sardalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Ben de 20 ile falan baslamistim sonra internete baktim beginnerlara 40 kg diyorlar, sasirmistim. Tabii 6 ay da “beginner” oluyor ama tam anlamiyla beginnerlara 40 diyorlardi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 https://symmetricstrength.com/ kas gelişimindeki dengeye bakmak için güzel siteymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 93kg yim, 12x4 barfiks yapıyorum, boynumu sola çevirince ya da sola yatırınca enteresan bir şekilde sağ dirseğim ağrıyor. Barfiksi serbest değil de makineyle destek alarak yapmaya başladım iyileşti gibi fakat hala hassaslık var. Şu an serbest barfiks yapmaya korkuyorum dirseği sakatlamiyim diye. Var mı benim gibi bu sorunu yaşayan? :) Ayrıca yıllardır güzel güzel squatımı, dumbella lunge ımı falan yapardım.Son 3-4 aydır sol dizimde iç kısımda yanma var sağ dizimde de bıçak batması gibi oluyor. Cuma günü doktora gideceğim. Yaşım 33 eklemlerimde neden bukadar problemler oluşmaya başladı anlamış değilim. Ağırlık çalışmaya başlamadan önce baya bir ısınıyorum, esneme hareketlerini de yapıyorum. Hareketleri düzgün yapıyorum fakat son 5-6 aydır ciddi eklem sorunlarım oluşmaya başladı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 abi dirsek neresi biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Bağ doku pek hızlı iyileşmediği için aynı hareketleri sürekli yapmak uzun vadede tendonlar ve eklemlerde sıkıntıya sebep olabiliyor. Birkaç ayda bir deload haftası yapıp hareketleri varyasyonları ile değiştirmek öneriliyor genelde. Barfikste dirsek ağrısı da barfiksi yaparken ön kol kaslarını da kullanıp bileğini bükerek hareketi yapmaya calısmandan kaynaklıyor olabilir. Form doğru ise dizde oldugu gibi uzun zamandır yapıyorsun hareketi zamanla bir takım hasarlar oluşmuş olabilir ve tam olarak iyileşmemiştir. Yapma bir ay kadar sonra barfiksi ingilizcede pull up dedikleri gibi yapıyorsan neutral griple veya chin up şeklinde deneyebilirsin. esneme olayının da sakatlıgı önleme etkisi filan palavra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Masticore said: Pazar gunu ilk kez squat yaptim 40 kg 8x4 , Leg press yapardim onceden , gecen hafta da yaptım 12x3 80-100-120 kg neyse... Suan rahvan atı gibi yuruyorum. İlk yaptığında ağır girmeseydin. Boş olarak kendi ağırlığın ilede yapabilirdin hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Valla Leg press yanılttı beni cok yakın hareketler degilmiş zor yoldan öğrenmiş olduk. Leg extension , calf malf yapıyordum hep. Neyse mazide kaldı acılar ,durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 arkadaslar barbell row nasil yapilir, omuriligimizi nasil elimize almayiz bunu yaparken. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 pretty accurate https://www.youtube.com/watch?v=WkmlAp776Bk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Elimde provitanya.com'da %15 indirim kodu var yarına kadar geçerli isteyen pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Spor salonu imkanı bitti şimdi. Calisthenics diye bişey var. Bilgisi olan workout planı nasıl yapılır iyi kaynaklar nelerdir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 reddit recommended routine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Weight 1 saat sürüyor. Kortizol salgılanmadan bırakıyorum diye düşünüyorum. Bunun üzerinde 30 dakika da Kardiyo + Abs yapsam kortizol seviyem yükselir ve kas yıkımı başlar mı merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Her türlü training kataboliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 cabiria said: reddit recommended routine Olayı nedir şimdi bunun. Tamam vucut ağırlığıyla çalışıyosun. Mesela barfix çekerken gücünün tükendiği tekrar sayısına kadar mı yapıyosun 1 turda. Definasyona girmez mi o zaman. Hacim kazanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 https://www.reddit.com/r/bodyweightfitness/wiki/kb/recommended_routine şimdi strength work şöyle said: First Pair - 3x5-8 Pull-up progression 3x5-8 Dipping progression Second Pair 3x10sec-30sec L-sit Progression 3x5-8 Squat Progression Third Pair 3x5-8 Push-up progression 3x5-8 Row Progression First Pair- pull up progressiona giriyosun said: Pull-up Negatives Jump to the top of the pullup position, then slowly (as slowly as you can), lower yourself until your arms are straight. Build up to 10sec negatives! Pull-ups See general form cues. L-sit Pull-ups Hold your legs in an L-sit position, perform a pullup. Bar Pull-overs Pull-up Negatives 3x8 başlayıp o kolay gelince Pull-ups a o da kolay gelmeye başlayınca L-sit Pull-ups a mı geçmem gerekiyor? first pair, second pair, third pair. toplam 6 hareket var. 3 er set yapsan 18 set çok değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Lan bu L-sit'i yapamıyorum ya evde. Olmuyo.Halbuki dips yapabilen adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Mal said: cabiria said: reddit recommended routine Olayı nedir şimdi bunun. Tamam vucut ağırlığıyla çalışıyosun. Mesela barfix çekerken gücünün tükendiği tekrar sayısına kadar mı yapıyosun 1 turda. Definasyona girmez mi o zaman. Hacim kazanır mı? aynen olayı progression işte https://youtu.be/AB3HhP2GYk0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 bu da programdaki haraketleri progressionlarıyla beraber gösteren bideo https://www.youtube.com/watch?v=VpobvFPR6hQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Jaeger reyiz mesaj kutunu boşaltabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 cabiria said: Mal said: cabiria said: reddit recommended routine Olayı nedir şimdi bunun. Tamam vucut ağırlığıyla çalışıyosun. Mesela barfix çekerken gücünün tükendiği tekrar sayısına kadar mı yapıyosun 1 turda. Definasyona girmez mi o zaman. Hacim kazanır mı? aynen olayı progression işte https://youtu.be/AB3HhP2GYk0 sen uyguladın mı bunu? baya aklıma yattı. tam brad pitin fc daki hali gibi olmalık bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 ben 3 ay falan yaptım. handstandi 10 saniye falan tutabiliyodum desteksiz ve artıyodu süre her antremanda. push up gelişmişti. 0 pull up yapan ben 4 tane falan düzgün pull up yapabiliyor hale geldim. 5-10 saniye tucked l sit yapıyodum. ama sonra bıraktım üşengeçlikten tavsiye edeeim işe yarıyor. zaten o /r/bodyweightfitness da millet before after koyuyor habire bakılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 şimdi etrafı keşfe çıktım. Pull up ve dips yapacak yer buldum. Row bulamadım gittiğim mekanda ama zaten third pair i isterseni yapın diyor sadece push up yaparım third pair de. Push up düz şekilde tam göğsümü yere değdirerek 3x12 rahat yapıyorum. Onu ayaklarımı yükselterek yaparım. Pull up denedim 4 te tıkandım. 15 gündür yatıyorum sigaraya abanıyorum. 3 antremanda 3x5 yapar hale gelirim heralde. Dips 8 tane yapıyorum tam şekilde ama ağır çekimde gibi yapıyorum çok yavaş. L sit denemedim daha. Öncesinde ve off günlerde koşcam bilmiyorum iyi olurmu koşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 dipsi yanlış yapıyorum galiba. inerken dirseklerim iki yana açılıyor. inik pozisyonda tricepsler birbirine paralel kalması lazım heralde ama öyle ne kadar yapabilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 açma dirsekleri yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar