Shean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 senko said: olm onu soruyorum zaten nasıl bir programa göre ağırlık kaldırayım diye. he ya pofsdjg du http://www.bodybuilding.com/fun/5-best-bodybuilding-programs.htm sıra sıra hepsini yap 1. olandan 1 level üst 2.olan falan böyle gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 http://puu.sh/qQnO2/438bcf3b06.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 abi suraya kastiginiz kadar gymde kasmis olsaniz hepiniz arnold olmustunuz asdkfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 slintin verdiği poroğram on numara 5 yıldız sende computer guy olduğun için lateral i standing rear delt flyla değiştir bunu yap işte senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Ok Slintin programına başliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 incdarkness said: abi suraya kastiginiz kadar gymde kasmis olsaniz hepiniz arnold olmustunuz asdkfjh ole deme cilgin parmak kasi yaptik iste.. bu arada greyskull lp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 slint paylastigin editor ne font daha dogursu cok hosuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Slint said: http://puu.sh/qQnO2/438bcf3b06.png hmm bir de bunu ne kadar yapcaz 10 hafta - 12 hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 bu arad greyskull resmen wendlerdan çalmış 5+ muhabbetini emek hırsızlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ağırlık arttırması bitene kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Daha doğrusu uyku/yemek düzenli deload yapmana rağmen arttıramıyorsan başka program zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 yeahh1986 said: bu arad greyskull resmen wendlerdan çalmış 5+ muhabbetini emek hırsızlığı. Gslp daha eski olması lazım wendlerdan ama ikiside amrap seti bulan kişiler değil.Zaten kullanılan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 nofap maratona giren var mi duzenli gym'e giderken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 senko said: slint paylastigin editor ne font daha dogursu cok hosuma gitti :) Resmi ben hazırlamadığım için bir bilgim yok :< ad3m said: Daha doğrusu uyku/yemek düzenli deload yapmana rağmen arttıramıyorsan başka program zamanı. Evet. Kimse tam sayı veremez linear artışının ne zaman duracağıyla ilgili ama en azından vücut ağırlığın kadar bench, 1.5 katı squat, 2 katı deadlifte çıkabilmen lazım. İlla bu süre boyunca bire bir aynı programla da devam etmen gerekmiyor. Zamanla eksiklerine göre fly, face pull, pulldown, ekstradan curl/tri extension ekleyebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 senko said: slint paylastigin editor ne font daha dogursu cok hosuma gitti :) emacs buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Dragonfire said: sağ omuzumda sürekli bir ağrı vardı şimdi sağ kolumda 1 haftadan fazla zamandır bir ağrı var. böyle kas ağrısı gibi de değil ama bilemedim. Hafif ağrı gün içinde hissetmiyorum ancak akşam eve gelince ağrısını çekiyorum. omuzum kolum için bant/bandaj ıvır zıvır kullanayımmı spor yaparken? evet büyük ihtimalle elime aldım omuzu. ağrısı ve acısı dayanılmaz hale geldi hemen saat 14.00 a randevu aldım fizik tedaviden, bakalım ne olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 µh said: nofap maratona giren var mi duzenli gym'e giderken? 3 yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 oha ciddi misin peki spordan sonra dusu da alinca dinlenirken bi kamyonu devireyim demiyor musun, sabahlari cok zor geciyor ozellikle dhakahsjakd 1 hafta oldu bende app falan yukledim xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Düzenli sex hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 sekslenmiyorken nofap yapmak baya işkence oluyordur herhalde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 İmkansız gibi sen yapmasan da beynin rüyalarında yapar sdf ciddi sıkıntılı bir beynin yoksa tabi bu söylediklerim lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Jaegerjaquez said: µh said: nofap maratona giren var mi duzenli gym'e giderken? 3 yıl oldu Adam onu kastetmio olm ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Oha geçmiş olsun lan :/ Dragonfire said: Dragonfire said: sağ omuzumda sürekli bir ağrı vardı şimdi sağ kolumda 1 haftadan fazla zamandır bir ağrı var. böyle kas ağrısı gibi de değil ama bilemedim. Hafif ağrı gün içinde hissetmiyorum ancak akşam eve gelince ağrısını çekiyorum. omuzum kolum için bant/bandaj ıvır zıvır kullanayımmı spor yaparken? evet büyük ihtimalle elime aldım omuzu. ağrısı ve acısı dayanılmaz hale geldi hemen saat 14.00 a randevu aldım fizik tedaviden, bakalım ne olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 sağol senkocum gideceğim birazdan fizyoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 slint bu arada 2-5 warmup set yap demis ya, burda agirlik ne olmali warmuplarda? bir de bu fotodaki alette barin agirligi var mi, yoksa sadece taktigimiz agirliklarin mi agirligi oluyor sanki bari agirliksiz kabul etmek lazim, normal barbell agirligi gibi degil cunku http://prommanow.com/wp-content/uploads/2012/12/smith-machine-400x400.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar