Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

tremors 90 çekimi, sonra burt gummer charıyla ALTI film daha çektiler ama o başgan hatırına oturdum izledim geçen yıl hepsini lol.

adam tam bir korku filminin ortasında "kardeşim çekin sıkın" demelerimin cevabının gerçekleşmesi çünkü lol.

Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcTQE2MS3p-AhJH8asT6MGd

Baya underrated bir dizi. Pek ismi cismi duyulmamış ama oyuncular filan iyi. okçu abi yine oka merak sarmış.

Mahkumlarla polislerin arasında bağ olan, ayrıca polislere de devamlı destek olan iki kardeşin olayını anlatıyor. kardeşler Kingstown'un en kritik insanları. Dizi baya güzel akıyor. Tavsiye ederim.

7.5/10

Sosyal ağlarda paylaş

On 03.02.2022 at 15:11, BiTcH_oFBaT dedi ki:

images?q=tbn:ANd9GcTQE2MS3p-AhJH8asT6MGd

Baya underrated bir dizi. Pek ismi cismi duyulmamış ama oyuncular filan iyi. okçu abi yine oka merak sarmış.

Mahkumlarla polislerin arasında bağ olan, ayrıca polislere de devamlı destek olan iki kardeşin olayını anlatıyor. kardeşler Kingstown'un en kritik insanları. Dizi baya güzel akıyor. Tavsiye ederim.

7.5/10

güzel diziydi ya. Son bölüm herhalde diziler tarihine kadar geçer. O kadar insan ? 

Sosyal ağlarda paylaş

On 2.02.2022 at 19:48, Sam dedi ki:

tremors 90 çekimi, sonra burt gummer charıyla ALTI film daha çektiler ama o başgan hatırına oturdum izledim geçen yıl hepsini lol.

adam tam bir korku filminin ortasında "kardeşim çekin sıkın" demelerimin cevabının gerçekleşmesi çünkü lol.

Böyle bir film vardı ya hahah hayal meyal hatırladım şimdi… haftasonu izleyeyim agsfsg

Sosyal ağlarda paylaş

MV5BMTg1MjczNzMzN15BMl5BanBnXkFtZTcwNjU2

The Fire Within (1963) 1h48min - Criterion

Original title: Le feu follet

İzlediğim en karanlık film, içim bunaldı gerçekten. Çok derin bir hikaye yok ama iyi uygulanmış bir film. Filmin çekimine renkli başladıklarını okudum, 2 gün sonra siyah/beyaz yeniden çekmeye başlamışlar. Baya depresif bir film, depresyonda falansanız izlemeyin : )

Hayatta her alanda kaybeden ve yaşamak için çok bir sebebi olmayan bir adamın hikayesi, 1960ların Paris'inde geçiyor. (french new wave olmasa da yakın bir film, louis malle'in diğer filmlerine benzemiyor)

8/10

Goering tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

MV5BZWNlMTM4YTYtNWY4NS00MDQzLTkzOWQtYzU0

Pickpocket (1959) 1h16m - Criterion

Yönetmen Robert Bresson'dan izlediğim ilk french new wave filmi. IMDB rating yüksek ve kısa sürüyor diye izledim. Açıkcası film niye bu kadar yüksek ratingli anlayabiliyorum, gerçek hırsızlık tekniklerinin gösterildiği bir film ve iyi de uygulanmış.

Senaryo zayıf ve karakter gelişimi pek yok, ayrıca mesaj verme kaygısı olan bir film. Pek sevmedim.

6/10

Sosyal ağlarda paylaş

MV5BMDZkYWQ1OGItOTRhMi00MzIyLTk4Y2UtNzE1

Last and First Men (2020), 1h 10m

**

sci-fi senaryo var, audiobook gibi anlatılıyor / resimler dönüyor.

tilda swinton okuyor, hikaye biraz komplike - o yüzden bu şekilde aktarılıyor.

yakakta ipad vs. ile ninni gibi akıyor.

6,5/10

**

kitaptan:

Spoiler

The first seven human species out of 18 described in the book "Last and First Men" by Olaf Stapledon. The rest are the inhabitants of the outer solar system (Neptune) and are poorly described. I've also excluded the IV men, because they are basically brains the size of a building, that use turrets they are situated in as their "cranium" or "body". Even the first of them, that was about 12 feet across, would take almost a half of the picture even without his life-supporting house.
Some of them (V, VII and VIII) already have their drawings, but I've decided to redesign some features here to make them less "I men"-like.

i_iii_and_v_viii__last_and_first_men__by

last-and-first-men.jpg

Spoiler

MV5BNjUzNmI2NzItNTVjYi00OWU5LWE2NjMtM2E5

Sosyal ağlarda paylaş

15 saat önce, Goering dedi ki:

MV5BMDZkYWQ1OGItOTRhMi00MzIyLTk4Y2UtNzE1

Last and First Men (2020), 1h 10m

**

sci-fi senaryo var, audiobook gibi anlatılıyor / resimler dönüyor.

tilda swinton okuyor, hikaye biraz komplike - o yüzden bu şekilde aktarılıyor.

yakakta ipad vs. ile ninni gibi akıyor.

6,5/10

**

Gizli içeriği göster

The first seven human species out of 18 described in the book "Last and First Men" by Olaf Stapledon. The rest are the inhabitants of the outer solar system (Neptune) and are poorly described. I've also excluded the IV men, because they are basically brains the size of a building, that use turrets they are situated in as their "cranium" or "body". Even the first of them, that was about 12 feet across, would take almost a half of the picture even without his life-supporting house.
Some of them (V, VII and VIII) already have their drawings, but I've decided to redesign some features here to make them less "I men"-like.

i_iii_and_v_viii__last_and_first_men__by

last-and-first-men.jpg

Gizli içeriği göster

MV5BNjUzNmI2NzItNTVjYi00OWU5LWE2NjMtM2E5

helal iyi direnmişsin. ben baydım kapattım ya. hiç içine giremedim filmin.

Sosyal ağlarda paylaş

Rurouni kenshin'leri bitirdim. Acik ara en iyi live action uyarlamalari olmus. The beginning cok farkliydi ama, grim ve drama. Digerlerinde buraz daha anime havasi var.

Live action olsa da icerigi bushido olduktan sonra film olarak batirmalari imkansiz zaten. Guzel yapmislar emek var orjinale sadik, sevgiyle inancla cekmisler oynamislar.

sylvanas tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...