samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 tarçın çubuğunu ağzına al em bütün gün. Zonra büzüşsün o ağzın maymun kukusu gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 spor salonunda klima olması normal bişey mi? duvara monte de değil dolap gibi ayakta duranlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 yok abi ben götüme sokuyorum tarçın çubuğunu direk bağırsaklardan emiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ben de klimayi popoma sokuyorum. iceri soguk soguk ufluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 dasaaa sevişelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 çok kabasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 hangimiz kabayiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 lutfen seviselim tabii. lift me up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mal said: spor salonunda klima olması normal bişey mi? duvara monte de değil dolap gibi ayakta duranlardan. salona gore degisiyor abi ya, benim gittigim salonda da var bunlardan bir kac tane. onlar bile yetmiyor, havalandirma cok onemli. zira ter kokusuyla pek keyifli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 adam tarcini gotune sokmus, herifin zevk dunyasi icler acisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 klimanın hava sirkilasyonu özelliğini açılır tamam. ben soğumamak için maymun gibi bi oraya bi buraya yürüyorum otele 3-5 gün kalmaya gelmiş müşteri gelip açıyor buz gibi yapmaya çalışıyor içeriyi. kapatıyorum tabi hemen de anında durmuyor salak alet 10 dakka devam ediyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Xtreme_Chill said: adam tarcini gotune sokmus, herifin zevk dunyasi icler acisi. ben senin yolundayim.. simdilik klima sokabildim sadece. ufak bi chill oldu. air handling unit sokarsam extreme chill'e ulasabilirim sanirim. squata devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 dasaaa said: Xtreme_Chill said: adam tarcini gotune sokmus, herifin zevk dunyasi icler acisi. ben senin yolundayim.. simdilik klima sokabildim sadece. ufak bi chill oldu. air handling unit sokarsam extreme chill'e ulasabilirim sanirim. squata devam bu adam gerizekali. cevap verirsem muhtemelen forumdan atilacagim. @mal sicak havalarda daha iyi olmuyor mu? fazla sicakta da calisilmiyor sanki, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 niye oyle dedin bebegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Mal said: spor salonunda klima olması normal bişey mi? duvara monte de değil dolap gibi ayakta duranlardan. anlamadim, cok normal degil mi? ha ayakta dursun ha duvarda olsun. ben de klima sogugundan rahatsiz olurum da klimanin tipine niye takildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 dasaaa said: niye oyle dedin bebegim? senin yorunge disina cikmana baya baya sevindim, butun forumu gereksizce trolluyordun. git biraz hava al, golge bir yer bul kendine cunku beynin yanmis, iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Eşşek kadar çünkü klima göt kadar salona göre. Isınıyım ter atıyım diye 20 dakka koşuyorum. Minderi serip esnemeye başlıycam arkamdan himalaya soğuğu bütün o 20 dakikanın ısnmasını 10 saniyede bitiriyor. Spor yaparken klima açan varsa ben napıyorum diye düşünsün bence bi daha. Klimayı götüne sokmak açıp içeriyi soğutmaktan 50 kat daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ısınmak o kadar literal bi şey mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 PrudenT said: ısınmak o kadar literal bi şey mi lan sadfadsfdsaf diil tabi ki nick post uyumu olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Evet literal bişey. Terin 3 saniye yedimi buz gibi havayı soğuyor anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 farketmeden 5 kilo vermisim, oturdum 2 tabak makarna yedim kalori deficitte kas yapilmiyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 ben de 4 vermisim ya ilaclar hayatimi sikio ama kilo verdirio en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 bi ay olcak nerdeyse omuzlarimi patlatali. 4 kilo aldim sporsuzlukta. dana gibi oldum. baya kas eridi gibi hissediyorum omuzlarim kollarim falan kuculdu. cok uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 senin hikayeni unuttum ama omuz cok sakat bir eklem, fazla mobil. ev hapsin de devam ediyorsa sikintidan patliyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 zaten iciyodum baya tamamen alkole dustum kfjfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar