escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 yok lan yemek konusunda benden daha lüks yaşayan yok çevremde :D ayağıma ayakkabı almam 2 kilo kıyma alırım falan fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 geçen ay internetin parasını geciktirdim bonfile alıp rakı masası kurucma kendime diye dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Az önce dikkat ettim de şu 50 kuruşluk çubuk krakerlerin 100gr'ında 10.6gr protein varmış. 1 paket çubuk kraker = 95gr 11 paket yersek =~ 1kg 1kg çubuk kraker =~ 106gr protein 5.5 liraya 106gr protein almak mümkün çubuk kraker yiyerek. Ayrıca 4000 kcal falan almış oluyoruz. Çubuk krakerin protein bazında f/p'ı en iyi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 ağustostan beri 88 ile 85 arasında sürünüyorum intermittent fastinge geçtim. 83,2 kiloya düştüm sonunda! başlığa en son 88 kilodayken before after atmışım. yenisi: soldaki fotoda 85 kiloydum da gerçi, çok bir fark yok şuanki halimle. başlığa ilk yazdığımda 118 kiloydum. 122,7 kiloyla başladım. son 18 kilo kaldı hedefime, çok heycanlı! göbek ve göğüs ameliyatı şart oldu ama. 50-52 beden giyiyordum. fotoğraftaki kot 38 beden, esnemeyen kotlarda da 40 giyiyorum. şunları da eklemeyi unutmuşum: 52 beden kotumla 38 beden olanı üst üste koymuştum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 off kiyafet masrafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 artık yeni bir şey almıyorum valla asfd. 18 kg sonra muhtemelen 36-38 bedene düşücem. bu aldıklarım da israf olcak. nike taytlarda M bedenden S'ye düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 terzi gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Aferin! Tebrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 hiç 85 gibi durmuyosun. dengeli erimişsin, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 muthis keep it up ben de tasinirken su bu spora gidemedim, bench presste 80+ kgden 60 kgye dustum simdiki hedefim 100 kg kendi kilom 78 yarismaci arkislere basarilar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 tişikkir ederim hepinize. ben benchte aşırı kötüyüm ya, leg presste 260 çalışıp, kolda 40'ın üstüne çıkamıyorum. antrenman programım değişti zaten. 10 dakika 8'de koşu ile başlıyorum. ardından 40 kg squat 20 tekrar. 18 kg kettlebell - yarım ama - 20 tekrar incline bench - veya dumbell ile 20 tekrar pulley row 30 tekrar - 35 kg bazen leg press - 120 kg - 20 tekrar (ağırlıkları sadece sol tarafa koyuyor hoca ama neden bilmiyorum) leg curl 20 tekrar, 40 kg sanırım bu da. bu set bittikten sonra da 1 dakika 11 veya 12'de koşu. dinlenme. sonra devam, 3 kere tekrarlıyoruz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 becnh'te bir aydır boş bar basıyorum kan ter... kendimden utandım :) tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 helal be böyle azimli insanlar görünce daha da gaza geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Sen daha artık gaza gelme ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 gelcem banane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 gelcem bananeee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Feray geleceğe yatırımdı kaçırdım guzelim gamer kızı :( zayıflamışta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Kiz leg press 120 diyor ben 60kg ile yapıyorum utandim fkdkd Hatta 10 gün griptim gidemedim aynı kilolarla yapamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 fasdlfhsşdafiksdafas red xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 sunları okurken 3.biramı gomdum afferim bana 3 aydır da yüzmeye gidecem diyorum. Allahtan kilo artmıyor ama göbek tam almancı bira göbeği oldu. yas 30u gecti, bu saatten sonra gobek gider umidim fln kalmadı zaten. tam sunun beyaz haliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 senko hanzolukta sınır açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Sığır açmış olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Hanzoluk fln değil abi genetik genetikte yoksa ne kadar spor yapsan boş zaten. hele yaşta ilerledi. Hardcore spor yapmadıkça bi gelişme olmaz bende, hardcore spor yapsam da sakatlanırım muhtemelen. O yüzden artık amaç sadece göbeği belli limitte tutmak ama burdaki bira tüketimi ile o da biraz zor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 çığır değil miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar