Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Interview (2014)


progamer

Öne çıkan mesajlar

http://www.comingsoon.net/gallery/101854/hr_The_Interview_1.jpg

said:
in the action-comedy The Interview, Dave Skylark (James Franco) and his producer Aaron Rapoport (Seth Rogen) run the popular celebrity tabloid TV show “Skylark Tonight.” When they discover that North Korean dictator Kim Jong-un is a fan of the show, they land an interview with him in an attempt to legitimize themselves as journalists. As Dave and Aaron prepare to travel to Pyongyang, their plans change when the CIA recruits them, perhaps the two least-qualified men imaginable, to assassinate Kim Jong-un.


This is the End gibi olmuş bu da.

http://www.youtube.com/watch?v=Mj3uHftd5FQ


Birde Best Korea filmi baya ciddiye almış. Bu film çıkarsa Amerikaya savaş açarız demişler sdf.

http://www.bbc.com/news/world-asia-28014069
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

ayni filmin, amerikayla dalgana geceni ve obamayi oldurmeyle ilgili olani yapsinlarda gorelim.


green zone u izlemediysen eger, yada fahrenheit 9/11 fln izle de gel.

daha sayamadigim nice anti-amerikan filmi var ztn amerikalilarin kendilerinin yaptiklari, baskalari yapsa ne farketcek?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

trailer baya zayıf olmuş, gülüp geçirmesi gerekecek malzeme dolu halbuki.

öte yandan evet mevcut murica başkanı'nın dalga geçilip öldürüldüğü film çekilse bayağı shitstorm kopar. tarantino sıkıysa ırak'ta murica veya gazze'de usrael askerlerinin ve bush/netanyahu'nun kesilip biçildiği film çeksin basterd cango styla ehu.

ama best korea trollendikçe keyiflenmeden de edemiyorum lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

bu sony hack'i ve bununla kuzey kore'nin ilişkilendirilmesi olayı tartışılmamış hayret. :p

"remember 9/11" çekti hackerlar, sony sinemalara izin verince onlar da tırsıp gösterimden çekti, bunun üzerine de sony tamamen gösterimden kaldırdı ve filmi başka şekilde yayınlama planları olmadığını açıkladılar. bilumum holivudcular twitter'dan kudurdu "un-american sony" deyip, e sony zaten japon ve film japonya'da yayınlanmayacaktı, böyle bir film çekildiğinden bile haberleri yok japonların topkek.

NK: 1 Murica: 0

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, tehdit yapılınca millet sinemalara gitmekten korkar ve bütün salonların hasılatları düşer diye bütün sinema salon zincirleri yayınlamaktan vazgeçti, sony de bunun üzerine hepten çekildi.

öte yandan olur da bir yerde bomba filan patlarsa birileri çıkıp şirketleri dava edebilir ve paraları söküp alabilir ayrıca "size tehdit yapıldı buna rağmen bişi yapmadınız" diye.

film sızmadı zaten, hackerların maksadı filmi kimse görmesin. sadece bu filmi yayınlamadılar net'te.

kimland resmi açıklaması "hayır biz yapmadık ama bu işi kim yaptıysa helal olsun".
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi kore sony'e haddini bildirmiş. amerikalılar japonlar ayaklarını denk alsınlar.

böyle film yapıp yayınlamak iki kilo taşak ister. kendin en başta itibarlı bir şirket olacaksın. sen kendi iç yazışmalarında üzerinden para kazandığın oyuncu yapımcı vesaire bunları itin götüne sokuyorsan zararın şu filmle kaldığına şükretmen lazım.

hiç inanmıyorum sinema mesuliyeti cart curt olaylarına. şantaja dönmüştür, kolunu bükmüşlerdir sony'nin. kafası atanın batman izleyenleri taradığı ülkede neyin tehditi.

obama da çıkıp kaale alacak değil yoksa şirket demokrasilerine, özgürlüklerine vurulmuş bir darbe olduğunu kabullenmek kim jong un nasıl koydu demekle eş değer olur.

death to america!

dip not olarak franco ve rogen kankalar biz nerede oynasak izlenir yeaaa moduna girdiler bile. bir pineapple express daha göremeyecek miyiz endişesi içindeyim. o daha önemli bir mesele bence sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya obama kaale aldı, "go to the movies" diye beyanatta bulundu. fbi, ciya filan bunların hepsi birleşip ortak açıklama yapmayı planlıyorlar ama ne yapacaklarına karar veremediler henüz. "digital pearl harbor" diyor senatörler filan, bayağı ciddiye aldılar sony filmi çekince muh first amendment'a vurdu kimland diye.

sith rogen ve franco da film çekmeyi bıraksın, şu konunun belgeseli bile komikken güldüremeyen film çekti adamlar ya. fragman bile gülümsetmez mi cidden yetenek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...