Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 omuz-back göğüs-back biceps-triceps-önkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 back-triceps göğüs-biceps daha iyi çalıştırmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 klasik mahalle salonlarında çoğunda alttaki gibi gögüs biceps ön kol ilk gün omuz triceps ikinci gün back bacak üçüncü gün tabi burda üstadlar var onlar daha iyi bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 perfect dağıtmak imkansız olmuş göğüs triceps back biceps omuz önkol?? olmuyor. son güne karın falan ekleme kandırmacası. o karınlar da yapılmaz hep göğüs back omuz triceps back biceps önkol skdkfk gene omuzlu gün kısa sürdü. omuzlar priority ise olur aslında he kol priority direkt jaegerin dediği ben göğüs omuz tricepsi beraber yapmaya alışığım her türlü. arka omuz back günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yumy said: back-triceps göğüs-biceps daha iyi çalıştırmaz mı? ard arda diyor. tricepsten sonraki gün göğüs olmaz vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Ha ben sıra olarak değil de ikili olarak eşleştirme kısmını sormuştum. Zaten dediğin gibi ideal dizmesi imkansız duruyor asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 illa ki daha önceden düşünen vardır, sorayım. şöyle bir squat rack nereden bulurum, bulamazsam yaptırabilir miyim kaça patlar vs http://www.fitnessworldwc.co.za/wp-content/uploads/2014/08/PSS60X-Powerline-Squat-Rack.jpg n11de power rack buldum 1500 lria falan. gerek yok o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 squat için değil gibi bu sanki ya, alın işte squatta da kullanırsınız diye yazmışlar bence xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 googledan bulduğum resim abi. safety, dips vay efendime söyleyim pull up bar falan gerek yok. alayım çömelip kalkayım geri koyayım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 bu tipleri olimpikciler kullanıyor herhalde http://www.youtube.com/watch?v=7zXlyHoDaAE http://www.youtube.com/watch?v=i9j_B0XVAv4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 ilk videoda çalan süper şarkı şu bu arada, kanala abone olun müthiş parçalar yayınlanıyor https://www.youtube.com/watch?v=nC8uM7LKS6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 bir kere 100 kg ile squat yaptim 3 tekrar falan. 250 kg ile otursam böyle heralde bütün organlarım agzimdan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 ya bütün bağların kopar dizlerden ya da quadların patlar dsöngnfdşlgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Bir daha leg extension gibi gay hareketler yapmayacagim diyorum ama gittim yaptım diye 2 gündür diz ağrısı var fena. Bir de benim özellikle sağ dirsek, triceps calisirken ve lat pulldown yaparken cok fena aciyor. Arada avucumun altında cok hafif bir uyuşma oluyor fazla zorlayınca. Pulldown yaparkende sonuna kadar salamıyorum agirligi. Belli biryere gelince bicak dayamis gibi sinire baskı yapıyor. Var mı başına gelen ve çözüm önerisi olan. Ulnar sinir denilen nerve le alakalı sanırım bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 geçmiş olsun ben de aylar sonra geri döndüm bugün. deadlifti block deadlift yapacam diyodum bi an gaza geldim hazır 20 20 takılıydı. 5 tekrar yaptım şimdi kalça eklemi ağrıyor gene. gerizekalıyım abi benim anatomik olarak muhtemelen çok fazla hip flexiona girmemem gerekiyor. yerden diilde rackten alırsam sorun yok. squatta da ass to grass yapmazsam sorun yok. ass to grass yapa yapa silktim malzemeyi kalça ekleminde dediğin sorunla ilgili bilgim yok triceps long head stretch olunca olan bir şey heralde? ağırlıksız da sıkıntı var mı stretch edince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 eyv sana da gecmis olsun. Full squat yapmak herkese gore degil harbiden. Ayak kemik uzunlugu falan uygun olması gerekiyor. aynen overhead extension yapamıyorum 20 kg ile. 2. set 5-6 tekrardan sonra acidan yapılmıyor. Eskiden 30 kg ile rahat 4 set yapardım. Pushdown yapabiliyorum o cok hafif acitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 https://www.twitch.tv/sylogum squat grill twitch. bilgili baya sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi oha twitchte fitness yayını da mı varmıs ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 beyler topluca geçmiş olsun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 oha tiwtch fitness kanalı mı açsam lan vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi akşamları çalışacaksın aslında workoutu yayınlıcan, 1 saat de soru cevap falan yapıcan efsane olur. subslara free program yazma falan asdsdf iyi para kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ulan vaktim yok ki bi de evde falan olması lazım bütün ekipmanın ilerde yapcam ama dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Pazar gunu ilk kez squat yaptim 40 kg 8x4 , Leg press yapardim onceden , gecen hafta da yaptım 12x3 80-100-120 kg neyse... Suan rahvan atı gibi yuruyorum. https://m.youtube.com/watch?v=OytTt9ExJcM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Ne pis bir seymis squat agrisi ya kalkmiyor bacaklar resmen. Oyle agriyoki Top 3'ye koyarim yasadigim kas agrilari listesinde. Diz kapagina kdar tutmuyor bacaklarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Başlar başlamaz 40kgla girişmek nedir lan sakatlanacaksın. Ben spora ara verdikten sonra 10la ısınıp 20yle falan giriyorum, bi iki haftada iyice alışıp 40tır 50dir yükseltmeye başlıyorum. Sırf yapabiliyorsun diye zorlayıp yapmak sakat iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar