bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 The serpent Netflix'te güzel mini dizi. Sen hiç ateşböceği gördün mü? Oyununa gitmiştim. Yine oyunu sandım ama remake'miş. Replikler aynı, kadro farklı. Film olarak çekilmiş. Kadroyu beğenmesem de müzikler ve replikler bana oyunu tekrar yansıttı. Çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 On 11.04.2021 at 18:13, Scalanova dedi ki: https://www.imdb.com/title/tt11655202/ Retfærdighedens ryttere hangi platformdan izledin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Cehennem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 filmmodu takılıyorum ben daha elit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2021 (düzenlendi) ıyy leş kumar siteleriyle elit aynı cümle içinde streamio diye bişi var Nisan 12, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 düşmüş bugün izledim eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2021 Nobody güzeldi, epey beğendim. Netflix'te ırkçılık üzerine kurgulu 32dk'lık bir film. bir de buna başladım. Çok övmüşlerdi de ben sanırım bu türlere çok uzağım Yine de merak ettiğim için izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Apokaliptik devam edeyim dedim ama bu fazla oldu. Çok vurucuydu gerçekten. BBC yapımı belgesel tadında bir film. Soğuk Savaş'ın son safhasında İran yüzünden birbirine giren Sovyet-ABD güçleri nükleer silah kullanmaya başlıyor. İngiltere de savaştan nasibini alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 (düzenlendi) 50/100 ispanya 2010 dünya kupası finalini oynarken bank of spaini soyuyorlar çünkü bankanın önünde dev ekrana maç yansıtmışlar ve kimse bankaya bakmıyor Mayıs 21, 2021 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 The Quiet Earth 7.5/10 Az bilinen ama sağlam bir bilimkurgu filmi. Büyük bir deneyin araştırmacılarından Zac Hobson isimli abimiz bir sabah uyandığında dünyada kimsenin kalmadığını görür ve kendi gibi hayatta kalan insanları aramaya başlar. Bilimkurgu olmasının yanı sıra filmde kadın erkek ilişkilerine de eleştirel bir bakış açısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Senede iki kere bastan izledigim seriler var, karayip korsanlari uclemesi izledim. 4. ve 5. filmleri cok saymiyorum, duruma gore sonradan izliyorum. İkinci filmin ve davy jones'un hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 efso kere efso 80/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 On 04.04.2021 at 14:01, goldbären dedi ki: ulan çok iyi yav kaç vakittir böyle izlerken düşündüren film gelmemişti. olm çok iyi film şu ya. ananem 6 7 senedir alzheimer hastası o yüzden beni çok fena yaptı film ama kişisel olarak kuracak bir bağınız olmasa bile film acayip iyi. oyunculuklar kadar hikayenin bize yansıtılış şekli de çok çok iyi. iliklerine kadar hissetiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2021 9 saat önce, cabiria dedi ki: efso kere efso 80/100 Bu film iyiymiş begendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2021 Oo Berkay. Izleyelim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 çok iyiydi bu da 85/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Cruella https://www.imdb.com/title/tt3228774/?ref_=nv_sr_srsg_1 Kostüm tasarımları şahaneydi. Film Disney filmi zaten, bi masal absürtlüğü var ama onun dışında fena değildi, gayet keyifle izledik. Zaten 101 dalmaçyalı'dan geliyomuş sonradan aydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 cruella güzel 70/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 ulaşılabilir bi filmmiş gözünüzde büyütüp de izlemezlik etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 izledik, başını çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 https://www.imdb.com/title/tt0070948/ Zardoz. Uzak bir gelecekte ölümsüzlüğü bulan seçkinler kendilerini dünyadan izole bir bölgeye hapseder. Hapseder diyorum çünkü yüzlerce yıl sonra ölemedikleri için sıkılmaya başlıyorlar. Mayokinili Sean Connery ilk başlarda bu ne lan dedirtse de filmde bol bol piramit, Horus'un gözü ve Antik Mısır göndermeleri bulunuyor. Filmin her sahnesinde derin felsefi eleştiriler var. Dünden beri fimle alakalı çözümlemeleri okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 On 02.06.2021 at 14:18, cabiria dedi ki: efso kere efso 80/100 Guzel film. Karakterler ve dialoglar cok iyi. Emmenthaler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Harika bir belgesel olmuş. Görüntüler zaten muazzam. Attenborough abimizin sesiyle. İnsanoğlu aylarca evlerine kapanınca doğadaki değişimi anlatıyor. Gerçekten inanılmaz boyutlarda zarar veriyoruz. Çıtaların avlanmasındaki kalabalığı daha önce görmemiştim. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Çıtaların avlanmasına ben de karşıyım, yazık şu güzelliğe nasıl kıyıyorlar. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Boyle vahset seyleri spo da olsa paylasmasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar