Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 yeralti canavarlari, raya ve sharknado paspal film fetisin mi var lovin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 tremors o kadar da değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 1 saat önce, DoGMeaT dedi ki: yeralti canavarlari, raya ve sharknado paspal film fetisin mi var lovin? ahah hergün festival filmi izleyemiyorum. listeye arada böyle değişiklikler atmak iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 ve tremors kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 tremors seksenler kültüydü bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 tremors 90 çekimi, sonra burt gummer charıyla ALTI film daha çektiler ama o başgan hatırına oturdum izledim geçen yıl hepsini lol. adam tam bir korku filminin ortasında "kardeşim çekin sıkın" demelerimin cevabının gerçekleşmesi çünkü lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 lol oha bin sene olmuştur şunu en son izleyeli, hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 TV'de birara ne çok veriyorlardı bu filmi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Yilda bir iki defa izlediklerimden. Siir gibi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Baya underrated bir dizi. Pek ismi cismi duyulmamış ama oyuncular filan iyi. okçu abi yine oka merak sarmış. Mahkumlarla polislerin arasında bağ olan, ayrıca polislere de devamlı destek olan iki kardeşin olayını anlatıyor. kardeşler Kingstown'un en kritik insanları. Dizi baya güzel akıyor. Tavsiye ederim. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 ben de sevdim bunu baya, 2. sezona uzatıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 youtube'ta baya böyle dublajlı altyazılı hd film yayınlayan kanallar var. bir seneden eski videolar var, yüzbinlerce falan görüntülenmiş beğenilmiş. kanal adlarının yanında da onaylı kanal işareti olan tik var. benim bilmediğim bi durum mu bu, nasıl yayınlıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 On 03.02.2022 at 15:11, BiTcH_oFBaT dedi ki: Baya underrated bir dizi. Pek ismi cismi duyulmamış ama oyuncular filan iyi. okçu abi yine oka merak sarmış. Mahkumlarla polislerin arasında bağ olan, ayrıca polislere de devamlı destek olan iki kardeşin olayını anlatıyor. kardeşler Kingstown'un en kritik insanları. Dizi baya güzel akıyor. Tavsiye ederim. 7.5/10 güzel diziydi ya. Son bölüm herhalde diziler tarihine kadar geçer. O kadar insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 On 2.02.2022 at 19:48, Sam dedi ki: tremors 90 çekimi, sonra burt gummer charıyla ALTI film daha çektiler ama o başgan hatırına oturdum izledim geçen yıl hepsini lol. adam tam bir korku filminin ortasında "kardeşim çekin sıkın" demelerimin cevabının gerçekleşmesi çünkü lol. Böyle bir film vardı ya hahah hayal meyal hatırladım şimdi… haftasonu izleyeyim agsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 (düzenlendi) The Fire Within (1963) 1h48min - Criterion Original title: Le feu follet İzlediğim en karanlık film, içim bunaldı gerçekten. Çok derin bir hikaye yok ama iyi uygulanmış bir film. Filmin çekimine renkli başladıklarını okudum, 2 gün sonra siyah/beyaz yeniden çekmeye başlamışlar. Baya depresif bir film, depresyonda falansanız izlemeyin : ) Hayatta her alanda kaybeden ve yaşamak için çok bir sebebi olmayan bir adamın hikayesi, 1960ların Paris'inde geçiyor. (french new wave olmasa da yakın bir film, louis malle'in diğer filmlerine benzemiyor) 8/10 Şubat 4, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 (düzenlendi) Pickpocket (1959) 1h16m - Criterion Yönetmen Robert Bresson'dan izlediğim ilk french new wave filmi. IMDB rating yüksek ve kısa sürüyor diye izledim. Açıkcası film niye bu kadar yüksek ratingli anlayabiliyorum, gerçek hırsızlık tekniklerinin gösterildiği bir film ve iyi de uygulanmış. Senaryo zayıf ve karakter gelişimi pek yok, ayrıca mesaj verme kaygısı olan bir film. Pek sevmedim. 6/10 Şubat 4, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 mekan dekor açılar ışıklar sahneler falan eski siyah beyaz samuray filmleri gibiydi havası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2022 Rurouni kenshin the beginning. Live actionlar genelde kotuler ama bu guzel olmus. Comicon cosplay gibi durmuyor, duz film niyetine izlenebilir animeden bagimsiz. Bi uyarlamaya gore cok basarili. Devamino da getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 On 5.12.2021 at 02:00, cabiria dedi ki: 85/100 taylandda, mağarada mahsur kalan çocukların kurtarılma hikayesi. çok iyiydi, bazı sahneler tamamı gerçek karakterlerle yeniden çekilmiş yok mu ben mi bulamıyorum izlenecek yeri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 çıtır çerez. Bir adamın tinder üzerinden kadınları bulup dolandırmasını anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 2 saat önce, xwhiplashx dedi ki: yok mu ben mi bulamıyorum izlenecek yeri ya dsnp source sanirim ve malum yerlerde tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 (düzenlendi) Last and First Men (2020), 1h 10m ** sci-fi senaryo var, audiobook gibi anlatılıyor / resimler dönüyor. tilda swinton okuyor, hikaye biraz komplike - o yüzden bu şekilde aktarılıyor. yakakta ipad vs. ile ninni gibi akıyor. 6,5/10 ** kitaptan: Spoiler The first seven human species out of 18 described in the book "Last and First Men" by Olaf Stapledon. The rest are the inhabitants of the outer solar system (Neptune) and are poorly described. I've also excluded the IV men, because they are basically brains the size of a building, that use turrets they are situated in as their "cranium" or "body". Even the first of them, that was about 12 feet across, would take almost a half of the picture even without his life-supporting house. Some of them (V, VII and VIII) already have their drawings, but I've decided to redesign some features here to make them less "I men"-like. Spoiler Şubat 7, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 15 saat önce, Goering dedi ki: Last and First Men (2020), 1h 10m ** sci-fi senaryo var, audiobook gibi anlatılıyor / resimler dönüyor. tilda swinton okuyor, hikaye biraz komplike - o yüzden bu şekilde aktarılıyor. yakakta ipad vs. ile ninni gibi akıyor. 6,5/10 ** Gizli içeriği göster The first seven human species out of 18 described in the book "Last and First Men" by Olaf Stapledon. The rest are the inhabitants of the outer solar system (Neptune) and are poorly described. I've also excluded the IV men, because they are basically brains the size of a building, that use turrets they are situated in as their "cranium" or "body". Even the first of them, that was about 12 feet across, would take almost a half of the picture even without his life-supporting house. Some of them (V, VII and VIII) already have their drawings, but I've decided to redesign some features here to make them less "I men"-like. Gizli içeriği göster helal iyi direnmişsin. ben baydım kapattım ya. hiç içine giremedim filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 (düzenlendi) Rurouni kenshin'leri bitirdim. Acik ara en iyi live action uyarlamalari olmus. The beginning cok farkliydi ama, grim ve drama. Digerlerinde buraz daha anime havasi var. Live action olsa da icerigi bushido olduktan sonra film olarak batirmalari imkansiz zaten. Guzel yapmislar emek var orjinale sadik, sevgiyle inancla cekmisler oynamislar. Şubat 11, 2022 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar