Zyrobod Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 anlamıyorum açıkçası. hollywood sinemasının kalıpları içinde sinema öğrendiklerini zannediyorlar. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Sinema öğrenilcek bişey mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Israrla koka mola icmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 aldığınız her bilet filistine kjurşun oluyo bolywood a gidin, pak,stanlılara top mermisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Ben israrla Japon animasyonlarini izlemeyi tercih ediyorum, onlar kimin kafasina dusuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 gene mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 manyetikalanıkanseryaptığıiçinceptelefonukullanılması, gdoluolduğunubilebilemısıryenmesi, trafikkazalarıolmasınedeniylearabayabinilmesi, hattaonugeçtimtüplüarabayabinilmesiyanabilirgayet, uçaklardüşüyorniyeuçağabiniyonuz, patibağımlılıkyapıyorneişimizvarburda, hastanedemikropvarniyegidiyonuz... yeter be kaç gündür ilkokul çocuğu topicleri açıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ısrarla lise 2 solcusu olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://bitsandpieces.us/wp-content/uploads/2014/06/trash-truck.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 insanların aptal aptal topikler açıp başkalarının yaşamlarını sorgulamasını anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 fede said: ısrarla lise 2 solcusu olmak hahahahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 fede said: ısrarla lise 2 solcusu olmakcihangir solcusundan daha kotu bir siyasi akim bu harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 fede said: ısrarla lise 2 solcusu olmak sdfgdgdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Zyrobod said: anlamıyorum açıkçası. hollywood sinemasının kalıpları içinde sinema öğrendiklerini zannediyorlar. yazık. S A N A N E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 bugüne kadar iron man, batman ve supermanden öteye gidememiş olmalısın. amerikan sineması her alanda mükemmel değil ama mükemmel olduğu alanlar var. holivudun en büyük hatası bazı başarılı filmleri tekrar yorumlamaları. mesela Oldboy'u ısrarla tekrar çekip filmin içine ettiler. halbuki orjinal oldboy amerikanın her türlü teknolojisine takar da geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 http://static.fjcdn.com/pictures/Book+About+Faggots.+Template+n+dickbutt+in+the+comments_d5f124_3734744.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Tony Scott intihar etmeyeydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 GERGE said: Ben israrla Japon animasyonlarini izlemeyi tercih ediyorum, onlar kimin kafasina dusuyor? babacum kon izledikçe bize moe olarak düşüyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Öbür topikte bir sürü dil döktük herife de bildiğin trollmüş lan. Takdir ettim. Bu topic 2.5/10, diğer topik 8.5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Zyrobod said: anlamıyorum açıkçası. hollywood sinemasının kalıpları içinde sinema öğrendiklerini zannediyorlar. yazık. bold yerdeki fikri edinmiş ve bundan bu kadar emin olman o kadar yazık ki. cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Amerikan filmlerini izlerken kola bile içiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar