 91 yazıyor imdbde vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 1993'te gelmişti sanırım. (3. film 93'te çıkmış, 93-94 gibi de gelmiştir türkiye'ye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 jurassic park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 aynı filmeden unutamadığım bir sahne; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY4ODczMTMxNV5BMl5BanBnXkFtZTYwMTI4Nzc5._V1_SY317_CR2,0,214,317_AL_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 hatırlayamadım iyimi düşündüm düşündüm bulamadım o kadar çok şey geliyor ki aklıma bulamadım sorri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Biyik said: aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 hayalet avcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 sanırım ilk üçü aslan kral 101 dalmaçyalı ve jumanji :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 apollo 13 yada jurassic park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 parçala behçet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 tornistan bas kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 http://www.imdb.com/title/tt0099850/?ref_=nm_flmg_act_59 3-4 yaşında Bursa Burç sinemasında annem ve teyzemle beraber gitmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Aslan kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Benim de aslan kral olabilir. Eşkıya'yı da anımsıyorum ama hatırlayamadım şimdi tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar