S-H Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ölümlü dünya gayet iyi film, 5 falan saçma notlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Zevkinize tecavüz edip kuyuya mı attınız ne yaptınız? Nesi güzel filmin? İlk 10 dakikasını mı izlediniz sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 bi nazi overlord degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 beğenemez mi abi insanlar, sizin her kötü dediğinize kötü mü denmek zorunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 film güzel, değişik tamam da bir yere bağlanmıyor film. Bitmemiş resmen directors cut versiyonu falan lazım. Aynı olay 3 bilboard için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 senko said: bi nazi overlord degil... ya hahahahahhaha hatırlattın yine güldürdün senko said: 2/10 J.J Abrahms nelere düşmüş, odin düşürmesin arkadaş tavsiyesi ile izledim ne cgi cgi, oyuncuuluk felaket, kurgu resmen yok, konu yok boşa vakit kaybı abramhs ın bu kadar kötü bi film produce edeceğini hiç düşünmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 bir komedi filmini fazla beklentiyle izliyorsunuz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 o hep rewendorun başının altından çıktı ya. guy riçi dengi falan dedi. futbol bölümüne falan da wot falan atıyor. futbola wot atan adamdan sinemacı olmaz. fular ve atkı üst üste giyilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 öff ayıcık gelmiş tavuk kanatlı elleriyle bişeyler yazmış yine içim kalktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 goldbären said: o hep rewendorun başının altından çıktı ya. guy riçi dengi falan dedi. futbol bölümüne falan da wot falan atıyor. futbola wot atan adamdan sinemacı olmaz. fular ve atkı üst üste giyilmez. Dengi demedim, modeli dedim. Aynı tarz. Ama film güzel. Sonunu da iyi bağkasalarmış daha da iyiymiş tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 fırsat bulursam kıyaslamak için izleyeceğim ya, izlemeden de bok atılmaz. marvel hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Saeros said: öff ayıcık gelmiş tavuk kanatlı elleriyle bişeyler yazmış yine içim kalktı... gıdak :)(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Sonu demisken, filmin sonu yok. Cekmeye usenmisler, helikopter kirasi parasini da kesin ruslarla ezmistir yapimcilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Saeros said: https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjkyMTE1OTYwNF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDIxODYzMw@@._V1_.jpg çok tatlıydı, ben bunu bi daha izlerim az zaman geçsin de ^^ claire dames hmmmppfss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Filmin kendisi de inanılmaz tatlı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 https://i0.wp.com/teaser-trailer.com/wp-content/uploads/Hunter-Killer-New-Film-Poster.jpg?ssl=1 Hunter Killer 6.5/10 Boş zamanlarında devlet başkanı kurtaran Gerard abimiz, FETÖ'cü rus subaylar kalkışma yapınca Rusya başkanını kurtarıyor bu sefer de. Ruslar birbirini öldürsün de Amerika'lı öldürsün demesinler diye galiba kill ratio 10:1 falan. Tam bir Murica filmi olmasına rağmen aksiyonu güzel, denizaltı falan da olunca izletiyor. https://www.youtube.com/watch?v=KUiK2jLfQ84 Ruslar da komedi filmi çeksin o iki tane botla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91AOzuBPkNL._SY445_.jpg 6/10 uçakta izlediğim için çok konsantre olamadım biraz daha dikkatli izlenmesi gereken bir filmmiş. hikayesini okadar iyi anlatamamış bence çok hızlı geçilmiş bir çok yer. fena değil izlenir ama daha iyi bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 http://photo.elcinema.com.s3.amazonaws.com/uploads/_315x420_f430e5408076fa60b0290a4cf3db2b5372f5492c4a8883ae523389b8e7952764.jpg Kore filmi Beoning, Türkiye'de Şüphe ismiyle gösterimde. Murakami'nin bir hikayesinden uyarlamaymış. Film gerçekten güzel, ancak sabırlı bir seyre muhtaç. Filme kafa yormak istemeyenler, her şeyin açıklanmadığı filmlerden haz etmeyenler izlemesin. Yönetmen çok iyi iş çıkarmış, oyunculuklarla beraber(bunda da payı yönetmene veriyorum) psikolojik gerilimvari bir film çıkmış. Çok katmanlı okumaya müsait bir film. Hem sosyal-sınıfsal gerilimler, hem de içsel çatışmalar iç içe. 2 erkek karakter arasındaki ilişki Bay Ripley'i andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTY1OTA2MjI5OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzkxMjU4NjM@._V1_SY1000_SX700_AL_.jpg 7/10 James McAvoy 15/10 alır tek başına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Bumblebee 5/10 Cok teenage diye mi bilmiyorumda hic sarmadi beni, atlaya atlaya seyrettim. Sanki 90 lardan sci fi temali genclik filminin remake i gibiydi. Cgi fln guzel tabii, oha nasi araba oldu dedirttiriyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Polar 2019 netflix Mads mikkelsen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 http://tr.web.img4.acsta.net/c_215_290/pictures/18/05/21/16/31/1104775.jpg Bohemian rhapsody snoppy imax izledim biraz abartılmış mı sanki? son konser sahnesi güzeldi evet de film son sürat geçiyor her şeyi. şimdi diyecektir biri o kadar hikayeyi nasıl soksunlar falan. sokmasınlar o zaman abi illa her şarkının hikayesini anlatıcaz derken çiğ bi kurgu yapılmaz ki. hani biyografi tadında da değil, ortaya karışık bir şey çıkarmaya çalışmışlar. muhtemelen sinema ekranında ses ve konser görüntüleri çok iyi tad vermiştir ondan övülmüştür diye tahmin ediyorum. yoksa film olarak bariz zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 green book izledim kesin izleyin abi cok iyiydi (tu)(tu) 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 bu film niye adam akıllı vizyona girmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar