senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 dana22 said: internette her sitede var abi.. hepsiburada'da fln var da 2tl'lik mezuro için sipariş vermek istemiyorum, dışarda nerde bulunur? kadıköyde fln büyük marketlerde bulamadım migros/carrefour etc bi tanesi sorguladı bi de adam napcan diyo sanane napcaksam yapcam anneme lazım dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ad3m said: senko said: olm ben mezura alcam bulamıyorum yok baya bildiğin yok nerde satılır ki :) AHAHAHAH HAHASHDKJAHSKDJh http://www.hepsiburada.com/singer-200-90-mezura-150-cm-pm-evsin20090 ASDFADF yoruma gel başka yazacak bir şey bulamamış tabi mantıken süper (03.11.2014) Ürün beklediğim gibi geldi,güzel paketlenmiş... SERTAÇ EKER (35) ECEABAT - Çanakkale - Türkiye Tüm Yorumlar (5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 senko said: dana22 said: internette her sitede var abi.. hepsiburada'da fln var da 2tl'lik mezuro için sipariş vermek istemiyorum, dışarda nerde bulunur? kadıköyde fln büyük marketlerde bulamadım migros/carrefour etc bi tanesi sorguladı bi de adam napcan diyo sanane napcaksam yapcam anneme lazım dedim sdf Olm bu ne şimdi ajhashd ayıp mı oluyor internetten alınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 tek mezuro alınca olur ya ahah arada harcanan bitlere, ssl sentifikalarına yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Stringray said: ad3m said: senko said: olm ben mezura alcam bulamıyorum yok baya bildiğin yok nerde satılır ki :) AHAHAHAH HAHASHDKJAHSKDJh http://www.hepsiburada.com/singer-200-90-mezura-150-cm-pm-evsin20090 ASDFADF yoruma gel başka yazacak bir şey bulamamış tabi mantıken süper (03.11.2014) Ürün beklediğim gibi geldi,güzel paketlenmiş... SERTAÇ EKER (35) ECEABAT - Çanakkale - Türkiye Tüm Yorumlar (5) Şu daha iyi güzel ürün küçük ve kullanışlı hep elimin altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 olmadı 3-4 zımbırtı daha alayım yanına da bunu alyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 senko said: bi tanesi sorguladı bi de adam napcan diyo sanane napcaksam yapcam cikarip masaya vuracagim da 40 cm kadar otede vazo var onu devirmekten korkuyorum diyeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 http://puu.sh/qGSbD/4f7ed7fcc6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 senko said: tek mezuro alınca olur ya ahah arada harcanan bitlere, ssl sentifikalarına yazık Olm adam kar ediyor her türlü canını sıkma kargosunu sen ödüyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 senko said: dana22 said: internette her sitede var abi.. hepsiburada'da fln var da 2tl'lik mezuro için sipariş vermek istemiyorum, dışarda nerde bulunur? kadıköyde fln büyük marketlerde bulamadım migros/carrefour etc bi tanesi sorguladı bi de adam napcan diyo sanane napcaksam yapcam anneme lazım dedim sdf Stringray said: anneler biliyor genelde o tip şeylerin nerede bulunacağını. varsa tuhafiye, yoksa semt pazarı, o da yoksa bir milyoncularda bulunur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Doğan Kaytan kader ortağımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 abi annemi arasam annem de diyecek napcan diye sdf götümü belimi mi ölçcem diyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 neden mezuro alıyorsun ki? git bir kırtesiyeye 10cmlik cetvel fazlasıyla işini görür bence senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 got deme ..bu yasa kadar evlenmedigin ve bariz bir kiz arkadas sunamadigin gercegi ile ..got olcecegim i bir arada kullanirsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Çok başarısız bir bait kihkih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Bright said: http://puu.sh/qGSbD/4f7ed7fcc6.png Lanet olsun böyle spora da sporcuya da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Bıraktı bizimkiler o muhabbetleri ya Aseksüel sanıp kabullendiler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Bir hareketi kaç kilo ile yapmam gerektiğinin bir tür testini bilen varmı ? Atıyorum her tekrarda 1 kilo arttırarak yap bunu yaptığın set sayısını böl falan sallıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 http://strengthlevel.com/strength-standards/male/kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Lan o yağlarla ilgili yazdığınız çok üzdü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Wolas said: Bir hareketi kaç kilo ile yapmam gerektiğinin bir tür testini bilen varmı ? Atıyorum her tekrarda 1 kilo arttırarak yap bunu yaptığın set sayısını böl falan sallıyorum :) (Osurarak seti tamamlayabildiğin ağırlık + laylaylom ağırlık) / 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 strengthlevel sitesine göre ölmüşüm ağlayanım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Kaslar çalışmaz ise hantallaşır normal durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar