µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 rakamların glisemik endeksi çok yüksek onları yemeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 seni bile yerim lan sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 afiyet olsun yigidime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 kenshin haklı ben yarışmaya hazırlanırken fazla yiyemememin sebebi aşırı clean besleniyorum yemekelr boğazımdan geçmiyo yemek istemediğim için bırakıyorum hatta bazen öğüre mğüre yiyorum almam gereken macro ve micro nutritionlar için yarışma bitti mi 10 porsiyon adanalar baklavalar geliyo direk haftada 10kg alıyorum dsgdsfgfdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 benim dediklerimi dogrulayarak niye bana karsi cikiyorsun? clean besini insanin yiyesi gelmiyor, AC olsan yersin tonbaligi manyak nutritious bir besin, yani doyuyorsun. bu sey gibi normal yemegini yersin daha fazla yiyemem sanirsin ama tatli gelir onune ikinci miden acilir "tatli midesi", cunku ilkinde zaten doymussun ama o tatli gelince beynin kapatiyor doyma hissini ve oburluk oluyor. doymadigin icin tatli yemiyorsun yani, doymana ragmen yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 33 kilo gitti. ben bi 9 gün tatile gittim. öğünlerde genelde temiz yemeye çalıştım ama abur cubur çok tükettim. kilo almadan döndüm. çok korkuyodum 3 kilo almışımdır kesin diye, 100 gram verip dönmüşüm. sdf. gerçi koştum, yüzdüm, squatlarımı yaptım evde. yakmışımdır. geçen gün bacağımı ölçtüm, vücudumdaki en sinir bozucu yer bacaklarımdı. toplamda 15 cm incelmiş bacaklarım bu süreçte. aşşırı sevindirdi. 22 kilo daha vermem lazım, sonra artık kiloyu korumaya geçiyorum. :)-D burayı da diyet günlüğü gibi kullanıyorum. çok pardon. bu hafta 5 gün antrenman var. 3'ü bitti ve ben yürüyemiyorum. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 tebrikler valla toplamda 55 kilo mu vericeksin cidden? kaç kiloydun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 122,7 ile başladım. 130'u gördüğüm oldu 16 yaşındayken. çok vahim cidden. 70'in altını en azından görmeyi hedefliyorum. 70 de ok benim için yoksa. zaten kas kazanarak zayıfladığım için şu an 90 kilo olan bir insandan daha inceyim. ama 65 kilo hiç fena olmaz. :) son bifor aftırımı buraya koyamıyorum, pati çünkü. sdf. 12 temmuz'dan var bitane onu koyayım. burda 122,7 kiloyum: burda da 92 falan olmam lazım, 12 temmuz işte. bunları sürekli yapıyorum, saklıyorum. progress'i görebilmek için. bir de benim bir sorum var. barlardan dolayı ellerimin içinde yara oluşuyor sürekli. artık geçmiyor da. bunları geçirmenin bi yöntemi var mı? eldiven de bir işe yaramıyor bende açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 gratz team.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Helal gerçekten kolların benimkinden daha şekilli olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 kollarım toplamda sadece 2,5 cm gitti abi. gitmiyor hala apalak çocuk gibi kollarım var. ekmek hamuru gibi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 hizliresim olduğu için bifor aftırı göremedim ama helal olsun cidden. zamanında 30 kiloyu sadece askerlikte verdiğim için şükrediyorum. yoksa asla veremezdim o kiloyu ben sporla dietle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Resimde şekilli görünüyor kollar baya forearm kasmışsın hatta. Dalga amaçlı yazmamıştım :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 vay çok iyi helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 feverfeverray said: barlardan dolayı ellerimin içinde yara oluşuyor sürekli. artık geçmiyor da. bunları geçirmenin bi yöntemi var mı? eldiven de bir işe yaramıyor bende açıkçası. nasirdir onlar..travmatize olu hucre dokusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 evet nasır yazmak istememiştim :( genç bir kadının elinde deadlift yüzünden nasır olması çok kötü bence sjgns tenk yu oğl, durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ellerinb acımıyorsa dursun onlar, sonraki yaraları su toplamaları falan engelliyor işte o nasırlar. hiç mi bar tutmadın lan bu yaşa kadar? 3-5 sene bar gidon vs tutmazsan kendi kendine geçer, de dert edilecek şey değil, mis gibi dayanım işte. keşke her yerim acıbadem kurabiyesi adam gibi olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 grip pad kullanabilirsin daha kalın malzeme. Eldiven tırto http://royalupfitness.com/wp-content/uploads/2018/02/95413-hammer-grip-pad-04-600x600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 acıyor abi acımaz mı rengi koyu fln oluyo hatta her antrenmanda, sıkışmaktan bu yaşıma kadar bar tutsam 25 yaşında 122 kilo mu olurum pad salonda vardı sanırım yoksa hemen alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ellerin çok nasılrlanırsa ileride de sorun yaşarsın zayıflayınca. meihkeikhekheihkekerkerkekr pls dont ban :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 https://www.colourbox.com/preview/29710931-ponder-emoticon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 goldbären said: ellerin çok nasılrlanırsa ileride de sorun yaşarsın zayıflayınca. meihkeikhekheihkekerkerkekr pls dont ban :( Tam bir ayısın ya bEnLAyın şunu... Rezil herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 feverfeverray said: acıyor abi acımaz mı rengi koyu fln oluyo hatta her antrenmanda, sıkışmaktan bu yaşıma kadar bar tutsam 25 yaşında 122 kilo mu olurum pad salonda vardı sanırım yoksa hemen alıyorum eldivendir paddir filan biraz gereksiz, hele ki türkiyedeki tırtıkları artık yıpranmış/uyduruk barları düşününce benim tahminim barı doğru tutmayı bilmemekten oluyor o nasırın çok büyük bir kısmı. Bundan 1 ay önce spora bir arkadasımı baslattım adamın elleri 1 ayda nasır kesti. o kadar anlatıyorum nasıl tutması gerektigini ama yine gidiyor bildigini yapıyor avcunun içiyle tutuyor barı çekme hareketlerinde sonucu bol miktarda nasır. https://www.youtube.com/watch?v=_ZBmiQm4MF4 mark reisin dedigi gibi yaparsan nasır cok azalacak sadece parmak bogumlarının orada olacak onları da ara ara tek bıcaklı bir tıraş bıcagı ile alabilirsin. aşagıda verdigim linkte de mevcut nasıra neler yapmak lazım onlardan bahsediyor https://www.youtube.com/watch?v=z4Ag3NMVTic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 madem nasir ve bar dendi uzun aradan sonra eski gucume dondum ve yine deadliftte takildim parmaklarim baya baya aciyor artik bar kaymasin dusmesin diye debelenirken, iki set ters piramit yapip gidecegim onda bile erken bitirmek zorunda kaliyorum nasir minimum, deri sikisacak sekilde tutsam zaten 2 cm kaldiramiyorum acidan pudra yok mixed grip istemiyorum eldiven tirt standart kaldirdiginizin yarisini kaldirip 10 sn bekleyin falan diyenleri okudum, bir aydir yapiyorum faydasini gormedim, kayacagi varsa kayiyor bar var mi oneriniz baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 hook grip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar