tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 goldbären said: aksine ben contact'ten "inanmak isteyen yine inansın ya sevgi gibi bişey......" mesajı alıp gıcık olmuştum tekrar izlediğimde. böyle algılamayanlar yanlış izlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 onlar çok marvel izleyip arada böyle filmler izlediği için algıları tıkanmıştır..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Civcivhead said: http://cdn.filmlerim.com/mi/18/temp/392206.jpg Sav dialoglarının doğal olmayışı bi de bir iki oyuncu hariç baya beğendim. baba oğul Adamı anlayan yegane kişinin yine babası olması çok manîdar :') . bence daha çok "ne kadar sövsen, zavallı görüp eleştirsen de eninde sonunda babana benzersin" mesajı vardı direkt. bir önceki sahnede annesine kitabı imzalayıp veriyor. kadın tam bir türk annesi edasıyla "kitap" yazdığı için oğluyla gurur duyuyor vs. sinan'ın çok hoşuna gidiyor. askere gidip geldikten sonra ee kitabı beğendiniz mi dediğinde "valla okumadım oğlum" gibi bir yanıt alıp bozuluyor. sonra konuşmadığı babasının cüzdanından kitabın yerel gazetedeki ufacık haberinin çıkması ve kitap hakkında baya detaylı analiz yapıp oğluyla tartışması. arkasından sinan'ın gidip o kuyuyu kazmaya devam etmesi... ben öyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 goldbären said: onlar çok marvel izleyip arada böyle filmler izlediği için algıları tıkanmıştır..... gereğinden fazla marvel izlemenin film beğenme kriterlerine olumsuz etki ettiğine yüzde yüz katılıyorum. bi boku beğenmeyen ekşicilerin çoğu muhafız'ı falan savunmuş, ben utandım ya. bu ergen kitleyi sadece tr'de değil dünyada da bu marvel filmleriyle gerizekalı yaptılar. adamlar cgi, aksiyon sahnesi, tempo yüksekti-düşüktü ile puana film veriyorlar. aptallaştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Ekşisözlük'ün kamuoyu oluşturmada rolünün herhalde herkes farkında. Bu yüzden nasıl ki düzenli olarak onlarca trol sözlüğe alınıyorsa, belli başlıklara da reklam karşılığı entry'ler yazılıyor. Popüler başlıkları okumak zamanı kaybı. Avam ve para karşılığı yazılmış şeylerle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZjFiMGNiNmItMzNiNi00Mjc1LTg1N2YtNWE2NTE5N2VlZTQ3XkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_SY1000_CR0,0,657,1000_AL_.jpg ne kadar minno$ bi film lan bu. kedi gibi. 7.82/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Bu ikisini var ya. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 reyou said: https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZjFiMGNiNmItMzNiNi00Mjc1LTg1N2YtNWE2NTE5N2VlZTQ3XkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_SY1000_CR0,0,657,1000_AL_.jpg ne kadar minno$ bi film lan bu. kedi gibi. 7.82/10 ben de gecen seyrettim hakikaten cok tatlis yapmislar, hosuma gitti bayagi tam pazar gunu filmi olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 A Simple Favor, film 5/10 , Blake 11/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Ben Annaciyim. Blake de guzel de anna daha bi sempatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 anna +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Blake galiba grace kellyden sonraki en güzel sarışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 guzel filmmis a simple favor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 hayat hic adil degil hakkaten abla soyle olmusken blake hala kutur kutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 olm kiz yine guzel lan "soyle olmus" u ile de cikarim yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 http://tr.web.img3.acsta.net/pictures/bzp/03/4449.jpg Belamı sikti film. İzle diyene teşekkür mü etsem sövsem mi bilemedim. 7.5/10 https://www.youtube.com/watch?v=1keiFUTTii4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Fin said: hayat hic adil degil hakkaten abla soyle olmusken blake hala kutur kutur. Soyle olmus dedigin kiz ertesi gun makyajsiz cekinmis foto sdf Makyaja aldanmissin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 9/10 Muazzamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 senko said: Ben Annaciyim. Blake de guzel de anna daha bi sempatik. nasıl seviyorsunuz ya su kadini anlamiyorum bildigin itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 (tu)this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Anna, Ben Affleck in 8 yas kucuk kiz kardesi gibi degil mi lan? Ayni yuz hatlari, gozler fln sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 daha çok tom holland'ın ablası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 tom holland daha yakın evet:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Blake Lively direkt ilk beşimde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar