Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dasaaa

=O=
  • Mesaj sayısı

    53788
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

2814 kez ziyaret edildi

dasaaa Kullanıcısının Başarıları

  1. dasaaa

    Fallout (2024) - Amazon

    text based oyunlarda 20dk bakayim falan dediginde zaten 7. gun, (oyun totaline gore) 1 saat once olmus olayi zor animsiyorsun sdf. (kim kime ne demisti? ben bu adama ne demistim once? acaba onceden verdigim karara paralel mi ilerliyorum?) vs vs. bi sure sonra zaten olay karisinca "e cat cat koyarim, click click, next next"e donuyor. hele ki karakteriniz disinda bi path izleyecegim derseniz sictiniz.
  2. dasaaa

    Fallout (2024) - Amazon

    en onemlisi zaten bu gibi seyler. bir de vakit. cocukken harbiden deli gibi vaktimiz oluyor. simdi vakit ayiramiyorsun. ben mesela cok uzun sure oyun oynamiyordum. simdi the outer worlds oynuyorum. genelde konu vs bakmadan CAT CAT gittigimi farkettim. kafa bosalsin mesele... (gerci seker gibi renkler sebebi ile cok da ciddiye almamisim ben oyunu, sonradan konu biraz daha catallaninca "hmm" dedim hatta. gerci basit bi kapitalizm ve corpo elestrisi sadece) sen sindirdigin konuyu tekrar oynuyorsun yani.
  3. dasaaa

    Fallout (2024) - Amazon

    simdi oynamaya kalksa aslinda cok zevk almayacaktir. her sey vaktinde guzel.
  4. dasaaa

    Fallout (2024) - Amazon

  5. dasaaa

    yorum lütfen

    kanla yazmak ne ya? liseli misiniz? diyecektim... 20 sene once imis.
  6. dasaaa

    Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)

    inanirsa yener
  7. dasaaa

    Netflix Türkiye

    cin 3body'si iyi ama 24 saat mi ne annk vur diyince oldurmusler anlayacagin. ama dizi bitince o gerilimi daha iyi hissediyorsun.
  8. dasaaa

    Tube Thread #1

    gene ayni seyi soyluyorum. kral Genri bilmem kacin burnun boyu ile verilmis.. bence o dediklerin yanlis. hayvanin da boyu prens jurgen'in bacagi kadar.... ayakla, kolla is mi yapilir la?
  9. dasaaa

    The Matrix Resurrections (2021)

    Something went wrong There's an issue and the page could not be loaded.
  10. dasaaa

    Amazon İndirimleri

    xiaomi'nin yi ayagindan, humidity ve temp sensor var bende. memnunum aslinda. 9boyle masa ustu degil tabii, odalara koyuyorsun cep telden okuyorsun vs.
  11. dasaaa

    Bugün Ne Seyrettiniz?

    hugo boss ve muhtesem naziler var mi hic?
  12. dasaaa

    Pic Thread (Definitive Edition)

    big dog
  13. dasaaa

    Vize aldığın ülkeye girip hemen çıkmak?

    deilkanli olun azicik ya. atalarimiz izin mi istiyordu balkanlara giderken. siz boyle suklum puklum kapida beklerseniz elbette sorun yasanilir!!111 ver mehteri!
  14. dasaaa

    Vize aldığın ülkeye girip hemen çıkmak?

    surene bagli, en uzun kalacagin ulke olayi dogru. ancak onceden alinmis birkac schengen vizesi varsa, sorun yasayan gormedim dogrusu. ben x vizesi ile her tarafa gidiyorum isin dogrusu. ama vize sayisi cok.
  15. dasaaa

    Vize aldığın ülkeye girip hemen çıkmak?

    su ana kadar bi sorun ile karsilasmadim. "x ulkesine gidecektim evet. planlar degisti. is icin y'ye geldim. surada kalacagim, bu tarihte geri donecegim,ucak biletim de var" bitti. kim hizli vize veriyorsa ondan vize alip, baska ulkelere gitmisligim var. macaristan'a gitmedim ama sadece tacik, uzbek falan gorursen arkalarinda takilma. onlar kacak isci olarak gittikleri icin olay cikiyor. sana bisi olmasa bile beklersin mal gibi.
×
×
  • Yeni Oluştur...