Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

AthleT

Öne çıkan mesajlar

1 haftada belli etmez vücut yakmaya başlasın öyle, metabolizma bu döngüye girince sen spor yapmasanbile bir süre yakmaya devam ediyor.

3 ay 6 ay en az, metabolizma zımba olsun öyle o zaman gör, 1 yıl falan yaparsan zaten, endorfin bağımlısı olursun yapmadan duramazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Senko başlangıç zor, sen şimdi gidiyosun yapıyosun canın çıkıyor yoruluyosun her yerin ağrıyor hem sen alışkın değilsin hem vücutun, diyosun ne zor ne kötü.

İşte o kondisyonu ucundan yakalamaya başlıyınca gerisi corap söküğü gibi geliyor.

En son söyle zımba gibi olunca, süper kahraman gibi yumrugunu sıkıp hahah diye gülmeye başlıyosun :P

Spor yapın, fiziksel görünümden çok zihninizi sağlamlaştırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi benim derdim kilo aslında, yoksa vücutta kasta gözüm yok. 30'unu geçtiğimden beridir eskisi gibi hızlı kilo alıp verme muhabbeti kalmadı, vermek için kasmak lazım. 1 sene falan devam edebileceğimi de çok sanmıyorum, kendimi biliyorum :)

Şu anda 45 dk hızlı tempo yürüyüş (bi yandan dizi izleyerek), 45 dk civarı da normal aletler sürüyor, dörder set 30'ar saniye abanmalı tekrarlar şeklinde, tabii vücut ham olduğundan ısınma turları.

Bel fıtığım olduğundan ağırlık falan hiç bulaşmıyorum zaten. Biraz fitleşeyim, kilo atayım, yaşam kalitesi biraz artsın yeter, var mı bu konuda yönlendirmeniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben hala az yiyorum ya sdf. bir yumurtayı yiyemiyorum zaten midem bulanıyo adamlar nasıl 6 yumurta yiyor anlamıyorum

karbonhidrat çok özledim

vakfıkebir ekmeği görünce ağlamak istiyorum

belim sakatlandı (sporda değil), 11 gün yattım, 3 kilo geriye attı benim hedefimden. 12 kilo verdim ama 15 vermiş olabilirdim. fakat 18 falan vermiş gibi görünüyorum. popom epey küçülmüş vs.
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

belim sakatlandı (sporda değil

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...