Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Vücut geliştirmek falan gibi amacım yok da iyice saldık göbeği kilo aldı yürüdü diye spora başladım tekrar uzun aradan sonra. Bi hafta boyunca debelendim durdum, başladığımdan beri şimdilik yarım kilo almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 1 haftada belli etmez vücut yakmaya başlasın öyle, metabolizma bu döngüye girince sen spor yapmasanbile bir süre yakmaya devam ediyor. 3 ay 6 ay en az, metabolizma zımba olsun öyle o zaman gör, 1 yıl falan yaparsan zaten, endorfin bağımlısı olursun yapmadan duramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Abi uzun süre yapmak gerekiyor ya bi kaç ayla olmuyor. Ara vermeden 1 sene yapabilirsen anca rayına oturuyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Sene felan dedikçe daha bi eriniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 senko said: Alaman ordusuna yazilayim sdg Ihbin ihbin diye kostursunlar Senko alaman askeri.. http://karikaturistan.com/wp-content/uploads/2013/04/umut-sarikaya-kantinci-nazi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 marksman said: Sene felan dedikçe daha bi eriniyorum. O senin eriniyorum dediğin şeyi zevkle yapıyorum artık zamanı gelsede gitsem diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 abi nası yapionuz açıklayın :D okulda spora üye oldum 1 kez gitmedim daha haybeye para gidio her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Progressi girince gidesin geliyor, bazen ben sabah gidiyorum aksam arkadaslar cagiriyor gene gidiyorum, utaniyorum sabah gittigimi soylemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Senko başlangıç zor, sen şimdi gidiyosun yapıyosun canın çıkıyor yoruluyosun her yerin ağrıyor hem sen alışkın değilsin hem vücutun, diyosun ne zor ne kötü. İşte o kondisyonu ucundan yakalamaya başlıyınca gerisi corap söküğü gibi geliyor. En son söyle zımba gibi olunca, süper kahraman gibi yumrugunu sıkıp hahah diye gülmeye başlıyosun :P Spor yapın, fiziksel görünümden çok zihninizi sağlamlaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Dediğim gibi benim derdim kilo aslında, yoksa vücutta kasta gözüm yok. 30'unu geçtiğimden beridir eskisi gibi hızlı kilo alıp verme muhabbeti kalmadı, vermek için kasmak lazım. 1 sene falan devam edebileceğimi de çok sanmıyorum, kendimi biliyorum :) Şu anda 45 dk hızlı tempo yürüyüş (bi yandan dizi izleyerek), 45 dk civarı da normal aletler sürüyor, dörder set 30'ar saniye abanmalı tekrarlar şeklinde, tabii vücut ham olduğundan ısınma turları. Bel fıtığım olduğundan ağırlık falan hiç bulaşmıyorum zaten. Biraz fitleşeyim, kilo atayım, yaşam kalitesi biraz artsın yeter, var mı bu konuda yönlendirmeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Tamam abi 10 numara gidiyosun işte, bu şekilde devam et yılma, eninde sonunda sonuç almaya başlıyacaksın, sonra zaten gerisi gelir, iyice motive olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Dışarıda satılan yemeklerde menüye kalori ve besin değerlerini yazma zorunluluğu gelse hayat çok daha kolay olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 o is yalan olur, salatayi 200 kalori diye pazarliyorlar bir sos koyuyorlar uzerin mcdonalds menusunden fazla degilse kalorisi ne olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Aynısını tavuk satan yerler de yapıyor ya. Adam bi barbekü soslu tavuk yapıyor süper tadı falan ama resmen şekere doyuyorsun nasıl basıyorlarsa içine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Sos sikinti heryerde Burda sagolsun sossuz yemek yok zaten. Gunde 1 ogun yesem yine kilo aliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Lemmy said: Öyle bir olur ki Düzenli koşucan ama aksatmıycan sonra ne istiyorsan ye banamısın demez. Bira çok içersen koşuyu aksatır baş göz ağrısından ancak o. heheh keşke öyle olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 herhangi bir beslenme programına bağlı kalmak istiyosanız dışardan yemeyin çok zorunlu olmadıkça. ben yemeğimi yanımda taşıyorum artık. bazen hazırlayamadığım zamanlar oluyor tabii. o zamanlarda genelde ızgara tavuk/kırmızı et tercih ediyorum, pilav ve patates yerine sossuz salata istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Yemegi yanında tasimak icin yemek yapmak lazim Onun icin de yemek yapmayı ogrenmek lazim Coook zor is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 olur oyle jag senin gibi 3% yag hedeflemedikten sonra, agirlik kaldirinca baya yeme sansin oluyor, hatta kalori kotasini doldurmak challenge olmaya basliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 ben hala az yiyorum ya sdf. bir yumurtayı yiyemiyorum zaten midem bulanıyo adamlar nasıl 6 yumurta yiyor anlamıyorum karbonhidrat çok özledim vakfıkebir ekmeği görünce ağlamak istiyorum belim sakatlandı (sporda değil), 11 gün yattım, 3 kilo geriye attı benim hedefimden. 12 kilo verdim ama 15 vermiş olabilirdim. fakat 18 falan vermiş gibi görünüyorum. popom epey küçülmüş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bakliyatlar iyi oluyor yanına almak için ya, hem soğukken de lezzetli hem çok kokmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 supplement alacagız firma olarak yüklü şekilde kadıköy tarafındayız nereyi önerirsiniz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Jaegerjaquez said: saunaya girerken alkışlıyolar mı abi nasıl iltifat geliyor sdfsd asdfgdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 barbu said: askere git senko. 15 kilo verdim. 80'den 65'e. hemide spor filan da yapmadım acemilik sonrası. 1-2 koştum o kadar. ben 30 kilo vermiştim askerde. kilo vermek isteyen askere gitsin birazda kafayı kırsın tamam o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 feverfeverray said: belim sakatlandı (sporda değil xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar