logtrig Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 fenn said: organize işlere gittim dün rastgele. Yönetmenin kendisinin çalıp kendisinin oynadığı film olmuş. Okla helikopter düşüren Rambo bile daha sevimli geldi. Başka bir film bakayım dedim ama 20,30 dan sonra 6 salonun 4 ü bu film diğer 2 si animasyondu kıvanç efsaneydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 https://movies.universalpictures.com/media/mte-char1sheet-hester-rgb-5sm-5bb29e8090d68-1.jpg millet buna niye bu kadar bok atmış bilmem ama güzeldi birbirini döven taytlı super erkekler olmayınca izleyemiyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 logtrig said: fenn said: organize işlere gittim dün rastgele. Yönetmenin kendisinin çalıp kendisinin oynadığı film olmuş. Okla helikopter düşüren Rambo bile daha sevimli geldi. Başka bir film bakayım dedim ama 20,30 dan sonra 6 salonun 4 ü bu film diğer 2 si animasyondu kıvanç efsaneydi ama Ondan bahsetmeyi unutmuşum. Kıvanç aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 http://tr.web.img2.acsta.net/pictures/bzp/03/28231.jpg https://www.youtube.com/watch?v=XkwQ6EjLdMQ&t inuyashiki'deki villain hatırlatınca tekrar izledim. michael douglas abi ne güzel oynamış. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 annie hall (1977) woody allen filmi; cok sevmem kendisini ama bu filmde cevherini gostermis. senaryo, diyaloglar ve flashback sahnelerinin izleyiciye sunulusu cok basarili. kisacq kadin/erkek iliskisi ve bununla ilgili tespitlerle alakali bir film. tavsiye ederim, adetten: 8,5/10 (ps: mobilden afis yukleyemedim, img yuklenmiyor ios’dan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 On 06.02.2019 at 13:16, Trias söyledi: 7/10 , Gaspar reisten daha sert beklerdim. Şunu yeni izleyebildim, sinemada izlemediğime pişman olacağımı biliyordum da bu kadar çok olacağını tahmin etmemiştim. Yeterince rahatsız ediciydi ya, daha sert olsa izleyemeyecek insan sayısı bir hayli artabilirdi lel 8.1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Captain Marvel Marvel fanboi olarak 8/10 Baya eğlendim filmde özellikle fury beni çok eğlendirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Free Solo 8,9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 oha fotoyu direk yapıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) 1'i anladim sayilir ama 0.1 puan neye gitti @paspatur Mart 13, 2019 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 bu belgeseli sevenler vadideki isyanı izlesinler nasıl buraya gelmiş konu net bir şekilde anlatılıyor ap ayrı kafalar tabi ki bol uyuşturucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) @dasaaa 5 dakika önce, dasaaa dedi ki: 1'i anladim sayilir ama 0.1 puan neye gitti @paspatur 9 kadar iyi değil ama bi o kadar da 9 a yakın manasında. Mart 13, 2019 paspatur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 21 saat önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki: Şunu yeni izleyebildim, sinemada izlemediğime pişman olacağımı biliyordum da bu kadar çok olacağını tahmin etmemiştim. Yeterince rahatsız ediciydi ya, daha sert olsa izleyemeyecek insan sayısı bir hayli artabilirdi lel 8.1/10 abi ben ağır gasparcıyım, severim öyle kafa yakan filmleri de ama beni sinemada öyle yormuştu ki bu ciddi manada yarısında çıkmayı düşünmüştüm. beğenmediğimden değil beyin mıncıklaması yaşamamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) Lone Wolf and Cub: Baby Cart to Hades (1972 - Remastered) https://www.criterion.com/films/28724-lone-wolf-and-cub-baby-cart-to-hades Lone Wolf and Cub adli manga'dan uyarlama film, toplam 6 film var. (bence en iyisi bu film, baby cart in peril ile birlikte) 8,5/10 Mart 13, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Captain Marvel 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Meru, Free Solo'dan çok daha iyiydi. Seyretmeyenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 triple frontier 7/10 fena deYil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 6/10 u gecmez triple frontier. abi bu yeni moda mi oldu bi iki yildizi alip ucuza carsamba gecesi show tv filmi yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 marveli cehennemliycem az sonra, kıytırık sjw filmine para vereni öpsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Sjw filmi degil. 10 saniye “girls can do it” gosterildi diye skiniz kalkmasin hemen. Ama film 7.2/10 zaten. Kaptan erkek de olsa o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 KADIN DEDİĞİN EVDE ÖRGÜ ÖRER NE İŞİ VARMIŞ SÜPERKAHRAMANLIKTA iyiyse cinamaya da gider veririrz parası neyse kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 20 saat önce, Trias dedi ki: Meru, Free Solo'dan çok daha iyiydi. Seyretmeyenlere tavsiye ederim. vadideki isyan hepsinden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 8/10 Aşırı aksiyon beklemeyin filmden. Güzel güzel gerdi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 6/10 verilir triple a, kadroya bütçe basacaklarına birazda senaryo a bassalarmış dedirtti. ama fazla beynim yorulmasın, öyle 1.5 saatim havadan geçsin diyorsanız güzel vakit doldurtur. 2.side gelecek gibi bitirmişler filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 On 15.03.2019 at 01:51, Esh dedi ki: 6/10 u gecmez triple frontier. abi bu yeni moda mi oldu bi iki yildizi alip ucuza carsamba gecesi show tv filmi yapmak? ucuz değil ki film? revenanta ucuz diyen şirketteki elemanlar geldi aklıma. bir leo bir kameraman gidip çekmişler abi! diyorlardı 140m$ filme. senaryo bayık, ortada bi ders bir şey yok karakterlerde gelişim yok falan dersin de, ucuzluk şikayetlerde ilk sırada değil bence. zaten direct to netflix olduğu için çarşamba gecesi stream filmi diyebilirsin sdf. yönetmenin kronik sorunu 7/10'u geçemiyor işte. ya scripleri bir şekilde ziyan ediyor ya da hiç çok iyi iş gelmedi önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar